Şimdi Ara

Boy,Kilo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En az üç sene daha uzayacaksın ama üst sınırı kimse bilemez. 185 bile olabilirsin.

• unraveling kullanıcısına yanıt

Sabahla akşam arası 1,5cm boy farkı var.

• Ben 10 Haziran da 16 yaşıma gireceğim boyum 1.78
    Son bir senede tahmini olarak 3 cm uzadım ama herkesin boy uzama artışı aynı olmayabilir.
    Bu arada çevresel faktörlerle bir yere kadar uzarsın işin büyük bölümünü genetik faktörler etkiliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Moredecai kullanıcısına yanıt

Ben hep düzenli uzadım hatta 13.5 yaşında 1.64 düm.Şu an 15 e gireceğim 8 cm uzadım.

• Benim akşamki boyum 1.72. Az önce ölçtüm sabahki boyum 173 174 arasında 174 e daha yakın hangisini saymalıyım?

• Ghetto İnsider G kullanıcısına yanıt
    O zaman sen büyük boy uzamasını tamamlamışsın sanırım. Bundan sonra az az 18 e kadar uzarsın tahmini olarak.

• Babanın boyu kaçsa o kadar uzarsın boy işi tamamen kalıtım hoplamak zıplamak pek fayda etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moredecai kullanıcısına yanıt

Sence 3 yılda 7 cm uzayabilir miyim? Her zaman senede 5 cm uzadım çünkü bence biraz daha az uzarım ama 1.78 görürüm gibi geliyo.

• hoplamak zıplamakla süt içmekle olmaz bu iş. yaptıklarının hiçbirini yapmadım boyum 190, baba 173-75 anne 158. iki dayım var birisi 170 diğeri 190. senin anne baba dayı vs hepsinin boyu çok iyi sende uzarsın büyük ihtimal.

• boyunun uzun veya kısa olması tamamen olmasa da büyük bir kısmı genlerle ilgili ama dış etkenlerinde etkisi var. Örneğin benim babam 1.70,annem de 1.65 ,abim de 1.70 ama ben 1.76yım abim gençliğinde karate ve futbolla ilgilendi (sanırım bu tür sporlar boy uzamasına pek katkı sağlamıyor) ben ise lise yıllarımda basketbol, yüzme ve fitnees'a gittim bu yüzden bi 6 cm fark ettiğini düşünüyorum( lise son da 1.76ydım 2 yıl oldu suan hala 1.76 yım sanırım daha da uzamam) .

• Ghetto İnsider G kullanıcısına yanıt
    Olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonthor

boyunun uzun veya kısa olması tamamen olmasa da büyük bir kısmı genlerle ilgili ama dış etkenlerinde etkisi var. Örneğin benim babam 1.70,annem de 1.65 ,abim de 1.70 ama ben 1.76yım abim gençliğinde karate ve futbolla ilgilendi (sanırım bu tür sporlar boy uzamasına pek katkı sağlamıyor) ben ise lise yıllarımda basketbol, yüzme ve fitnees'a gittim bu yüzden bi 6 cm fark ettiğini düşünüyorum( lise son da 1.76ydım 2 yıl oldu suan hala 1.76 yım sanırım daha da uzamam) .

sporla da pek alakası yok hocam. abim yüzme ve fitness yapıyordu ben hiçbir sporla uğraşmadım 20 yaşıma kadar. onun boyu 180 benim 190

• Arkadaşlar 1.78 1.80 varabilir miyim sizce?

• Boy konusu açan en az 50kişi bloklamışımdır sanada bye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.