Şimdi Ara

Bowling Salonuna Nasıl Girilir Ne Yapılır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
8.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hlmd

Hiç denemek aklıma gelmedi şu bowlingi.Ki ilgimide çekmemişti hani.Şimdi kız arkadaşıma ayak uydurayım derken çifte randevuya ortak oldum
    Kız arkadaşım,ben,kız arkadaşımın bi arkadaşı ve onun erkek arkadaşı ile gidilecek bowlinge...
    Eğer rezil olursam eşe dosta değil sevgilime ve onun 2 tane kendini bi' halt sanan mal arkadaşlarına rezil olacağım.
    Şimdi bowling adabı nedir.Salona giriyoruz ayakkabılar vs. nasıl oluyor ordan mı kiralayacağız?Ve salonda nasıl davranacağız ne yapacağız sayılar nasıl tutulacak vs. bilgi verebilirmisiniz?Hiç gitmedim ve hiç bilgim yok rezil olmak istemiyorum

Bowling salonuna girilir.Ayakkabı numaraları söylenir (ayakkabıları biraz geniş yapılı olabilir).Bowling (masası diycem adını unuttum xD) masasına geçilir.ayakkabılar çıkarılır alınan ayakkabılar giyilir (ayak kokusu varsa kızdan uzakta değiştir.).Genelde üstündeki ağırlıkalrdan rahatsız olanlar (telefon cüzdan vs) çıkardığı ayakkabısının içine koyarlar(ben hiç yapmadım xD ).topların ağırlıkları ve delik boyları farklıdır.Kendine uygun topu seçersin.(ilk denemede bulamayabilirsin).Eğer bileğin kuvvetliyse ağır top seçmeni tavsiye ederim.Oyunu amatörlerde 2 tip oynandığını gördüm.

1. Ağır topu yavaş bi şekilde ortadan göndermek.
    2. (bileği kuvvetliler için ideal) Topu çok hızlı göndermek.

Tavsiye istersen
    atış yapacağın yerde siyah bir çizgi olur o çizgiyi geçme.kayar düşersin (demedi deme çok kaygandır)

topu atarken çok havadan bırakma güm diye bi ses duyarsın herkes size bakar xD (topun kılma ihimali ayrı bi rezillik) mümkün olduğunca yerden atmaya çalış

çok kıralar içindir ki topu sakın karpuzlama atma xD bilek kullan.

Oyun biraz güce ve şansa dayalıdır (ilk oynayanlar için) yenilebilirsin önemli değil maksat adabı bildiğini göstermek.

Son olarak bence daha önce hiç bowling oynamadım fln deme.

Ben çok giderdim oynamaya kız arkadaşla gidince fln çok eğlenceli oluyor sen kızın ayakkabısını fln al taşı (o ortamları biliomuş gibi xD ) Bide top seçerken numaralarına bak

• Peki şimdi ayakkabı kirası için ücret vereceğim,oynayacağımız yer için ücret vereceğiz başka ücret var mı?Ve ücreti giriştemi çıkıştamı vereceğiz?
    Son olarak 1 kişi kaça patlar?

Bu arada çok yardımcı oldunuz arkadaşlar sağolun :)
  • quote:

Peki şimdi ayakkabı kirası için ücret vereceğim,oynayacağımız yer için ücret vereceğiz başka ücret var mı?Ve ücreti giriştemi çıkıştamı vereceğiz?

ayakkabı kirası diye bişey ben duymadım ödeme girişte yapılır bir kasiyer ayakabıları getirirken diğerine ödeme yaparsın

Yemekli bi yerse büyük ihtimalle menü alana bowling hediyedir.Tek bowling hafta içi 7,8 tl hafta sonuda 2,3 tl oynama yapar (hatırladığım kadarıyla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shynoobi -- 11 Ekim 2011; 19:57:29 >
  • parayı vericen pabucu kiralıcan ve lobur mudur nedir ne karın ağrısıysa onları topla devirmeye çalışcan
  • moonwalk yaparak gir
  • baştan söyle ilk defa oynuyorum yanlış brişeyler yaparsam sakın gülmeyin heeaaa de birşey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeyitKoyuncu

quote:

Peki şimdi ayakkabı kirası için ücret vereceğim,oynayacağımız yer için ücret vereceğiz başka ücret var mı?Ve ücreti giriştemi çıkıştamı vereceğiz?

ayakkabı kirası diye bişey ben duymadım ödeme girişte yapılır bir kasiyer ayakabıları getirirken diğerine ödeme yaparsın

Yemekli bi yerse büyük ihtimalle menü alana bowling hediyedir.Tek bowling hafta içi 7,8 tl hafta sonuda 2,3 tl oynama yapar (hatırladığım kadarıyla)

Konuda belirtilmişmi bilmiyorum ama ufak bir şehirdeyseniz gideceğiniz yerde ufaksa spor ayakkabılar ile piste girmenize izin verirler. Kundura, topuk varsa ayakkabı verirler.

İstanbulda pekçok mekanda, diğer illerdede büyük mekanlarda spor ayakkabıda olsa başka türde olsa o ayakkabılar mecburen giyersiniz. Görevli size numaralarınızı sorar zaten.

İlk etapta hafif toplarla ortayı hizalayarak hızlı at. Ağır toplarla ilk defa oynayan biri büyük ihtimalle hiçbirini deviremeden yanlardan dışarı atacaktır. Ama parmaklarını çok sokmaya çalışma deliklere. Havadan atma topu yerden gönder. Yamuk atma tam vuracakken yamuk attığın için yandan çıkar. Hafif toplar kızlar içindir geyiğinede aldırma

Çizigiyi geçme kayıp düşebilirsin. Ve isimleri yazdırırken sen arkada dur onlar yazsın en son sen ismini söyle hem onlar senin önünde atarlar kafanda oluşur zaten ne yapacağın. Ayrıca hepsini düşürürsen puanın o elde eklenmez. Diğer elde alacağın puan katlanarak gelir. 2 el üst üste atarsan 3.de katlanmış olarak gelicektir.

Aaa puan gelmedi diyip rezil etme kendini Atma sırasının kimde olduğuda pistteki ekranda işaretlidir.

Kolay gele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyTalks -- 11 Ekim 2011; 20:56:34 >

• he bide milletin eline koluna bakma
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

hayır oradakiler ayarlar

Yabancı dizilerde vs. makinenin başında hep oyuncular var?
    Tuşlara vs. basıyorlar bazı filmlerdede makine değilde kağıta yazıyorlardı galiba

bence önce bi psikologa git.. bu ne paranoyaklık kardeşim sanki bowlinge değil askere gidiyorsun orada sorarsın prosedür ne vs sormana da gerek kalmaz onlar bilgi verirler zaten biraz relax ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jo_be -- 11 Ekim 2011; 22:06:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YumuşakG

Kapıdan girilir ve bowling oynanır.

Bunu yazmak için girdim.
  • quote:

quote:

quote:

hayır oradakiler ayarlar

Yabancı dizilerde vs. makinenin başında hep oyuncular var?
    Tuşlara vs. basıyorlar bazı filmlerdede makine değilde kağıta yazıyorlardı galiba

bence önce bi psikologa git.. bu ne paranoyaklık kardeşim sanki bowlinge değil askere gidiyorsun orada sorarsın prosedür ne vs sormana da gerek kalmaz onlar bilgi verirler zaten biraz relax ya...

Evet biraz paranoya var + ortak randevuda karşımızdakiler artist,popüler ,zengin aile çocuğu bi' çift.Rezil olmak istemem.Erkek bayağı iyi oynuyordu ama kız berbattı ezdik geçtik onları

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.