Şimdi Ara

boun ybs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu yıl ilk 500'den alır herhalde.

sabit kalmaz değil mi?

tahminleri alalım.

• sırf boun ve yazılım diye fırladı. Çoğu yazan kişinin bölümü araştırdığını dahi düşünmüyorum açıkçası. Çok kumar bölüm ya

• 1knın altına düser diye düsünüyorum bence de çok kumar bi bölüm ne tam olarak yazılıma yönelik ne de işletmeye yönelik ilk 500e girip pc veya yazılım ile ilgili bölüm isteyen bir tmcinin boün ybs yerine sabancı yönetim bilimleri yazıp cs okuması daha mantıklı bence

• İlk 1k olursa en overrated bölüm olarak tarihe geçer

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar yüksek bir sıralamayı hak etmediğini düşünüyorum. Bende ybs okuyorum ama harbi balon yaptılar. Sırf Boğaziçi diye yazıyor millet, eminim bölüm hakkında bir gram bilgisi olmayıp sadece "yazılım var içinde ya yazılımcı olacağız" diye giren bir sürü insan vardır. Özellikle kız öğrenciler bunu çok yapıyor. Sen ister Boğaziçi de oku ister bayburt da oku, kendini bu sektörde geliştirmediğin sürece Boğaziçi mezunu da olsan sadece üniversite adı sayesinde belli başlı yerlere girersin ötesine de geçemezsin.

• Bu sene sıralamalar sınav dinamiginden dolayi uçtu boun ybs Bu sene sınav eger normal olursa (lti vs cikarsa) 1500-3000 arasında bir yerlerde olur

• Yksmagduruyum Y kullanıcısına yanıt
    Talep meselesi hocam. Lti çıksın çıkmasın gene rağbet gösterenler olacak sıralaması yükselmiş demek burası iyiymiş diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boun Endüstri vs Boun İşletme
    6 yıl önce açıldı
    GTÜ CENG VS IYTE CENG
    5 yıl önce açıldı
    BOUN-ODTU-ITU
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • -Shepard- kullanıcısına yanıt
    Kanka boun turizm 20-25k dan 7k ya geldi bu sene iyi yapan tm sayısı fazlaydı sayısalcı yoktu önünde tm lerin bu sene lti gelince tm lerin önüne geçen mf sayısı artacak siralamalar geri gelecek yine bence kesinlikle gözle görülür bir değişim olur

• -Shepard- kullanıcısına yanıt
    boun ybs 2.5-3k dışına çıkması imkansiz gibi duruyor baya talep var gerçekten ama ilk 1k içinde olması çok zor boun işletme ekonomi varken

• Jackal1209 J kullanıcısına yanıt
    o kadar kolay mı o

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Evet sabanciya girdikten sonra ilk 2 sene herkes ayni eğitimi alıyor son 2 sene bölümünü seciyorsun

Olabilir belki hocam ama turizmi yazan adam 7k ve daha iyi sıralama yaptığının farkındaydı. Ööğk turizm falan demeden 2-3k’den de yazan oldu. Bence Boğaziçi olduğu için talep devam edecek ama doygunluğa ulaştı bence ybs ile ut

Bence de. Ben olsam Siyaset yazarım şahsen ybs yerine

• bilkent ctis daha mantıklı.

ilk 5 binle alıyorsa ikisi için de değmez.

Alakası yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    evet de her isteyen elini kolunu sallaya sallaya cenge giremiyordur muhtemelen

Okula girince girebiliyorsun sanırım zaten çok yüksek siralamalarla alıyor o sıralamayı yapan adam çok rahat ceng okur

• Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Neyin alakası yok hocam

hocam kendi içlerinde bi sıralaması vardır mutlaka bi kontenjan vs. vardır neye göre belirledikleri önemli

Hocam tm den giren adam ceng okumaz zaten nadiren olan şeyler tm ler çoğunlukla yönetim bölümü için giriyor Ders seçiminde vs çok özgür sabancı ne istersen okuyabilirsin girdikten sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yksmagduruyum -- 30 Ekim 2020; 10:47:43 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.