< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
boun turizm vs odtu ui (2. sayfa)
-
-
Bilkent turizm de bir seçenek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben cem yılmazı tanıyorum hocam olur mu
Hocam kimyayı nasıl bilirsin olur da 0,1 ihtimalle mat fizik tutmazsa diye kimya yazmayı düşünüyorum fizikle çap falan düşündüm veya yatay. Bir eleman kimya-fizik çapı yürütüyordu baya rahat dedi ne dersin?
forumda kafası en karışık adam sensin valla tebrikler. kesinlikle odtu ui. boun iyi süper anladık da sırf boun diye turizm de okunmaz. bari felsefe yaz entellektüel takılırsın
-
ahhahahaha napayım hocam her gün tercih yqpmıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Genel olarak bakınca odtü ui çok daha iyi bence ama dersleri hiç ilgini çekmiyorsa okuması baya yorar. Boun turizm kolay bölüm ilgin yoksa bile rahat okursun. Ui konular hiç ilgini çekmiyorsa boun turizm yazmak daha avantajlı olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
umarım senin için doğru bölümü bulursun diyeyim. odtü-tobb iktisat düşünmüyo musun? veya itü. senin sıralaman 1900-2000 falandı yanlış hatırlamıyosam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plesac -- 2 Ağustos 2023; 17:1:13 > -
Ankara ile çok büyük bir derdin yoksa Odtü.
1875.bunları yazdım zaten ama gelmezse diye ki gelmeyebilir gerçekten
itü ekonomi gelir bence. çok sağlam bölüm, benim de hedef orasıydı ama beceremedik. hayırlı olsun şimdiden
-
sıralamanız kaçtı
3900 küsür. tyt'de batırdım, obp de 1k geri attı sonuç bu
-
odtü siyasal marmara almanca ybs iü ybs marmara ing ybs
ytü iktisat yazdım hocam. o bölümlere de baktım ama ybs'leri üniversiteleri sevmediğimden, odtü pols'ü de ankaraya gitmek istemediğimden yazmadım. sıralamayı harcıyoruz ama taü hariç başka devlet iktisat bölümü yok benim sıralamaya biraz mecbur kaldım. almanca sevmediğimden taü'yü de eledim direk. ytü'nün kulüp ve erasmus imkanları sıralamasını telafi eder gibi geldi bana, ki zaten akademik kadrosu oldukça iyi. underrated bi bölüm bence
-
bence mario hocam daha iyi bilir ama marmara ybs >ytü econ
Hocam ytü econ yerine marmara ybs'yi düşün bence top okullar dışında iibf okumak yerine marmara ybs daha avantajlı. Üst sınıflardaki çoğu arkadaşım staj buldu boşta kalan çok kişi görmedim. Bu arada almanca ybs > ing. Almanca'cıların kulüp geçen bir etkinlik yaptı 40-50 kişi ordan staj buldu. Sadece Fakir'e 10 kişi girmiş bizden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Almanca ybs'nin 30 yıllık bi bölüm olmasından ötürü avantajı fazla bunu çok kişiden duydum ama benim almancaya kafa basmıyo. 8 sene almanca gördüm şu an sana adımdan öte bi şey söyleyemem
-
Hiç bulaşma hocam o zaman almanca'ya. Çok kasar gerek yok. İngilizce'yi değerlendirmeye al
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X