Şimdi Ara

Boun fiyasko

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Okul hayal kırıklığı gerçekten.Okul hayal kırıklığı olunca herkes de not ortalamasını salmış durumda.Türkiye derecesiyle (sayısal ilk 10) gelen adamlar sınava girmeyi unutuyor çalışmayı falan geçtim.Koç-Bilkent yazsaydım keşke bu okulu yazdığım güne lanet olsun.Koç artık ilk 100'le falan alıyor sanırım zamanımda ilk 500'le falan alıyordu sıralama yetiyordu :(( .

    Yaşım 23,koç bugün 1'den başlatsa giderim o derece kahroluyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ughasdas -- 19 Mart 2024; 17:57:10 >



  • bilkent tamam da


    koç'un burs vermediği senaryoda aşırı sıkıntı bence o okul. ki burs garantileri de yok kudeb'de şansını denemek zorundasın diye biliyorum. yani yok 23 yaşındayım koç gel dese yarın giderim biraz abartılı geldi bana. koçtan ne bekliyorsun mesela ne yapması lazım (kötü yönetilme mevzusunu geçersek boun'un)

  • EistroY661 E kullanıcısına yanıt

    yaşım 23 ama 3.sınıfım koça gitsem kaybım 3 sene olur ama değerdi bence.Normalde böyle anonim konu açıp ağlamayı sevmem ama sinirim çok bozuk bu aralar,tek sosyal medya hesabım dh'de yazasım geldi.Koça gitsem hiç değilse istediğim dersi alır,matematikle çap yapardım.Rahatça 4 ortalama kasardım(bunun bounla pek alakası yok aslında ama yine de bir artı faktör çünkü bounda çok çalıştığın halde istediğin notu alamadığın aptal derslerden çok var).Koçta iki tanıdığım var.ceng-ee çapı yapıyorlar birinin gpa 3.78 diğeri 4 lol.Tam burslu gelenlerin çoğu benzer şekilde rahatça gpa kasıp istediğin dersleri alıyor.Örneğin almanyada master yapmak için teorik bilgisayar bilimlerinden en az 12 ects ders alma şartı oluyor okulların genelde.Bounda adamakıllı ders açılmadığı için matematik bölümünden teorik cs yerine sayılan logic dersi almak istedim vermediler çok basit bir örnek.Seneye de alamazsam master başvurularımın önemli bir kısmı değerlendirilmeye bile alınmadan reddedilecek.Daha eksikleri var eski bir konumda yazmıştım oradan bakabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ughasdas -- 19 Mart 2024; 19:20:28 >




  • ughasdas U kullanıcısına yanıt

    Kolaylık açısından haklısın sanirim koçta kime sorsam 3.5+ ortalamasi var. Ama ders konusunu bilemedim. Orada da zaten belli bir sayiyi geçemiyorsundur. Odtüde bu sanırım çap yapmıyorsan ama ortalaman yüksekse dönem başı +3 dersti diye hatırlîyorum. Ders açılmaması kısmı sıkıntı, hocalar gittiği icin falan mi yaşanıyor bunlar?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EistroY661 E kullanıcısına yanıt

    Almanyadaki elit okullarda gördüğüm bazı dersler bounda hiç yok.Bazı dersler de yıllardır açılmamış en son 2015'te falan açılanlar var.Hocanın gönderilmesiyle ilgisi olduğunu sanmıyorum.Bazı önemli dersler 2-3 yılda bir açılıyor açılınca da şansına consent alırsan alırsın.Mesela compiler design dersi alacaktım bu yarıyıl.Yıllar sonra açılmış ama hoca reddetti.Bunu yaşayan çok kişi var okulda.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.