ve yapanlara akıl fikir ihsan eylesinler diyorum..zevksizliğin bu kadarı olur..
herkes nasıl canı istiyorsa öyle giyinir. böyle bi seçenek de koysaydın işaretlerdim
abi bizim okulda biri converse alio bi gün sonra herkesde biri harley bot alio dier gün herkesde biri timberland alio dier gün herkesde bence biribirni taklit etmek
çok çirkin oluyo bence...çiçek abbas gibi ne o öyle...
Yahu anlamıyorum sizi siz beğenmiyonuz diye millet size göre mi giyincek.Biri demiş converse alıyor iğeri harley die.Alır kardeşim adamın hoşuna gidiyor alıyor.Sonuçta çıkan markalar ilk alana özel mi çıkıyor.İsteyen kişi alır giyer.Bence saçmalıyorsunuz
quote:
Orjinalden alıntı: İsTLee
Yahu anlamıyorum sizi siz beğenmiyonuz diye millet size göre mi giyincek.Biri demiş converse alıyor iğeri harley die.Alır kardeşim adamın hoşuna gidiyor alıyor.Sonuçta çıkan markalar ilk alana özel mi çıkıyor.İsteyen kişi alır giyer.Bence saçmalıyorsunuz
arkadaşım kimse bizim dediğimizi yapmak zorunda değil tabiki.biz sadece fikrimizi yazdık.saygılar...
quote:
abi okulda 10 kizdan 9 unda timberland war ama abi her sene böle hatrlarsan gecen sene her kizda harley yokmuydu simdide timberland war yazin converse wardi yani her sene de ayni olunmaz
quote:
Orjinalden alıntı: okanisilak
çok çirkin oluyo bence...çiçek abbas gibi ne o öyle...
+2006
quote:
Orjinalden alıntı: wiseacre002
quote:
abi okulda 10 kizdan 9 unda timberland war ama abi her sene böle hatrlarsan gecen sene her kizda harley yokmuydu simdide timberland war yazin converse wardi yani her sene de ayni olunmaz
Yahu iyi hoşta sen sürekli ayakkab mı değiştiriyorsun.Onlar pahalı ayakkabılar sürekli değiştirlmesi maddi imkanları zorlar.Sadece neden göze batıyor marka diye.Bilinen bir şey diye.Normalde bilinmeyen bir model ayakkabı alırsın dikkat çekmez sürekli giysen bile.Tamam özenti çok kro da çok.Bunlar insanın kişiliğyle alakalı.Ama bence güzel şeyler.Şimdi adam görüyor başkasının üzerinde hoşuna gidiyor alıyor.Tamam herkeste görmek bayar ama yinede hoşuna giden şeyi aldığı için mutlu oluyor.
bı kız olarak bnce cokk hos duruyor :)
botun içine sokunca fena ddilde bu boksör ayyakabısı tarzı iğrenç aykkabıların içine sokunca tam kıro işi oluyo.
bencede herkes istediğini giyinir.moda için giyinmek değil yakıştığı için giyinmek güzel.bazılarına çok yakışıyo ama kimisine hiç yakışmadığı halde moda diye giyiyo.bunu kınıyorum:)ayrıca şuda bir gerçek kızlar arasında bu çekişme hep vardır.hep brbirlerini kıskanırlar.Ama bide şöyle düşünün birbirimizi kıskanmasak bu kadar kendimizle ilgilenmeyiz
quote:
Orjinalden alıntı: gülen_kız
bencede herkes istediğini giyinir.moda için giyinmek değil yakıştığı için giyinmek güzel.bazılarına çok yakışıyo ama kimisine hiç yakışmadığı halde moda diye giyiyo.bunu kınıyorum:)ayrıca şuda bir gerçek kızlar arasında bu çekişme hep vardır.hep brbirlerini kıskanırlar.Ama bide şöyle düşünün birbirimizi kıskanmasak bu kadar kendimizle ilgilenmeyiz
Bak hemcinslerinizi güzel çözmüşün..
Up..
Erkekler genelde Timberland içine sokarlar...
Cadde gençliği özentileri..
Sarı çizmeli Mehmet Ağa hesabı Tikkyş sanırlar kendilerini..
quote:
Orjinalden alıntı: fatihferah
Erkekler genelde Timberland içine sokarlar...
Cadde gençliği özentileri..
Sarı çizmeli Mehmet Ağa hesabı Tikkyş sanırlar kendilerini..
Erkeklerde ayrı bi zımbırtı...
Körüklü çizme havası yaratmak amaç
Askeri dinamik seksi bir hava veriyormuş.
Ama ufacık botlarda bunu yapmak neyin nesi.
Önceleri de ipleri salarak gezmek vardı.
Ha o şekli çok beğeniyor olabilirsin. Spor tabanlı sıfır üretim körüklü çizme getirelim onları giyin o zaman da şekil birşeye benzesin.
Erkeklerde ortak karar iğrenç durduğu bencede iğrenç.. Biri yapınca öbürünü çekiyor..