Şimdi Ara

Bots (yeni oyun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar forumda uzun süreden beri yeni oyun yok benim tesadüfen rsladığım bi oyunla tanıştıracağım sizi
    BOTS evet bu oyun şu an beta serverında ama beta olmasına karşın oyun iyi grafiklere sahip.oyunun sitesi bots.acc laim.com<----boşluğu kaldırın
    başlarken 3 karakter seçiorunz
    -patch
    -surge
    -ram
    hepside aynı güçtedir sadece bu sizin göz zevkinize kalmış...
    oyunda 3 sekme bulunmaktadır
    -sector:Player vs Monster adı gibi bir ayrı odada canavarlarla savaşıyorsunuz
    -player:pvp tabiki blayerlerle bu deatmach gibi bişide olabilio
    -base:base vs base playerler in baseleri var kırmızı ve mavi takımdan oluşan ayrı ayrı savaşabiliosunuz
    sormak istediğinizz zaman bana sorun yada oyunun sitesinde bilgi verilmiştir iyi eylenceler

• biraz ss koyarmısın merak ettim
  • haa dekaron gibi roomlu oyun ii gibi acclşaim ii bi firma yani severim o firmayı 2moons da onun

oyun kaç mb belki indiririm????
  • oyun 355 mgb bırkac ss olursa en azından oyun ıcerıgıne daır ındırıp bakarız bır kac goruntusune gore hos gosukuyor ama ne kadar eglencelıdır bunu ancak oynayan bırınnn anlatması gerek
  • sitesini vverirmisin
  •  Bots (yeni oyun)

ben sevmedim.Firma çeşit olsun diye piyasaya sürmüş gibi duruyor
  • ben çok beğendim grafikleri iyi aksion var sürekli aksion içindesin ama arada sırada beta olduğu için bug olabiliyo lag olmuyo(oluyoda sen farketmiosun)nerde ne kullancağını iyi bilmen gerekiyor para biriktirmek te lzm üst baş alıyosun haliyle oyunun para birimi gigas ve boslardan item çıkabiliyo satıyosun gigas kazanıyosun veya işine yararsa giyiyosun.oyunda party içindeyken kendini düşün kutuları sakın kaçırma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcePath -- 19 Kasım 2006; 21:06:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BARON DEMO {PC ANA KONU}
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beğenmemiş olabilirsin ama oyun daha beta serverinda ama sen bu tür oyunları sevmiorsan ben neyapabilirim ben beğendim isteyen yükler oynar ayrıca sssiniz buyrun(daha fazla çekemedim neden bilmiorum)
     Bots (yeni oyun)
  • Bana çok yapmacık bir oyun gibi geldi ama oynayanlarada saygi duyuyorum
  • kardeş sevmemiş olabilirsin ama oynamadın bi fikre sahip olman çok yanlış yani...
  • degişik bişeye benziyor.
    Boş zamanımda denerim.
    Saolasın
  • şu an indiriyorum paylaşım için saol
  • böyle değişik oyunları severim
    bunu da sevdim
    indirip deniicem

• cok gusel bi oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: .dllconfig

cok gusel bi oyun

RESMEN 1 YILLIK KONUYU HORTLATMIŞSIN
  • ya eski püskü konuları çekmeyin ama ben bu oyunu görmemiştim bi bakacam
  • ya eski püskü konuları çekmeyin ama ben bu oyunu görmemiştim bi bakacam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.