Bildirim
Botlara karşı afk kalmaktan ban yedim QQ

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Olur tabi oyuna yeni başlayanlar bu maçlarda zafer almayı onemsiyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yassah hemşerim yassah -
ben de yemiştim bi kere 1 gün -
Arkadaşın ekran kartı sorunluydu benim hesapdan botlarla oynarken sürekli terk girmiş 1 günlük ben yemiştim. -
İyi olmuş. Bot oyunu diye kafana göre afk kalamazsın onada zaman ayıran insanlar var.
Afk banları otomatik atılıyor istediğin yerde afk kal ban yersin.
allah kabul etsin -
yahu kardeşim oyunu bırakmıyoruz ki baktım oyun geri gidiyo müdahale ediyorum, botlara yenilecek değiliz.
Bu sistemde oyun sonunu değerlendirmeleri lazım oyun sonunda var mıyım yok muyum yenilmiş miyiz kazanmış mıyız ? -
senin takım arkadaşlarında bot herarde.insanların zamanını çalmamak lazım.hadi elektrik kesilir.önemli bir iş olur bişey demem.ama alt tarafı botlara karşı 5-10dk sonra gelirim demek çok saçma.adamlar mecvur mu 1kişi eksik dişlerini sıkmaya... kısacası insanlarn zamanını almak ayıptır.bencilliktir.(acil durumlar ve kesintiler hariç) -
aynı taktıkle xp kasan bı benım sanıyordum -
iyi olmuşş -
oyuna ilk başladığım zaman ts'de kim kastırdı lan bu renektonu (bot) diye bağırdığımı hatırlıyorum
yani tek başına oynamıyorsan afk kalırsan ban yersin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X