Şimdi Ara

Bot Punishment List(17Haziran)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.silkroadonline.net/notarget/punishment/punishment_list.asp?bDate=20080617
    Sonunda babeldede bot banlamışlar.Listede ben yine yokum
    Göremedimde verildiyse silinsin.

• Yine yırtmışım.
  • Nereye kadar
  • Bot kullanmadım fakat , kullandıııın diyip banladılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

Bot kullanmadım fakat , kullandıııın diyip banladılar...

oyunun eulasını iyi oku şöyle bi madde yoksa
    "silkroad a.ş istediği zaman istediği oyuncuyu oyundan uzaklaştırabilir" şeklinde tabi ingilizce olarak.
    tazminat davası açabilirsin. senin yaptığın her haraketin logu(girdisi çıktısı) tutulmak zorunda.
  • Bende düşündüm ama %1000 vardır öyle bir madde ne de olsa F2P. Bakacağım şimdi...

Edit:
    4. Company shall have the right to retain all the game information such as user's account, character, item and etc. and shall have right to add, delete and modify if necessary the game plan and/or operation. Company shall also have the right to add, delete and modify game information such as user's account, character, item and etc. for system change with prior notice to user.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isadami -- 17 Haziran 2008; 21:29:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leech King

quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

Bot kullanmadım fakat , kullandıııın diyip banladılar...

oyunun eulasını iyi oku şöyle bi madde yoksa
    "silkroad a.ş istediği zaman istediği oyuncuyu oyundan uzaklaştırabilir" şeklinde tabi ingilizce olarak.
    tazminat davası açabilirsin. senin yaptığın her haraketin logu(girdisi çıktısı) tutulmak zorunda.

Msn'den bir arkadaşım , silk sorunlar vs vs ile ilgilenen herkeste adresi olmayan birinin mail adresini verdi..
    Güzel bir mail hazırladıgımı düşünüyorum ... Attım mail'ı cevap gelmedi.. =/
    2 Account 'tan da aynı mesajı bug reporttan yolladım. iLki silksiz di , dedim silksiz diye açmazlar , silk li olanLa gönderdim aynısını..

Ayrıyetten ; char da 200mil e yakın gold edebilecek item vardı.. Belki abartıyorumdur ama yani zarar az değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler benım gıbı paralı bot kullananların banlanma ıhtımalı yok degıl mı ?? benım bıldıgım yok da yanı hıc goruldu mu aranızda fılan paralı bottan banlanan ? banlananalara baqtımda yarısı turk yarısı goldbot ve orada bir nıck gozume carptı koptum yaa !! iste nick : DARK_ENCILTR__>>> turkce gibi ama ingilizce inglilizce gibi ama turkce bir orta yol bulmus gitmis arkadas :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feverakin -- 17 Haziran 2008; 22:21:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.