Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.629
Cevap
282
Favori
628.049
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cagataybas

bende buna benzer bir model vardı rahat 2 kilo gelir bunun teki...

Hey maşallah. Ben giyemem bunu kendim yeterince agirim zaten :) Kullananlar güle güle giysinler. Ben outdoordan devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cat haric suda kaymayan su gecirmeyen bot oneriniz varmi..dik yokuslardan iniyorum hergun.ayagimda cat bot var 275tl aldimdi 2 sene once ic astari parcalandi waterprof deri ama su geciriyor.cat marka harici bot tavsiyesi alabiliirm

• Havale ile 200 beyler alınır mı ?

www.cat-turkiye.com
    Cat | Afrika, Orta Doğu | Caterpillar
    http://www.cat-turkiye.com/caterpillar-sari-deri-duz-bot
  • site ben çakmayım diye ateş ediyor hocam.paranıza yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freddy.Krueger

site ben çakmayım diye ateş ediyor hocam.paranıza yazık

Hocam çakma olduğunu nereden çıkardınız bu cat türkiye sitesi değil mi ? Açıklama kısmında 1 yıl garanti 15 gün içinde iade değişim yazıyor.
  • Önceki mesajlarda bahsedip satın aldığım Cat watershed 42 numara botu ayağıma olmadığından ve uyan numarasını bulamadığımdan satıyorum ilgilenen varsa. Şu anda aldığım fiyata yok baktığım kadarıyla aldığım fiyata vericem, Etiketlerini çıkarmadım duruyor, dışarda giymedim. PM ile ulaşınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: richierich59

quote:

Hocam çakma olduğunu nereden çıkardınız bu cat türkiye sitesi değil mi ? Açıklama kısmında 1 yıl garanti 15 gün içinde iade değişim yazıyor.

sitenin en altinda bile timberland turkiye diyor ayrica site ikonu bile timberland logosu.ayrica
    www.sikayetvar.com
    Cat-turkiye.com - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/cat-turkiyecom/internet/e-ticaret

• quote:

Orijinalden alıntı: 34İSTANBUL58

Önceki mesajlarda bahsedip satın aldığım Cat watershed 42 numara botu ayağıma olmadığından ve uyan numarasını bulamadığımdan satıyorum ilgilenen varsa. Şu anda aldığım fiyata yok baktığım kadarıyla aldığım fiyata vericem, Etiketlerini çıkarmadım duruyor, dışarda giymedim. PM ile ulaşınız.

Tüh hocam 43 giyiyordum

• quote:

quote:

quote:

sitenin en altinda bile timberland turkiye diyor ayrica site ikonu bile timberland logosu.ayricahttps://www.sikayetvar.com/cat-turkiyecom/internet/e-ticaret

Eyvallah kardeşim sağolasın

• Kalıplar büyük gibi hocam sanki biraz. Bende 43 giyiyorum normalde, bu 42 ama yinede beni sinir eden bir boşluk var gibi hissediyorum giyemedim ayakkabıyı
  • quote:

quote:

yeşilin defolu mallar kısmına ba kucuza bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

quote:

quote:

yeşilin defolu mallar kısmına ba kucuza bulursun.

Bak işine zibidi

• Arkadaşlar decathlonda 229tl idi sanıyorum bi waterproof bot var. Siyah renk turuncu ayrıntılı. İhtiyacım yoktu ama bi denedim bu konu geldi aklıma. Valla ayakkabı çok rahat. Ayağında yok gibi. Çok çekici yakışıklı bi ayakkabı değil ama rahat. Yolunuz düşerse bi bakın derim. Linkini pc ye geçince koyucam.

edit: internet sitesinde o ürün yok. 229 lira olan başka bi bot var siyah turuncu ama o değil. Sanırım yeni sezon bu. Keşke foto çekseydim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsserhat -- 7 Kasım 2016; 0:35:45 >
  • Arkadaşlar bu aralar var mı bi bot/çizme fırsatı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Capaldi

Arkadaşlar bu aralar var mı bi bot/çizme fırsatı??

Linkteki the north face bot 100 tl ye geldi, %20 vitringez20 kodu, %20 Denizbank indirimi, 150 tl de çek

• quote:

Orijinalden alıntı: atakom52

quote:

Linkteki the north face bot 100 tl ye geldi, %20 vitringez20 kodu, %20 Denizbank indirimi, 150 tl de çek
    http://www.boyner.com.tr/urun/the-north-face-outdoor-ayakkabi-2802465-520322426-0-0.html?FromOrder=1

Hocam nasıl oluyor bu olay, ben de alayım.

2 haftadır Morhipo'da takip ettiğim Cat botu bugün 270 liraya aldım. Akşam eve geldim 199 olmuş. Siparişi iptal ettirdim, şimdi para iadesi bekleyeceğim. Çok ihtiyacım varmış,almışken iyi bir şey olsun diyorum. Şöyle bir indirim getirebilirsem çok makbule geçer.

• Çek'in kaynağı nedir ?

2 çek birden Nasıl kullandınız

Edit: 300/150 çek tamamdır ✔️

Avantajix unutmuşsun hocam %11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiagraM -- 8 Kasım 2016; 9:15:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam fırsat demişim kanırtmışsınız denizbank yok 150tl çek bulsak140a gelir sağolasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

quote:

Orijinalden alıntı: atakom52

quote:

Hocam nasıl oluyor bu olay, ben de alayım.

2 haftadır Morhipo'da takip ettiğim Cat botu bugün 270 liraya aldım. Akşam eve geldim 199 olmuş. Siparişi iptal ettirdim, şimdi para iadesi bekleyeceğim. Çok ihtiyacım varmış,almışken iyi bir şey olsun diyorum. Şöyle bir indirim getirebilirsem çok makbule geçer.

nerde 170lıra bende alayım hocam morhıpoda

• Bi gün korkuyorum ürünlerin üstüne para alacaksınız yahu :D

Markafoniden aldığım columbia kargo tarihi 9 kasım yazmasına rağmen 5inde ulaştı elime. Helal olsun. 2 gün dolu dolu giydim gayet memnunum. Bir ayakkabıya şimdiye kadar verdiğim en büyük paraydı. (229tl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsserhat -- 8 Kasım 2016; 0:52:03 >
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.