Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.624
Cevap
282
Favori
627.705
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pc332

dolar 5 seviyelerinde, keşke yakın zamanda salomon fiyatlarında düşüş olsa da biz de alabilsek. 4-5 ay önce 350-400 arasında x ultra 2 mid gtx alabiliyorduk. (2 defa aldım 2 si de defolu çıktı iade ettim içimde kaldı :( )
    Kampanya falan denk gelse keşke...

Alıntıları Göster
    Kardeşim dolar 5 TL ama satıcılar da o değerde kalacağına inanmıyor olmalılar ki fiyatları indirmiyorlar.Ayrıca dolar düştü ama ÜFE yüksek olduğundan hala TÜFE ile dengelenmiş değil.Ama ne kadar herşey yolunda da gitse bu ayakkabıyı 350 TL ye zor alırız gibi geliyor.Çünkü önümüz kış, yazın da dolar ne olur bilinmez.

• kalender46 K kullanıcısına yanıt
    Ayakkabıda dockers gördümü kaç.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • C3z kullanıcısına yanıt
    FLO'dan ayakkanı ALINMAZ!

Hele us polo bot sipariş veren arkadaşlar görüyorum, çok çok çok kalitesiz bence.

Ben 2 tane bot aldım bu ay. 1 i cabaniden deri bot, biri desa'dan süet bot.

Linklerini bırakıyorum belki bakarsınız.

Bu 300'e denk geliyor, gerçekten kaliteli ve içi deri

https://www.desa.com.tr/kahve-blake-erkek-suet-bot-2010043719/

Bunu 270 tl'ye almıştım

www.cabani.com.tr
    Cabani Ayakkabı İnternet Satış Mağazası Erkek ve Kadın Ayakkabı
    https://www.cabani.com.tr/Cabani-Fermuarli-Gunluk-Erkek-Bot-Lacivert-Deri_46129.html

İkisinin de malzeme kalitesi (iç, dış, taban en ince ayrıntısına kadar inceleyerek aldım) çok yüksek, öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar düz siyah olup 200tl(250'ye kada max.) altında olan bot tavsiyesi verirseniz çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şu bot hakkında bilgisi olan var mı, nasıldır sizce

SH120 WARM

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• gael kullanıcısına yanıt
    hocam , decathlon'un her ürünün rahatlıkla alabilirsiniz, orda yazan değerler de gerçektir. su geçirmemezlik, kaydırmamazlık gibi ...

ama şu var, decarhlon'un su geçirmez dediği ürünler, waterproof, bu nedenle terleme yapabiliyor

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    eski bir modeli var ayağımda,dediğin gibi terleme yapıyor,onun dışında bir sıkıntısı yok rahat ve yol tutuşu iyi..

terleme yapıyor dediğine göre şimdi ki modeller de aynı demekki

• quote:

Orijinalden alıntı: gael

eski bir modeli var ayağımda,dediğin gibi terleme yapıyor,onun dışında bir sıkıntısı yok rahat ve yol tutuşu iyi..

evet hocam.

ürünler kanada üretimi, kanada malum soğuğu sağlam, adamlar ayağı sıcak tutmak için goretex kullanmıyor , çünkü goretex hava da alıyor

• merhaba arkadaşlar.flodan 26 kasımdaki kampanysından bot aldım.ürün geldi.ama kutu doğru içerisindeki bot başka bir model.yakınımda bir flo var.baktılar doğru dediler.değiştirelim.ürün şu anda yok.başka bir mağazada var dediler ona gittim onda da yok.sonra mh aradım.olayı anlattım.gittiğiniz mağazada 9 adet ve diğer saydığı mağazalarda var dedi.1 saat içinde o mağazaya gidiyorum dedim. gittim ayakkabı yok.ordaki satıcı temsilcisiyle konuştum.ekran görüntüsünü gönderdi.başka bir mağazaya karşısında da outleti var.ikisinde de görünüyor.yine gittik yine yok.stoklara girince gönderin yok.aldığımda 89 olan bot şimdi 159.iade edin.gelince alırsın diyor.kaçtan alacaksan 159.flo kadar berbat bir mağaza yok.hakkımı helal etmiyorum.başvurabileceğim neresi var arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: gael

Üstad ıslak zeminde çok kayar diyolar bu botlara, o konuda yorumunuz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel_666

merhaba arkadaşlar.flodan 26 kasımdaki kampanysından bot aldım.ürün geldi.ama kutu doğru içerisindeki bot başka bir model.yakınımda bir flo var.baktılar doğru dediler.değiştirelim.ürün şu anda yok.başka bir mağazada var dediler ona gittim onda da yok.sonra mh aradım.olayı anlattım.gittiğiniz mağazada 9 adet ve diğer saydığı mağazalarda var dedi.1 saat içinde o mağazaya gidiyorum dedim. gittim ayakkabı yok.ordaki satıcı temsilcisiyle konuştum.ekran görüntüsünü gönderdi.başka bir mağazaya karşısında da outleti var.ikisinde de görünüyor.yine gittik yine yok.stoklara girince gönderin yok.aldığımda 89 olan bot şimdi 159.iade edin.gelince alırsın diyor.kaçtan alacaksan 159.flo kadar berbat bir mağaza yok.hakkımı helal etmiyorum.başvurabileceğim neresi var arkadaşlar.
    İade et hocam uğraşmaya değmez.Hangi bot merak ettim valla.Ederi kaç ona göre söylerim.

• www.flo.com.tr
    Forester Modelleri ve Fiyatları | En Ucuz Forester Ürünleri
    https://www.flo.com.tr/forester-mk-41305-2-siyah-erkek-deri-bot.html
    bu benim aldığım 159 dan 129 a düşmüş

www.flo.com.tr
    Forester MK 41305-1 Siyah Erkek Bot 100313876 | Flo
    https://www.flo.com.tr/forester-mk-41305-1-siyah-erkek-deri-bot.html
    bu da 179

• quote:

https://www.flo.com.tr/forester-mk-41305-2-siyah-erkek-deri-bot.html bu benim aldığım 159 dan 129 a düşmüş

https://www.flo.com.tr/forester-mk-41305-1-siyah-erkek-deri-bot.html bu da 179
    Kardeşim her ikisinin de ederi en fazla senin aldığın fiyat yani 80-90 arası.Dockers veya lumberjack daha kalitelidir.Eğer 120 TL ye çıkabilirsen arasıra %50 indirimle koyuyorlar birkaç modelini, kuponla iyi fiyata alırsın.Keşke efsane cuma haftası dockers veya lumberjack baksaydın veya ben sana öneri de yapardım.Ben şahsen flo'dan birkaç marka dışında bot almam.Coxx da iyi marka ama efsane cuma haftası indirimli gördüm sadece.Mesela şu bot 120 TL ye düşmüştü kuponla;
    www.flo.com.tr
    Dockers by Gerli Modelleri ve Fiyatları | En Ucuz Dockers by Gerli Ürünleri
    https://www.flo.com.tr/dockers-by-gerli-a3365150-siyah-erkek-deri-modern.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 4 Aralık 2018; 17:33:8 >

• hocam divaresee nin botları çok güzel tam bana göre bazı modelleri var.ama fiyatları çok yüksek:(

• quote:

hocam divaresee nin botları çok güzel tam bana göre bazı modelleri var.ama fiyatları çok yüksek:(
    Divarese değil ama D by divarese almıştım yazlık.Bir teki diğeriyle tam aynı yapılmamıştı, birinin bağcık derisi daha inceydi ve sol tek hafif dardı.Ben de iade etmiştim.Dediğim gibi normal divarese yi bilmiyorum.Sonuçta artık boyner holding sahibi eski kaliteleri bence yok.Belki fabrika marka bir tık daha kaliteli olabilir divarese'den..
  • azazel_666 A kullanıcısına yanıt
    divarese de kalıplar nasıl ? 41 giyen 41 mi almalı ?
  • ByBaterist kullanıcısına yanıt
    Divarese kalıbı büyüktü diye hatırlıyorum, denemeden almanızı tavsiye etmem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByBaterist

divarese de kalıplar nasıl ? 41 giyen 41 mi almalı ?
    D by divarese de 42 aldım çok az dar gelmişti bir teki, diğeri ise tam oturmuştu.Yani kalıpları geniş değildi.Normal divarese hakkında bir fikrim yok.
  • DECATHLON'dan şu üründen aldım, su geçirmez yazıyor ama su geçiriyor ulan geri versem 139 a almıştım şuan aynı bottan geri alamıyorum :D
    Değişim yaptırsam su geçiriyor ama sitede geçirmez yazıyor ne yapmamı önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: abcengiz

DECATHLON'dan şu üründen aldım, su geçirmez yazıyor ama su geçiriyor ulan geri versem 139 a almıştım şuan aynı bottan geri alamıyorum :D
    Değişim yaptırsam su geçiriyor ama sitede geçirmez yazıyor ne yapmamı önerirsiniz?

https://www.decathlon.com.tr/sh500-x-warm-bot--id_8294451.html
    kadın botu giymemeni tabikide...
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.