Şimdi Ara

Boston GA15R marka gitar amfisi alayım mı yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
5.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu amfi nasıl bir amfi? Elimde cort x6 var ve thrash metal ağırlıklı çalmak üzere ikinci el bir amfi alacağım, satılık olarak boston ga15 R yi gördüm. Sizce nasıl,yeterli midir?

• Ibanez'in TBX serisine ya da Marshall MG'lere bak derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marvin Candle

Ibanez'in TBX serisine ya da Marshall MG'lere bak derim...

öncelikle teşekkür ederim ikinci el amfi arayışlarındayım şu aralar, henüz bulabildiğim bu var, kesmez mi dersiniz
  • Gitarın ne marka ve model?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marvin Candle

Gitarın ne marka ve model?

CORT - X6
  • Hacı kesinlikle uzakdur.Marshall ya da ibaneze yönel ibanez 30 wattlık alabilirsin yok o kdar çıkamam dersen İbanezin tbx15 var 2.el uygun fiyata bulursun...
  • "Kötü de olsa alayım, hiç yoktan iyidir" diye düşünme bence, ben öyle yapmıştım, sonra insan pişman oluyor, 1 ay daha bekleyip para biriktirip daha iyisini alsaydım diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @DeSe; dediğin amfiyi arıyorum kaç gündür, bütçem 100 lira kafayı yicem bulamadım bir türlü
    @Marvin Candle; teşekkürler bence de doğrusu bu, amfi idare eder mi diye düşünüyordum ama almamak en hayırlısı heralde
  • Valla, ben de gitara tekrardan başlıyorum 3 yıl kadar sonra, zamanında Cort x2 + Marshall MG15DFX'im vardı. Cort X2 her ne kadar yeni başlayanlara önerilerse de manyetikleri pek kalitesizdi, o nedenle Marshall'ın MG serisinden pek hoşlanmadım, öte yandan amfiyi sattığım arkadaşım Cort EVL K-6 ile kullanıyor ve amfinin tonları EMG 81-85'de bile iyi değil bana göre, öte yandan Ibanez TBX serisi çok övülüyor, yakında gitarı aldığımda deneyip muhtemelen TBX30R alacağım, hoparlör çapı çok önemli malum, benim sana tavsiyem bulabilirsen ikinci el ya da sıfır bu amfilerden birini deneyip almandır, 200 lira civarına TBX15R mesela, ama dediğim gibi dene önce şansın varsa, Boston'a filan da bulaşma derim, illa ucuz birşey olacaksa Marshall MG10CD alabilirsin 150 lira..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arhavili_08 -- 28 Ekim 2009; 20:49:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reach61

@DeSe; dediğin amfiyi arıyorum kaç gündür, bütçem 100 lira kafayı yicem bulamadım bir türlü
    @Marvin Candle; teşekkürler bence de doğrusu bu, amfi idare eder mi diye düşünüyordum ama almamak en hayırlısı heralde

Hacı ben gitara yeni başladığım pcye bağlıyordum.Amfideki tadı vermiyordu.Beklemeden gittim bir tane amfi aldım(ibanez 10w)şmdk acayip pişmanım.Paramı biriktiriyorum ibanez tbx65r alıcam.Bence bekle parayı biriktir öyle al.Yeniyim diyede illa kötü şey alıcak değilsn bütçen neyse ona göre alıcaksın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.