Şimdi Ara

Boston Celtics - Cleveland Cavaliers (Doğu Konferansı Yarı Final Eşleşmesi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
252
Cevap
0
Favori
5.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu seriyi izlemek çok sıkıcı.İki takımda çok kötü hücum ediyor.Cle %33 le şut attığı bir maçı kazanabiliyor!.7. maç iyice abartıp 50'lerde bir maç olursa şaşırmıycam.
  • Yav inşallah Cavs alır.. Ben açıkçası sıkıldım Boston'ın 7 maçlık seriilerinden. Bi dahaki seneye adam olup gelsinler, bu ne böyle.. Bitek KG adam gibi oynuyor, gerisi fos.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

Yav inşallah Cavs alır.. Ben açıkçası sıkıldım Boston'ın 7 maçlık seriilerinden. Bi dahaki seneye adam olup gelsinler, bu ne böyle.. Bitek KG adam gibi oynuyor, gerisi fos.

Sen dedin 4-3 alırız.
  • Takım olarak vasatmış Boston. Bitek KG istikrarlı (istisnalar hariç). Ray ve geçen maçta parlamış olan Rondo yokmuş bu maçta.
    Pierce da iyi oynasaymış. 6 top kaybı yapmış.

Ama LeBron uçmuş yine 32 sayı. Ama bütün şutları o atmış heralde. Yüzdesi mükemmel değil ve 8 top kaybı.

Bi Boston fanı olarak LeBron'un son maçta iyi oynamamasını istiyorum ki alabilelim maçı.

----------------------------------

Ve iyi haber son maç 18 Mayıs pazar 22:30 NTV'den Naklen.
  • detroitliler bile artik boston istiyorlar,final garanti boston'dan bir halt olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeSuR YuReK

detroitliler bile artik boston istiyorlar,final garanti boston'dan bir halt olmaz

Kim dedi onu ya?
  • konuyla alakasız ama birşey merak ettim LeBron neden sürekli zoom soldier 2 modelini giyiyor en iyi LeBron modeli omu acaba?
  • seriyi 4-3 boston alır detroiti 4-3 geçip finalide 4-3 alır. deplasmanda galip gelemeden nba şampiyonu olurlar.
  • playoffların en çok yorulan takımı celtics oldu. doğal. yarın ki maç çok zevkli olucak 7.maçları severim.
    detroit iyi dinlendi turu atlayan icin cok kolay olmayacak, ama nolursa olsun turu atlayan takımı dogu finalinde destekliycem. dusmanımın dusmanı dostumdur misali
  • O kadar maci kaldirabileceklerini sanmiyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: muribbi
    seriyi 4-3 boston alır detroiti 4-3 geçip finalide 4-3 alır. deplasmanda galip gelemeden nba şampiyonu olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 18 Mayıs 2008; 2:20:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaLibRé

konuyla alakasız ama birşey merak ettim LeBron neden sürekli zoom soldier 2 modelini giyiyor en iyi LeBron modeli omu acaba?

Sorunun cevabı; Nike LeBron'a her sezon, 1 normal sezon ayakkabısı ve 1 Play-off's Edition ayakkabısı hazırlıyor.

Geçen sene;

Normal sezon ayakkabısı; Zoom LeBron IV, Play-off ayakkabısı ise Zoom Soldier'dı.
    Bu sezon ayakkabısı; Zoom LeBron V, Play-off ayakkabısı ise Zoom Soldier II.

Yani en iyi ayakkabıyla ilgisi yok. Umarım soruna cevap bulabilmişsindir.

• quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

quote:

Orjinalden alıntı: CaLibRé

konuyla alakasız ama birşey merak ettim LeBron neden sürekli zoom soldier 2 modelini giyiyor en iyi LeBron modeli omu acaba?

Sorunun cevabı; Nike LeBron'a her sezon, 1 normal sezon ayakkabısı ve 1 Play-off's Edition ayakkabısı hazırlıyor.

Geçen sene;

Normal sezon ayakkabısı; Zoom LeBron IV, Play-off ayakkabısı ise Zoom Soldier'dı.
    Bu sezon ayakkabısı; Zoom LeBron V, Play-off ayakkabısı ise Zoom Soldier II.

Yani en iyi ayakkabıyla ilgisi yok. Umarım soruna cevap bulabilmişsindir.

sağol cevap verdiğin için

• Rica ederim dostum, her zaman.
  • Maça da az kaldı. Umarım çekişmeli ve güzel bir maç olur. Gönlüm Boston'dan yana
  • r.allen iyi oynasın artık yeter be!
    ben açıkcası bu maçta perkinsin patlama yapmasını bekliyorum
    kg ve pp yine takımı sırtlayacak ama bunlara bi yardımcı lazım r.allen hadi koçum!
  • Ray Allen ah Ray Allen; senin icin degistirdim nickimi, senin yaptigina bak..! 30 sayi atamadin bi macta, ne diyeyim..
  • atl serisinin benzeri gidiyoruz evimizde başka deplasmanlarda bambaşka son maç evimizde

__RayAllen20__ habire boston elensin falan diyorsun bence ray dan ötürü celtics i zorla destekler gibisin

tamam ray ray benimde beklediğim perf. hiç bir zaman ortaya koymadı ama varlığı yeter normal sezonda onun çok kritik şutlarıyla az maç kazanmadık onunda sırası gelecek elbet
  • quote:

Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

atl serisinin benzeri gidiyoruz evimizde başka deplasmanlarda bambaşka son maç evimizde

__RayAllen20__ habire boston elensin falan diyorsun bence ray dan ötürü celtics i zorla destekler gibisin

tamam ray ray benimde beklediğim perf. hiç bir zaman ortaya koymadı ama varlığı yeter normal sezonda onun çok kritik şutlarıyla az maç kazanmadık onunda sırası gelecek elbet

Dogru bildin, Ray sayesinde Boston taraftariyim.
    Ayrica Ray'e bosuna mi para oduyorlar adamlar, hakkini vermeli. Bana versinler o parayi ben oynarim be.

• Cavs çıksın istiyorum. Boston'un burnu sürtülsün. Tabi bu sezon Cavs'ın Pistons'ı geçemeyeceğini de düşünüyorum...
  • bu eşleşmenin ilk maçını izliyor olacağım.güzel maç olur umarım
    Celtics zorda olsa bu maçı alır pistonlarıda öyle yada böyle eler benden söylemesi
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.