Şimdi Ara

BOSTANCI TOTAL BENZIN SORUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
4.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benzini SHELL den aklı kelden alıcaksın arkadaş...

• akpet, shell, bp, petrol ofisi
  • teşekkürler arkadaşlar..
    bostancı e-5 üzerindeki istasyon bu arada doğrudur, ama arkadaşların da dediği gibi belki deponun dibine falan denk gelmişizdir bilemiyorum sebebini.
  • Ben de Bostancı'da oturuyorum ve evime yakın olduğu için mazotu hep oradan doldururum.Şimdiye kadar bir sıkıntım olmadı ve hatta bu konuyu görünce şaşırdım diyebilirim:)
  • tam benim olayı anlatan topic. bu hafta içi bir depo eurodiesel aldım bu istasyondan ve aynı sorunlar bende de gerçekleşti. araç soğukken inanılmaz titriyor. yolda giderken devir saatinde abuklaşmalar oluyor. araç 320 d e90.

yıllardır buradan alırdık yakıtı hiç böyle bir şey olmamıştı.
  • Total, Türkiye piyasasına ilk girdiğinde; Meksan adında istasyonlara pompa temin eden bir firmada çalışan ve işi gereği istasyon istasyon dolaşan bir yakınımız, Türkiye'deki en güvenilir ve katkısız benzini Total' in sattığını söylemişti..

Kimbilir, belki de artan rekabet ve ağır vergi yükü istasyonları bu tarz hileli benzin satmaya sevkediyor.

Gerçekten,benzin kaynaklı bir sıkıntı var ise takipçisi olun ve sonucu buradan bizimle paylaşın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverDrıve

Benzini SHELL den aklı kelden alıcaksın arkadaş...

+sonsuz
  • ben de iki hafta önce rutinin dışına çıkarak (her zaman yakıtı ataşehir opetten alırım) bostancı totalden -ibre hemen kırmızı bölgenin üstünde ve de kalan menzil 145 km gösterirken- 30 liralık 10 küsür litre mazot aldım. fişimi de alarak yola çıkınca ne ibrenin pozisyonunda ne de yol bilgisayarında gözüken menzilde hiçbir değişiklik olmadığını fark ettim.3-4 km kadar devam edip gözlemledim. bir değişiklik olmayınca da istasyona geri dönerek durumu bildirdim. şamandırada bir sıkıntı olabileceğini söylediler.deneme amaçlı başka bir pompadan 10 liralık daha yakıt doldurdular. toplamda 14 litre mazot almama rağmen ne ibrede ne de menzilde hiç birşey değişme olmadı. bir kaç gün bekledikten sonra her zaman aldığım yere giderek yakıt alınca ibrenin hemen yükseldiğini gördüm.fiş de almış olmama rağmen bostancı totalde ben de böyle bir olay yaşadım.yani 40 lira verdik ama karşılığını alamadık.

• bostancı total'le ilgili gördüğüm şimdiye kadar ikinci sorun yaşama konusu bu. sanırım diğeride benzindi.
  • aynı sorun eskı aracım scenıcte te olmustu.

total

shell
  • banada shell de sikinti olmustu' arac tekledi hemen servis tamda garanti dolacagi zamaaan servis bi parcayi (katalizator ) garantiden degisti' ama benzindendir demisti ; hep shellden alirdim simdi total e gectim hem promosyonlari dha iyi hemde benzini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncle sam sung -- 2 Ocak 2010; 13:16:15 >
  • 4-5 yildir hic almadim ama 2001 2005 arasi 4 sene nerdeyse hergun benzin aldim ordan , hic bir sorun yasamadim.
    eger isletmecisi degismedi ise sanmam ordan kaynaklanacagini...
  • Gecmis olsun. Sorun halen devam ediyor mu?

Bu arada ben de artik Shell ve Bp'den baska yerden benzin almiyorum...
  • Ne çok Bostancı'lı varmış. Bu arada geçmiş olsun. Bostancı minibüs yolundaki shell den alan veya ataşehir shell den alanlar hiç sorun yaşadılar mı? Herkese iyi seneler bu arada.
  • Total Merkez'e ulaşmaya çalışın derim.Birde üzerine başka bir yerden yakıt almayın ki sorununuzla ilgilenmek adına depodan tahlil için yakıt numunesi alacaklardır.Shell yakıt şikayetleri konusuna oldukça ciddi yaklaşıyor ve ilgileniyor umarım Total'de öyle bir firmadır.Saygılarımla...

Birazda tebessüm edebilmek adına affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum bilete bir şey çıktı mı bari :)
  • BP den alırız yıllardır. Daha hıc bır aracın motoru yakıttan dolayı tık etmemıstır...
  • Ben renault grubu araba kullanıyorum Renault Total tavsiye ediyor ben de hep total mazot aldım hiçbir sorunla karşılaşmadım. Üç yıldır Total aldım, gerçi bayiden bayii ye göre de fark olur , ben Tuzla total den alıyorum. Sorun daha çok mazotta olabileceğine göre yani benzin mazota göre daha sorunsuz olduğu için Total in benzininin de iyi olacağını düşünüyorum.
  • bahsettiğiniz bostancı totalden defalrca benzin aldım ve hiç bir sorun çıkmadı. özellikle benzin almaya çalıştığım istasyonlardan biridir. eğer sorun yakıttan çıkarsa haberimiz olsun, güvenilir istasyon listesinden silelim.

@Autocad

bostancıda oturuyorsan o totali bilmelisin. bostancının yukarılarında fındıklı diye bir yer var oralardamı oturuyorsun?
  • akpet, shell, opet
  • Bahsettiğiniz benzinciden yaklaşık 1 yıl boyunca yakıt aldım (95) herhangi bir sorun yaşamadım.ama onun altındaki Shell istasyonunu tercih ederim,İstanbul'un en çok ciro yapan Shell istasyonu.Böylesine sürüm olan istasyonlarda pek üçkağat olmaz diye düşünüyorum çünkü gerek yok.Zaten bir dünya yakıt satılıyor.Neden oradan almadınız madem derseniz,müthiş sıra oluşuyor ve beklemeyi sevmem.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.