Şimdi Ara

BossPower ile Discovery Alışverişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlan link: http://forum.donanimhaber.com/m_87131591/f_//tm.htm#87181089

Bunları yazarken çok üzgün olduğumu belirtmek istedim.Her ne kadar (hemşerim) umursamasada..

Arkadaş sağolsun hemşerimiz aynı şehirde yaşıyoruz dedik güvendik aldık cihazı evimde memleketten misafirim olduğu içinde pek kontrol edemedim açıkçası.Aslında ettim cihazı açtım baktım menüye falan girdim öyle göz attım fakat alışverişi dışarda yaptık ve saat 18:30 idi karanlıktı havada çok soğuktu.İş çıkışı yorgunluğu ve dediğim gibi evde misafirim olması bide arkadaşın referansları var diye güvendim işte.Eve geldiğimde cihazı açtım bi baktım ekran değişmiş ekranın yanlardan dışarı ışık fışkırıyo.Cihazın içindeki vidalar kimisi siyah renk kimisi gümüş renkte.Bataryayı kaldırınca alttaki döşemenin sökülüp takıldığı acayip bi şekilde belli.Garanti dışı yapıldığı belli yapan adam 3. sınıf işçilik yapmış böylelikle cihazın garantiside devre dışı kalmış oluyor.Halbuki ilanda nokta hatasız çiziksiz tamir görmemiş falan ibareleri yer alıyordu.Bende referanslarına güvenip cihazı alıp hemen evime geçtim.Daha sonra kendisiyle görüştüm (hemşerimin) geri alamayacağını işte elden aldın iyice kontrol etseydin falan gibi sonradan bi 50 lira vereyim falan laflar.Parayıda borcu varmış ona vermiş falan gibi cümleler kurdu.

Herşeyi geçtim şahsen ben böyle bi cihaz satsam hadi diyelimki gerçekten 3 ay kullanıpta bu kadar sorunu olan bi cihazın bu problemlerini anlamasam ve bunu her hangi birine satsam.Sattığım insan da bana kalkıp böyle böyle dese.Ben hemen giderim hiç param olmasa kredi kartımdan çekerim sağdan soldan borç alırım bi şekilde o cihazı hemen geri alırım.Helede bu insan evli çoluğu çocuğu olan ve belli bi maaşla zorla geçinmeye çalışan sırf fazla para vermemek için biriktirdiği parayla elden nakit bi cihaz alan bi adamsa..

Ben yaşadım başkalarıda sorun yaşamasın diye yazıyorum.

Ayrıca hakkımı helal etmiyorum gerisi kendisinin vicdanına kalmış.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam çok geçmiş olsun..

Bende Gebzedeyim ve @BossPower'in ilanarını takip ediyordum.
    Umarım yanlış bir anlama olmuştur da sorun halledilir.
  • Sorunlu alışverişler bölümüne aç konuyu hocam. Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yi de arkadaş yani ben zorla sana satmadm ki, hadi aldın hemen beni niye aramadın, ben de uzun süredir ödeme yapmam gereken bi borcum vardı gittim onu ödedim. Ben iade almam banane kardeşim almasaydın demiyorum ki... Nakiti kullandım alamam ama 50tl göndereym 350ye almış ol diyorum .Keşke hit satmasaydım ben böyle olacağını bilsem paramparça ederdim o cihazı yine uğeaşmazdım

sana pmlerde de dediğim gibi dün elden teslim sırasında hocam al incele kurcala hattını tak dedim, gerek yok hocam dedin. Ama dediğim gibi en ufak bi kurnazlık yaptoysam ayıbını bilip de sana demediysem kasti kandırdıysam seni rabbim bütün günahlarını benden sorsun. Böyle sorun yaşayacağımı hemşerimden ziyade bi insana karşı mahcup olacağımı bilseydim o cihazı kırardım çöpe atardım yine bu konuşmalara girmezdim. Elimde olmayan sebeplerden ötürü iade alamıyorum.

Biraz ferahladığımda sana mahcubiyetimi gidereceğim. Bi şekilde senin üzüntünü gidereceğim. O cihazı 400e verdim sana 4000 kere pişman oldum dolaylı yoldan madur ettiğim için.

Keşke almasaydın keşke inceleyip almasaydın. Dediğim gibi nakiti kullanmasaydım iade alırdım da şu an için iade alamam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• insan işte nedense zaman zaman gaflete düşüyor

bende geçenlerde elden bi alışveriş yaptım acelem vardı

biraz üstün körü inceledim

takası yaptıktan sonra biraz itinalı kontrol edince dünya kadar görmediğim asla kabul edemeyeceğim hataya rastladım

forum dışı alışverişti dolayısı ile yapacak bişey yok

son 1-2 yıldır profilime alışveriş şartlarımı yazdım

alışveriş yapmak isteyenler bu çerçevede alışveriş yapsın diyorum

zira en güvendiğim ve forumda çok güvenilir diye görünen bazı üyelerden zarar gördüm

şartlarımı okuyan bazı alışveriş yapmak isteyenler üyeler sitem ediyor veya yadırgıyor

ama durum böyle

kulğımızın arkasını koruyalım dimi

dostum geçmiş olsun

umarım çözülür diyelim ama çözüme yanaşacak arkadaş zaten en baştan böyle bir satışı yapmazdı

• Ya ben zaten telefonu az önce param parça ettim o konuda meraklanmayın.3 ay kullanıpta o telefondaki ekranın yanlarından dışarı ışık sızmasını nasıl farketmedin buna şaşıyorum yani farkedilmeyecek gibi olsa tamam diyeceğim.Telefonu 400 değil 415 e aldım ayrıca.Ama sorun şurda sıfırı 539 lira iken ne diye aldımki 2.el olan 415 tl parama oldu şuan bi arka kapak bide batarya almış oldum o paraya.Başımın gözümün sadakası olsun.He bide alamam falan diye bişeymi var ya ben akşam saat 11 de pm attım size yani 4.5 saat sonra böyle böyle bu cihaz diye sende direk alamam dedin aldığım arkadaşa sorayım tamir görmüşmü dedin.Garantili cihaz diyosun nokta hatasız tamir görmemiş diyosun ilanda sonrada bilmiyodum diyorun.Neyse iş işten geçti artık cihaz çöpte şuan ne olursa olsun evladımın hakkı vardı helal değil bunu bil başka bişeye gerek yok.

• @e-cool @yogun54 teşekkürler arkadaşlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamir görmüş cihazı, tamir görmemiş diye sattı ise diyecek laf yok.
  • Mustafa hocam büyük geçmiş olsun vallahi... İnanın siz almasaydınız dün o telefonu ben alıyordum biliyor musunuz, arkadaş sizi arayıp kesin alıp almayacağınızı sorup bana dönecekti; eğer ki siz yok alamıyorum deseydiniz o telefonu ben 450 TL den alıyordum ve telefonu dün kargoya verecekti. Bende bugün teslim alacaktım... Ve arkadaş banada eskilerden olduğunu ve güvenebileceğini söylemişti...

Yani şimdi bu arkadaş; hadi iyi niyetli diyelim, hadi o da bu durumu yeni öğrenmiş diyelim, ama param yok geri alamam cümlesi nedir, hiç mi hiç uygun olmamış bence.

Sonuç olarak sevinsem mi üzülsem mi bilemedim inanın, çok üzücü bir durum ve iade almaması bence kötü niyet ve direk kul hakkı...

Büyük geçmiş olsun hocam ne diyeyim...
  • quote:

Hakkında
    Her Türlü Teklife açığım. Ölücüler benden uzak dursun. alışverişi hobi olarak yaparım. Sattığım ürünün neyi var neyi yok bildiririm.

sattığı ürünün neyi var neyi yok bildirir yazıyor ama öyle olmuyor bazen işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BossPower

yi de arkadaş yani ben zorla sana satmadm ki,

ilanın orjinal halini koyar mısınız ? şimdi "satıldı silinebilir" olarak gözüküyor.
    ben alışverişlerim tamamlanıncaya kadar ilanda değşiklik yapmam ve referansı alıcı "ok" dedikten sonra isterim.
    ilanın orjinal halini koyarsanız üyeler daha sağlıklı yorum yapabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: flasource

quote:

Orijinalden alıntı: BossPower

yi de arkadaş yani ben zorla sana satmadm ki,

ilanın orjinal halini koyar mısınız ? şimdi "satıldı silinebilir" olarak gözüküyor.
    ben alışverişlerim tamamlanıncaya kadar ilanda değşiklik yapmam ve referansı alıcı "ok" dedikten sonra isterim.
    ilanın orjinal halini koyarsanız üyeler daha sağlıklı yorum yapabilirler

Orjinal hali hatırladığım kadarı şöyleydi : Cihaz bana takasla geldi.İhtiyaç fazlası olduğu için satıyorum.Hiç bir sorunu yoktur.Tamir görmemiş nokta hatasız gibi şeyler yazıyordu.Ben de böyle yazılmasına güvendim.Ya telefonda sıkıntı olduğunu anlamamak için ya çok saf falan olmak lazım ekranı değişmiş yapan adam öyle bi yapmışki anlamamak mümkün değil.

@R@ arkadaşım ayrıca teşekkür ederim tekrar desteğiniz için.Her işte bi hayır vardır derler.Olan oldu artık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.