Doğru hepsi eşit... czde çıkan bosslar o3de de çıkıyor ama biz bilmiyoruz di mi? kesemesek de var yani var olduğu için de 3ü eşit oluyo
quote:
Orjinalden alıntı: 7050F
Doğru hepsi eşit... czde çıkan bosslar o3de de çıkıyor ama biz bilmiyoruz di mi? kesemesek de var yani var olduğu için de 3ü eşit oluyo
Bosslar bır tek CZde cıkıomus gıbı konusuyorsun.Ben Estlanddakıler hakkında yorumda bulunmustum
Atilla server a reset atıldıktan sonra çıkar millet yolunu gözler hep Müneccim olmaya gerek yok ayrıca her server da cz yi saymazsak eşittir hepsi günde 3 kere düşer farklı noktalara mesela talos dm lerin ve aposların oraya düşüor farklı bikaç noktadan birine düşüyor ve bu günde 3 kere oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: PrEdAtoR20
quote:
1=2>3
bu durumda x kaçtır?
sanırım 3. serverlar daha çok çıkıyor
arkadaşım matamatik dersinde <leri ogretmediler mi? 1 we 2. serwerda aynı çıkıyo 3 de daha az çıkıyo demiş
quote:
Orjinalden alıntı: technical_tr
quote:
Orjinalden alıntı: EqArTiN
quote:
quote:
quote:
1=2>3
NEYE DAYANARAK SÖYLÜYORSUN BUNU?BİR KANITI VARMI?
ister inan ister inanma... sana inan diyen yok ki
SANA SORAN OLMADI.3.KİŞİ OLMA HER ŞEYE.
3. ye ekmek arası düşermiş belki açım ne biliyosun..... ayrıca lafı alınca bozuntuya vermeyip laf atmaya çalışıyosun... adama inanmıyosan inanma....
sen ne her lafa atlıyon.sana giren çıkan ne?
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
1=2>3
NEYE DAYANARAK SÖYLÜYORSUN BUNU?BİR KANITI VARMI?
ister inan ister inanma... sana inan diyen yok ki
SANA SORAN OLMADI.3.KİŞİ OLMA HER ŞEYE.
3. ye ekmek arası düşermiş belki açım ne biliyosun..... ayrıca lafı alınca bozuntuya vermeyip laf atmaya çalışıyosun... adama inanmıyosan inanma....
senin bu yaptığın hilekarlıktan başka bişi deildir
quote:
Orjinalden alıntı: Junger
quote:
Orjinalden alıntı: PrEdAtoR20
quote:
1=2>3
bu durumda x kaçtır?
sanırım 3. serverlar daha çok çıkıyor
arkadaşım matamatik dersinde <leri ogretmediler mi? 1 we 2. serwerda aynı çıkıyo 3 de daha az çıkıyo demiş
pardon yaw karıştırmışım olacak iş değil
Boss şans işi falan değil. Bossların saatleri ve yerleri belli. 1. serverda kesilir ve yaklaşık 1 saat içinde 2. server da çıkar orda kesilir aynı yerde 3. server da çıkar. Takip edin anlayacaksınız ne demek istediğimi. Böylelikle aynı boss gezer serverları orda burda fazla çıkmaz yani eşittir. He olmaz öyle birşey diyorsanız ben edana da oynuyorum her gece Atilla aynı saatte aynı yerde çıkar. Edana da oynayan varsa gösteririm.
ares 3 de saat 11 boss zamanıdır inanmıyosanız eslant da turkmaster clan ını görebilirsiniz çünkü hepsini onlar kesiyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme