14.01.2008 tarihinde Ankara güreller home cinemadan 650 ytl'ye aldım..Ürünün componentleri 5 yıl, elektronik aksamı 2 yıl garantili...Kullanmadım, aldıktan 1 hafta sonra kutuladım...
* Uyduların her biri 400gr..içlerinde driverlar (wide-range) Bose LifeStyle serisinde kullanılan driverlarla birebir aynı...
* Bose'ye ait olan Stereo Everywhere® teknolojisiyle uydu hoparlörlerin konumlandırması hiç önemli değil istediğiniz yere koyabilirsiniz ama heryerde aynı stereo etkiyi alırsınız...
Şu anda sistem kullanılmıyor kutulu bir şekilde bekliyor üstünde zerre toz bile bulamazsınız...
Fiyat; 590 -----> 550 -----> 530 -----> 500 ytl oldu bu rakam en son rakam böyle cihaza bu indirim gerçekten İNANILMAZ..Cihazın sıfır faturalı satış fiyatı güreller home cinema'da 750 ytl'dir.. İsteyen teyidini alabilir: Güreller Home Cinema: 0 (312) 442 56 53 Yıldız / ANKARA...
TAKAS -- Temiz wireless'lı bir laptopla takas edebilirim..yada farklı takas önerisi olanlar teklif yapabilirler...
Diğer sistem ise 10.11.2007 de TOSHIBASHOP'tan aldığım ve faturası garantisi devam eden LOGITECH X-230...Yine diğer sistemlerim gibi tertemiz hiçbir problemi vs.yok sadece hava çıkış portunun silindirik parçası kendi kendine yerinden çıkmıştı çok iyi silikonlanmadığı için bende küçük bir teflon band parçasıyla tekrar yerine oturttum şu anda zerre oynamıyor eskisi gibi oldu, onun dışında tek bir çizik yok tertemiz full kutulu....TEK VE SON FİYAT pazarlıksız -----> 50 YTL