Şimdi Ara

bose companion 3 series II hakkında. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ju5763

s750 mega kadar başarılı mı ki..?

iyi bir uydu düzeniyle ve iyi bir subwoofer yerleşimiyle HD filmlerde ve yeni nesil oyunlarda çok daha fazla keyif verir. ama o kadar uydu yu koyacak yer bulmak sorun. kablo yığınından da sıkıldım artık.
  • evet yer sorunu olunca 5+1 ve 7+1 gibi setler çok karmaşa yapıyor her güzein bi kusuru oluyor
  • evet sonunda kurulu bir şekilde ev ortamında o meşhur bose comapnion 3 series II ses sistemini deneme fırsatı buldum. öncelikle şunu belirteyim bu sistemi almak isteyen ama kararsız olan arkadaşlar var ise benimle iletişime geçsin. oyak sitesinde oturan arkadaşıma götürüp dinletme imkanım var.. en sağlıklı sonucu sizin kulaklarınız vericek. ben kendi yorumumu belirteyim :

şimdiye kadar creative inspire 2500 logitech x230 itrigue 3400*3600 logitech 2300 megaworks thx550 kullanmış ve sonunda philips spa9300 kullanan biri olarak söylüyorumki bugünkü deneyimimden sonra 400 ytl yi bırakın 300 ytl ye bile bulsam bose companion 3 series II yi asla almam. daha düşük fiyata bulsamda alırım ve aldığım gibi satıp kazanç elde ederim. yani kullanmam bile.bu sistem hayatımda duyduğum en yapay ses olmakla birlikte bir o kadar da güçsüzdür. EVET SİSTEMİ ALIP EVİNİZE KURDUĞUNUZDA SESİ DUYUNCA ŞAŞIRIYORSUNUZ çünkü uydular GERÇEKTEN çok ama çok küşük ve subwooferda aynı çekilde çok küçük. ve o kadar ufak bir sistemden beklenmiyecek güçte bir ses çıkıyor ama size yemin edebliirim en basitinden philips spa9300 den güçsüz... bose un hiçbir kataloğunda sistem güçü değerlerinin yazmamasına şaşmamalı... ama bose un sloganı neydi ''better sound through research'' işte bu slogana bose acoustimass 5 - 10 - 15 te ayynen katılıyorum... okulumun biter bitmez alıcağım ses sistemi bose acoustimass 15 tir.. ancak isterse Türkiyenin en zengin insanı olayım bose companion 3 series II yi asla almam. Bose companion 3 series II yi satın almak paranızı BOSE firmanıza bağışlamaktan başka birşey değil.!! . tekrar söylüyorum acoustimass serisine hiçbir lafım yok verdiğiniz parayı hak ediyor. . biraz sistemden bahsetmek istiyorum : sistem kimine göre şık kimine göre rezalet bir tasarımı var... bu konuda göreceli olduğundan es geçiyorum. ama sıfırına 800 ytl verip ikinci eline 400-500 ytl verdikten sonra güçsüz ama net bir ses sistemi almak BANA GÖRE enayilik. ve sesin gerçekle yakından uzaktan alakası yok.ama tizler net zaten audiophile lar 2.0 dinler hatta sadece tek kaynaktan çıkan sesi dinleyen bile var yani mono. konumuz bu değil tabi. eğer illaki aşırı net müzik dinliyeceğim diyorsanız gidin klipsch promedia 2.1 alın. en azından 130 watt rms lik subwooferın keyfini çıkarın. ama klipsch bulamam ben bose companion alıcam derseniz bizzat evinize gelir o paraya size öyle bir 2.1 kurarımki ayaklarınız yerden kesilir.

• Bu kadarda on yargili olma bence. Sistemin yerlesimi cok onemli. Demistim ben, bu sistemlerden gereginden fazla performans beklemek mantikli degil, aegoda dahil buna. Bu sistemlerin ozellili dengeli ses vermeleri. Zaten bir cok formda bunu soyluyor. bose ac3 serisi gereginden fazla pahali ve sirf markasi bose diye dinlemeden almamak lazim.

Istanbulda nerdesiniz bilmiyorum ama keske bir ara iki sistemi karsilastirma imkani bulsak, aego ve bose ac3 u, bu sayede hersey netlesirdi.

quote:

Orjinalden alıntı: termo6556

evet sonunda kurulu bir şekilde ev ortamında o meşhur bose comapnion 3 series II ses sistemini deneme fırsatı buldum. öncelikle şunu belirteyim bu sistemi almak isteyen ama kararsız olan arkadaşlar var ise benimle iletişime geçsin. oyak sitesinde oturan arkadaşıma götürüp dinletme imkanım var.. en sağlıklı sonucu sizin kulaklarınız vericek. ben kendi yorumumu belirteyim :

şimdiye kadar creative inspire 2500 logitech x230 itrigue 3400*3600 logitech 2300 megaworks thx550 kullanmış ve sonunda philips spa9300 kullanan biri olarak söylüyorumki bugünkü deneyimimden sonra 400 ytl yi bırakın 300 ytl ye bile bulsam bose companion 3 series II yi asla almam. daha düşük fiyata bulsamda alırım ve aldığım gibi satıp kazanç elde ederim. yani kullanmam bile.bu sistem hayatımda duyduğum en yapay ses olmakla birlikte bir o kadar da güçsüzdür. EVET SİSTEMİ ALIP EVİNİZE KURDUĞUNUZDA SESİ DUYUNCA ŞAŞIRIYORSUNUZ çünkü uydular GERÇEKTEN çok ama çok küşük ve subwooferda aynı çekilde çok küçük. ve o kadar ufak bir sistemden beklenmiyecek güçte bir ses çıkıyor ama size yemin edebliirim en basitinden philips spa9300 den güçsüz... bose un hiçbir kataloğunda sistem güçü değerlerinin yazmamasına şaşmamalı... ama bose un sloganı neydi ''better sound through research'' işte bu slogana bose acoustimass 5 - 10 - 15 te ayynen katılıyorum... okulumun biter bitmez alıcağım ses sistemi bose acoustimass 15 tir.. ancak isterse Türkiyenin en zengin insanı olayım bose companion 3 series II yi asla almam. Bose companion 3 series II yi satın almak paranızı BOSE firmanıza bağışlamaktan başka birşey değil.!! . tekrar söylüyorum acoustimass serisine hiçbir lafım yok verdiğiniz parayı hak ediyor. . biraz sistemden bahsetmek istiyorum : sistem kimine göre şık kimine göre rezalet bir tasarımı var... bu konuda göreceli olduğundan es geçiyorum. ama sıfırına 800 ytl verip ikinci eline 400-500 ytl verdikten sonra güçsüz ama net bir ses sistemi almak BANA GÖRE enayilik. ve sesin gerçekle yakından uzaktan alakası yok.ama tizler net zaten audiophile lar 2.0 dinler hatta sadece tek kaynaktan çıkan sesi dinleyen bile var yani mono. konumuz bu değil tabi. eğer illaki aşırı net müzik dinliyeceğim diyorsanız gidin klipsch promedia 2.1 alın. en azından 130 watt rms lik subwooferın keyfini çıkarın. ama klipsch bulamam ben bose companion alıcam derseniz bizzat evinize gelir o paraya size öyle bir 2.1 kurarımki ayaklarınız yerden kesilir.

• @ zek dostum bose companion serisine olan ön yargım olumluydu ama artık ön yargım kalmadı. sebebide belli... acoustimass serisine olan hayranlığım devam ediyor tabiki. ayazağada oturuyorum. sistemi oyak sitesindeki arkadaşımde dinledim.( oyak sitesi ayazağanın girşindedir şişliye daha yakın..) oraya gidip sistem kurup kıyaslamak arkadaşımı rahatsız eder. en fazla ciddi ciddi bu seti alıcak olan bir kişiyi yanıma alıp sistemi evde dinletirim. eğer yinede ciddi alıcıysa çüzi bir fiyatda satabiliriz belki bir önceki mesajımda yazdıklarım kendi şahsi görüşlerim. bir başkası gelip olurmu companion süper dengeli ses veriyor güçlü subwooferı var asla pörtlemiyor filan dersede onu şunu söylerim : sistemde BASS eksik hani nerede DENGE ??

subwooferdan resmen mid sesleri çıkıyor bu arada subwoofer tabiki pörtlemez çünkü birazcık sesi aç bass sesi olduğu yerde sayıyor. ama tizler alıp başını gidiyor. tekrar söylüyorum hani nerede DENGE ?? şakamı yapıyorsunuz adammı kandırıyosunuz bose companion 3 series II yi almayn arkadaşlar... 800 ytl alıp 5.25 inçlik ayıptır söylemesi ... kadar bass driver koymaya utanmayan bir firma.. şimdi acoustimass tada 5.25 inçlik driver var ona eyvallah ama HERNASILSA arada dağlar kadar da fark var. idda ediyorum philips spa9300 daha güçlü ve tiz ve mid lerdeki başarısıda companion 3 serises II ye çok yakın.

bu sistemi ben kurdum. eski nickim @ tibi SIFIRI için 800 ytl berip İKİNCİ ELİ için 500YTL VERİP BASS ÖZÜRLÜ BİR SİSTEM KURACAĞIMA BUNU KURARIM 10 KAT DAHA İYİ

bose companion 3 series II  hakkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termo6556 -- 1 Nisan 2008; 15:16:53 >

• - Why people buy Bose is beyond me. I own a Bose wave CD radio for which I paid $500.00 and compare to Aego M, Bose sounds like two generations behind. I listen mostly to Jazz and classical. Awesome!!! No they are not Martin Logan driven by Mark. But for $299.00 you will love them.

- The sound and build quality of the Acoustic Energy Aego M speakers is excellent and quite remarkable given the price. I have listened to the Bose Companion speakers and I don't think they match the Aego M system in terms of sound or build quality - yet they are twice the price! The satellites are clear and punchy, whilst the sub can be extremely powerful on the highest setting, but seems to work best for me on a low setting - placement of the sub makes a big difference and mine is in a corner ...

- PC sound should not be this stunning. I bought my Acoustic Energy Aego M computer speakers for £89 in stunning matt black to go with my shuttle PC. They are easy to hook up, and come with a full set of 5m cables and all the connections you might need. The sats are magnetically shielded which means you can place them on the desk next to your monitor with no problems. The sound is just amazing, amazing, amazing. They are hi-fi speakers really, and my PC now sounds as good as my KEF surround system in my living room. I can't believe you can achieve this for £89, it's ridiculous. Go on knock yourself out and buy a set.

Link :http://www.reviewcentre.com/reviews98567.html

• comp. 5 Serisi Nasil acaba onda acoustimass özelliği var bemim alacağim seri comp.5 serisi aldıktan sonra pişman olmayacağima eminim
  • hocam nasil acaba diyorsun AMA aldiktan sonra pisman olmicagima eminim diyorsun. Neyse soyliyeyim 3 ten uydulari daha genis daha buyuk daha guclu. Subwoofer I daha buyuk daha guclu. Dahili SES islemcisi var. Tabi bu arada fiyati 1milyarin uzerinde... Yazik.. Aleti gorsen minnacik bisey sesi govdelii degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termo6556 -- 1 Nisan 2008; 16:11:30 >
  • işin doğrusunu söylemek gerekirse biraz ön yargılı bakiyorum markasından ve fiyatından oladuğu için
  • quote:

Orjinalden alıntı: termo6556

@ zek dostum bose companion serisine olan ön yargım olumluydu ama artık ön yargım kalmadı. sebebide belli... acoustimass serisine olan hayranlığım devam ediyor tabiki. ayazağada oturuyorum. sistemi oyak sitesindeki arkadaşımde dinledim.( oyak sitesi ayazağanın girşindedir şişliye daha yakın..) oraya gidip sistem kurup kıyaslamak arkadaşımı rahatsız eder. en fazla ciddi ciddi bu seti alıcak olan bir kişiyi yanıma alıp sistemi evde dinletirim. eğer yinede ciddi alıcıysa çüzi bir fiyatda satabiliriz belki bir önceki mesajımda yazdıklarım kendi şahsi görüşlerim. bir başkası gelip olurmu companion süper dengeli ses veriyor güçlü subwooferı var asla pörtlemiyor filan dersede onu şunu söylerim : sistemde BASS eksik hani nerede DENGE ??

subwooferdan resmen mid sesleri çıkıyor bu arada subwoofer tabiki pörtlemez çünkü birazcık sesi aç bass sesi olduğu yerde sayıyor. ama tizler alıp başını gidiyor. tekrar söylüyorum hani nerede DENGE ?? şakamı yapıyorsunuz adammı kandırıyosunuz bose companion 3 series II yi almayn arkadaşlar... 800 ytl alıp 5.25 inçlik ayıptır söylemesi ... kadar bass driver koymaya utanmayan bir firma.. şimdi acoustimass tada 5.25 inçlik driver var ona eyvallah ama HERNASILSA arada dağlar kadar da fark var. idda ediyorum philips spa9300 daha güçlü ve tiz ve mid lerdeki başarısıda companion 3 serises II ye çok yakın.

bu sistemi ben kurdum. eski nickim @ tibi SIFIRI için 800 ytl berip İKİNCİ ELİ için 500YTL VERİP BASS ÖZÜRLÜ BİR SİSTEM KURACAĞIMA BUNU KURARIM 10 KAT DAHA İYİ

dostum megalar duruyosa birini bana satarmısın

• @emre dostum megalar dursa böyle abidik gubidik işlere hiç girmem zaten. gecen yaz. paraya sıkıştım. ses kartını muhammedda diye birine megaların bir tanesinide monk diye birine sattım. dier megayı kime sattım bende unuttum. vallla şuan inanılmaz özledim. cılız bir sisteme az daha 400 ytl veriyordum. aman aman ucuz kurtuldum ya. içimde bir heyecan gideremediğim bir merak vardı ve inanılmaz olumlu bir ön yargı vardı ama ondan eser kalmadı. şimdi çok rahatım.

bu arada bana şu companion setini öven herkese de lanet ediyorum. ( orgeneral hariç ) onun yorumlarının ayakları yere basıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termo6556 -- 1 Nisan 2008; 17:18:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.