Şimdi Ara

Bosch Yetkili Servisi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bulaşık makinem haftasonu e09 hatası verdi, servis geldi, ısı pompası bozulmuş ve contaların değişmesi gerekiyor dediler. 518 TL dediler peki dedik, sonra yanlış karttan çektiler, iade de yapamadılar, yarın nakit getireceğiz dediler şimdi hala YARIN diyorlar!''!!!

Bu arada makineyi çalıştırdık sonra da e15 hatası verdi, 518 üzerine 218 de karter değişmesi lazım dediler, ben artık delirdim! 2 kartımızdan da şuanda ücret çekilmiş durumda, isterseniz ücret iadesi yapabiliriz diyorlar ama daha ilk çektiklerini bile iade edemediler!! Haklarım nelerdir bilen var mı?

Özet bir servisten bu hatanın adam olmaycağını ve kendilerinin bakmadıkları bilgisini aldım, ya sabır ya sabır!!!!

Şimdi çok acil bir bulaşık makinesi almam lazım!

• Merhaba,
    Aksine özel servis diye piyasada gezinin bir sürü dolandırıcı arkadaş insanların makinalarını evlerinden alıp götürüp sırra kadem basıyorlar :)
    Siz ücret iadesini çok kolay alırsınız; pos cihazından gün sonu alınmadıysa aynı gün içerisinde postan; sonraki gün iptal etmek isterseniz de matbu bir dilekçe örneği oluyor size imzalattırıp bankaya gönderilen; banka 3 iş günü içerisinde karta iadeyi yapıyor.
    Yardımcı olabileceğim bir şey olursa lütfen aramaktan çekinmeyin: Serdar 0553 397 6676
  • 500 küsur tamir vereceğime gider yeni makine alırdım şahsen.
    Tabii Bosch (Boş) olmayan...
  • Aynen. Siz baştan yanlış karar vermişsiniz zaten. Sıfırı kaç lira ki, 518 TL'yi kabul ediyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel yetkili servis önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Zalman Yetkili servisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.