Şimdi Ara

bosch marka buzdolabı önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sn arkadaşlar affınıza sığınarak bişey danışmak istiyorum, konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
    Bosch marka buzdolabımız evde olmadığımız dönemde elektrik kesintisinden dolayı çalışmamış ve kötü koku oluştu. Servis ücretli değişim teklif etti ve %40 gibi indirim yapacaklar. Bizim kullandığımız model eski bir model ve aynısı yok. Benzer olarak ; KDN56PI32N modellisi var. Ancak biz derin dondurucusu altta olan bir model almak istiyoruz. Bazı serilerde çok ciddi ses olduğunu okudum. Bunları düşününce
    1: 6500-7500 tl arası , buzluk kısmı altta olan, görece sessiz ve problemsiz bosch marka buzdolabı önerisi olan varsa çok sevinirim.

• Bosch modellerinin internet sitesinde satışta olanlardan biri hariç diğerlerinde aynı marka kompresör olduğu için ses konusunda pek bir farklılık olmayacaktır. Hepsinde 42db ses bilgisi verilmiş zaten. O yüzden istediğiniz modeli tercih edebilirsiniz. Ama eğer xxl düşünüyorsanız KGN86AI42N modelinde embraco marka inverter motor var ve ses bilgisi 40db olarak paylaşılmış. Buna gerek yok derseniz de daha uygun fiyatlara şu iki modele göz atabilirsiniz: KGN56AI32N ve KGN56IJ3AN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batu25 kullanıcısına yanıt
    Hocam en altta yazdığınız o 2 ürünle birlikte Kgn56pı32n olanla karşılaştırdığınızda ne fark var? Seri 6 , seri 8 diye yazmışlar ama farklar nedir anlamadım. Ürünler arasında 300’er tl fark olacak alırken üst seriyi almak gerçekten daha mantıklı olur mu bu durumda yoksa hepsi benzer ürün hiç gerek yok mu acaba ?

• Srhtsah S kullanıcısına yanıt
    Serie 8 olan modelde vita fresh pro özelliği var. Bu özellik soğutucu içinde bulunan çekmeceye koyduğunuz yiyeceklerin tazeliğini en iyi şekilde korumak için geliştirilmiş ve sıcaklığı soğutucu sıcaklığından bağımsız ayarlanabilen bir sistem. Bunun dışında kgn56ai32n modeli ile arasında belirgin bir fark yok. Bana sorarsanız da vita fresh pronun gerekli bir özellik olduğunu düşünmüyorum boşu boşuna soğutucu kısmın hacmini daraltıyor görsellerden bakarsanız bahsettiğim şey çok iyi anlaşılıyor. Daha ucuz olan kgn56ij3an modeli de bu dolapların en sade hali. Ben tercihimi kgn56ai32n modelinden yana kullanırdım. Yine de size tavsiyem kgn56pi32n ve kgn56ai32n modelleri arasında kaldıysanız gidip bir bosch bayisinde ikisini de inceleyerek karar vermeniz.

• batu25 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam bilgiler için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BUZDOLABI TAVSİYESİ
    17 yıl önce açıldı
    Buzdolabı Tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.