|
|

1 Mobil
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technoson -- 24 Kasım 2020; 16:38:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Şimdi efendim... Az önce teknik servis de geldi, cihazı gördü: "Cihazın 'otomatik hava alma işlemi' yapması normal" dedi. Cihaz başlatıldığı gibi hemen hazır olmazmış. "Fişten kapa aç 20-30sn otomatik hava işlemi yapar, ben hep görüyorum, biliyorum bunu" dedi. "Bâzen de yapar" dedi. Manometre ibresi hafif kıpırdayarak... Ben de, "Bir arkadaş var, aynı kombiden var, ona da sorayım" dedim. Size de sormak istiyorum: Ne diyorsunuz, doğru mu söylüyor, sizin kombide de aynısı oluyor mu? Problem: Kombi özellikle ilk açışta -bilinmeyen bir neden ile- 20-30snlik otomatik hava alma işlemi deniyor. Klik-klik-fışş sesi işitiliyor. (BOSCH CONDENS 2200iW) |
|
Merhaba. Aradan uzun zaman geçmiş. Bir umut yazıyorum. Cihazda sıcak su aşırı ısınıyor. Ntc ler sağlam. Plakalı çift taraflı temiz. Kalorifer yazlık modda çeşmeyi açınca petek ısınmıyor. Bugün 2-3 sefer a9 hatası aldım. 1. Kademede fakat el yakıyor. Kademeyi yükselttiğim de gaz yükseliyor. Kiracıyım Ev sahibine garantili diye satmışlar hiçbir garantisi yok. Değiştirmeye de niyeti yok. Şimdiden teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|