Şimdi Ara

BOSCH KGN56XIEON yeni aldım çok iyi soğutmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. başlıktaki buzdolabını yeni aldım. salı günü yani 11/07/2023 te kurulumu yapıldı. kurulumun üzerinden 72 saat geçmesine rağmen buzdolabı bir türlü istediğim gibi soğutmuyor. raflar en fazla 4 dereceye kadar soğuttu super ayarında. 0 derecebölmesi ise maksimum geceleri 2 gündüzleri 4 derece. servis yarın test cihazı kuracak. Bu marka/seri buzdolabıyla benzer bir problem yaşayan oldu mu? Siz nasıl çözdünüz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hercin -- 14 Temmuz 2023; 19:26:48 >



  • Bosch kayseri yetkili servis geldi test cihazı koydu 3 gün kayıt yaptı bu cihaz. buzdolabını her açtığımda cihazın üzerinde ki sıcaklığı kontrol ettim. sadece bi defa bütün gece kapısı hiç açılmadığı için 5,9 derece gördüm. oysa buzdolabı 4 dereceye ayarlı. gündüzleri 7 derecenin altına düşmedi. gösterdiği en düşük sıcaklığı baz alırsak bile olması gerekenden %50 daha fazla sıcaklık var içerde. gündüzleri bu oran %100e yakın. maalesef bosch bu buzdolabının normal olduğunu iddia ediyor. demekki bütün buzdolapları bu şekilde yetersiz soğutuyor.

    dolabın 0 derece bölmesine değinmedim bile. orası asla 0 derece olmuyor. 1 derece bile olmuyor. dolabı 2 derecede çalışıtırıp super moduna alırsanız en fazla 2 derece görürsünüz.

  • tüketici mahkemesine iade için başvuru yaptım. markaya olan güvenim tamamen sarsıldı. tüketici mahkemesine vereceğimi bildiği için kayseride ki servis bilerek ve isteyerek servis fişi vermedi oyaladı beni.

  • Sonuç ne oldu hocam, ben de XXL buzdolabı arıyorum, sizin başlığınıza denk geldim.

  • hercin H kullanıcısına yanıt

    Son durum nedir hocam? Bende xxl buzdolabı aldım lakin bence iyi performans sergilemiyor. Soğukluk değerleri hiç beklediğim gibi değildi..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.