Şimdi Ara

BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.761
Cevap
37
Favori
333.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Giriş
  • Buzdolabını 1450 TL'ye taksitle Ankara'dan aldım ancak Cumartesi günü gelecek, heyecanla bekliyorum...

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: two_face

quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: two_face

http://www.youtube.com/watch?v=uYwoypqzxSI
    arkadaşlar sizin dolaptanda arada sırada böyle bir ses geliyo mu servis normal dedi ....

Benimkinde ilk çalıştığı zaman 1-2dk arası süreyle sinek vızıldamasına benzeyen ve basınç farkından olduğunu düşündüğüm değişik bir ses geliyor. Ancak videodaki ses bana yüksek geldi. Bence 444 6 333 Bosch çağrı merkezini arayıp sesin normal bulunması durumunda ücret ödemeyeceğinizi not düşürerek servisi çağırın. Servis sesi yakalayamazsa da videoyu gösterirsiniz.

servis çağırdım fakat servis varken herhangi bir ses yapmadı onlarda gaz sesidir normal diyip gittiler...
    sizde herhangi bir sekilde böyle bir ses oluşmadı yani
    bazen gunde 1 bazen 2 3 de bir 10dk kadar bu sesi çıkarıyor...sonra normal çalışma sesine dönüyor....

Benimkinde de buna benzer bir ses oluyor ama bu denli şiddetli değil. Aynen dediğiniz gibi özellikle ilk çalıştığı zaman birkaç dakika sürebiliyor. Sivrisinek vızıldamasının yüksek hali gibi, ardından motor sesine geri dönüyor. Bence servisi çağırarak videoyu gösterin. Sesin normal olduğunu düşünüyorum ama videoya bakılırsa sizdeki şiddetli görünüyor.

videoda biraz daha yuksek çıkmış sesi çok yakından videoyu çektiğimden olabilir..
    sanki normalde videodan biraz daha kısık sesli çalışıyor gibi..
    ama yuksek yada alcak sesli olsada sizdede buna benzer bi ses geliyor yanii..
    tavsiyenizi dinleyip servisi birkez daha çağırıp yada ben kendim gidip video yu göstereceğim......

• düğün hazırlığı ıcındeyım arkadslar su bastan sona candoğan beyı ve suan aklıma gelmeyen arkadasların yorumlarını okudum...kafam ıyıce karıstı...
    tüm beyaz esyayı bostan alacam hanım ole istiyor yanı eş adayım herneyse...:DD alısamadık bu tabırlere...:DDD
    BUZDOLABI
    http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/buzdolaplar%C4%B1-ve-derin-dondurucular/nofrost-kombi/KGN57A01NE.html?source=browse
    özellikle bunun ıcın yorum ıstıyorum arkadaslar..
    çamasır makınesındede ıkı urun arasında kaldım...bunun ıcınde yorumlarınızı beklıyorum..
    ---1)---http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-ve-kurutma-makineleri/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makineleri/WAQ20360TR.html?source=browse
    ---2)---http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-ve-kurutma-makineleri/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makineleri/WAE16464TR.html?source=browse
    bulaşık makineside şudur....
    ---!1)--http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/bula%C5%9F%C4%B1k-makineleri/60-cm-geni%C5%9Fli%C4%9Finde/SMS30E02TR.html?source=browse
    ev kuracam ve toplam fiyatları ortalama 4000 tl tutuyor...
    bı bakım bana bılgı verırmısınız..gercekten ıhtıyacım var...

• evimisterden spariş veren arkadaşlar...benim ürün kargoya verilmiş olarak gözüküyor..kargo takip nosu falan yok ama...bu arda kargoya verildi diye mail gelmedi, siteye girip spariş durumundan baktım..

Orijinalden alıntı: fenercan

evimisterden spariş veren arkadaşlar...benim ürün kargoya verilmiş olarak gözüküyor..kargo takip nosu falan yok ama...bu arda kargoya verildi diye mail gelmedi, siteye girip spariş durumundan baktım..

Aynı durumda 3 gün oldu bekliyorum.

Orijinalden alıntı: fenercan

evimisterden spariş veren arkadaşlar...benim ürün kargoya verilmiş olarak gözüküyor..kargo takip nosu falan yok ama...bu arda kargoya verildi diye mail gelmedi, siteye girip spariş durumundan baktım..

ben de evimisterden sipariş verdim sitede ürürnünüz temin ediliyor yazıyor ama kargo geldi

* Kuponunuz eklenemiyor. Lütfen tekrar deneyin.

Orijinalden alıntı: wurtz

Evimister için TEKFEN kodu aldım ama kuponu kullanamıyorum. Adamlar anladı mı acaba çok fazla indirim yaptıklarını?

Bende Tekfen kodu aldım ve aldığım kod mobilyada falan çalışmasına rağmen buzdolabinda çalışmıyor, Mail attım evimister'e bakalım ne diyecekler.
    Bende eğer gelirse ürün daha çamşır makinesi bulaşık makinesi alacağım dedim ama gelmesini bekliyorum :)

30 dakka sonra falan aradı ben tüm işlemleri yaptım pazartesi günü kargonuz teslim edilecek lütfen evde olun dedi.

Bakalım pazartesi gelecek mi :)

Orijinalden alıntı: excalibur13

quote:

Evimister için TEKFEN kodu aldım ama kuponu kullanamıyorum. Adamlar anladı mı acaba çok fazla indirim yaptıklarını?

Bende Tekfen kodu aldım ve aldığım kod mobilyada falan çalışmasına rağmen buzdolabinda çalışmıyor, Mail attım evimister'e bakalım ne diyecekler.

Gelişmeleri buraya da yazarsanız sevinirim. Fikir sahibi oluruz...

+1.

Ben de alacaktım ancak kodu kullanamıyoruz. Ürünü alırken avantajix'e uğramayı unutmayın. %10'da oradan alırsınız.

%20 kod elektronik dışındaki ürünlerde geçerli oluyor. Nasıl iş bu anlamadım. Ne güzel indirimli alacaktık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerous -- 6 Mayıs 2012; 10:24:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

quote:

+1.

Ben de alacaktım ancak kodu kullanamıyoruz. Ürünü alırken avantajix'e uğramayı unutmayın. %10'da oradan alırsınız.

%20 kod elektronik dışındaki ürünlerde geçerli oluyor. Nasıl iş bu anlamadım. Ne güzel indirimli alacaktık.

Dün mail atmıştım, Sistemde bakım olduğunu ve mesai saatleri içinde denememizi yazmışlar, P.tes tekrar deneyeceğim. Avantajix içinde teşekkürler, üye oldum bakalım.

Bilginize,

Orijinalden alıntı: excalibur13

quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

quote:

+1.

Dün mail atmıştım, Sistemde bakım olduğunu ve mesai saatleri içinde denememizi yazmışlar, P.tes tekrar deneyeceğim. Avantajix içinde teşekkürler, üye oldum bakalım.

Bilginize,

evimister avantajixe para iadesi yapmıyor diye biliyorum en son okuduğum yorumlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R
    evimister avantajixe para iadesi yapmıyor diye biliyorum en son okuduğum yorumlarda.

Yok ödeniyor. Geçen gün anneler günü için bir alışverişim oldu. Onun geri ödemesi yapılmış. Ama meblâ büyük olunca ne olur onu bilemiyorum.
  • Vallahi olsa süper olur da benim önceliğim şuan %20 indirim kampanyasına katılabilmek ama tüm kuponlar yalan oldu galiba.
    Şimdi evimisterden %20 kampanyasını yine yakalayıp çamaşır bulaşık makinesi almam gerek hemen :)
    Binek 7.30 Ld
    Garaj cla 350 , zx10r
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

Arkadaşlar 1 saat önce Bosch servisi tarafından buzdolabım evimize teslim edilmiş.
    Ben çeyizlik aldığım için çatı katına koyduracaktım o ndenle siparişi verirkende çatıdaki daire numaramı yazdım.Hiçbir sorun etmeden servis çıkarmış annemde ikramda bulunmuş.
    Şimdi evimisterden %20 kampanyasını yine yakalayıp çamaşır bulaşık makinesi almam gerek hemen :)

Gözün aydın. Allah güle güle kullanmak nasip eder inşallah. Ah şu %20 kampanyası tekrar olsa.
  • Buzdolabı cumartesi geldi, alışverişten sonra doldurduk, cihaz çok sessiz çalışıyor, gayette kullanışlı, özellikle dondurucu kısmı çok büyük, derin dondurucu almaya gerek yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nongrata -- 7 Mayıs 2012; 23:17:15 >

Orijinalden alıntı: nongrata

Buzdolabı cumartesi geldi, alışverişten sonra doldurduk, cihaz çok sessiz çalışıyor, gayette kullanışlı, özellikle dondurucu kısmı çok büyük, derin dondurucu almaya gerek yok...

Vallahi ben 4 ay sonra falan kullanmaya başlayacağım pakette duruyor.
    Ama fatura vermemişler.
    Sizde de aynı mı acaba ?
    Evimisterin fatura kesip göndermesi gerekmiyor mu ?

+4 yıl uzatma paketi de alacağım bu hafta 7 yıl kafam rahat olsun :)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.