Şimdi Ara

**BOSCH CONDENS 2200** Kullanıcıları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
5
Favori
4.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yokmu bilgisi olan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abi bizim ustu dam altta yakan yok. Bina yeni ama yalitim yok. Bosch cr10 oda trmsti var. termstat salonda. Biz 20ye ayarliyruz ama salon 20yi gormkte zorlaniyr. Salon 22m2 ve 3.20 petek var. 3 saatte anca 20oluyr ama heralde sicak icerde klmadgi icin kombi hafif isida calismaya devam edyr. Salonun kapisi kapali kalsa daha iyimidr yoksa oda termostaini sokturup termo vana mi taktryim. En azindan kombi 55 olunca duracak
    @disintegration

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • **BOSCH CONDENS 2200** Kullanıcıları

    **BOSCH CONDENS 2200** Kullanıcıları

    **BOSCH CONDENS 2200** Kullanıcıları




  • **BOSCH CONDENS 2200** Kullanıcıları

    **BOSCH CONDENS 2200** Kullanıcıları

    **BOSCH CONDENS 2200** Kullanıcıları




  • Hocam iyi günler ben daha önce sizin tavsiyenizle Bosch 6000 Kombi aldım ve çok memnunum (Banyodayken petekleri kapatması dışında) şimdi o kombiyi başka eve taşıyıp tam yoğuşmalı premix bir kombi almak istiyorum. KOmbi içeride haliyle sessiz olması gerekiyor ve ben yine Bosch almak istiyorum. Bu 2200 ile 2500 arasında ne fark var hangisini almalıyım acaba? Bu ikisi de sessizmidir? 2500 biraz daha eski çıkan bir ürün. Bu ürünler sıcak suyu açtığımızda petekleri ısıtmayı durdurur mu? Durdurmayanlar varmış galiba. Şimdiden teşekkürler.
  • merhaba, 2500 modeli 5 yıllık bir kombi aradaki farklar

    2200: %21-%100 modülasyon aralığı + 25kW musluk sıcak su gücü + küçük kasa
    2500: %30-%100 modülasyon aralığı + 24kW musluk sıcak su gücü + büyük kasa

    kabaca farklar bunlar. modülasyon aralığı açısından 2200 biraz daha önde bir de 2200'ün lcd ekran düğmeleri daha güzel daha albenili
    iki kombide sessizdir zaten bosch/buderus kombilerin hepsi sessiz sınıfına girer fark yok

    tüm kombilerde musluğu açtığınızda kalorifer devresi durur.
    dahili boylerli kombi alırsanız durdurmaz yani kombinin içinde 45litre 50litre termosifon olanlardan bahsediyorum bu tip kombiler çok pahalıdır
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    Ya bilmiyordum hocam bu dahili termosifon işini, millet bilmediğinden demekki bizim evde kombi sönmüyor banyoya girince filan diyorlardı ben de gerçekten öyle zannediyordum airfel olan arkadaşlar vardıda, bende çift eşanjörlü olunca öyle mi acaba demiştim. Hocam aslında bana bosch 6000 yetiyor ama şimdi başka küçük bir yere kombi gerek oldu eve yoğuşmalı alayım bunu oraya takayım dedim esasen. Biraz daha inceleyince 2300 olanını gördüm onun modülasyon aralığı daha da fazla galiba fiyat farkıda çok yok evimin net metrekaresi 100 metrekare ancak kışın en yüksek 55 derecede yaktık esasen 55i görmesekte olurdu belki, sizce 2300 mü alayım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seeder kullanıcısına yanıt
    2300 modelinin modülasyon aralığı daha geniş ve musluk sıcak su gücü olarak 25kw değil 28kW
    olay tamamen bütçe meselesi. size kalmış
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    Arada uçurum yok ama işte 3-5 derken fiyat 4,5-5 bini buluyor, diğer konuda vbazı arkadaşlar çok yakıyor kombi susmuyor filan demiş epey bir ayarla uğraşmışlar bakayım araştırayım, teşekkürler.
  • Hocam merhaba, 120m2 yerden ısıtma dairede kullanacağım, bu kombiyi önerir misiniz? Özellikle yerden ısıtma için bir bilgi göremediğim için soruyorum.

    Bir de bu kombi ile TR36Rf kablosuz OT siparişi verdim, iyi mi etmişim :)

    Zaman ayırdığınız için teşekkürler.
    @disintegration



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laincan -- 14 Eylül 2020; 20:32:36 >
  • Laincan L kullanıcısına yanıt
    merhaba
    2200 ve bosch tr 36rf öneririm yerden ısıtma için on off o.t doğru tercih. 2200 sorunsuz bir kombidir yerden ısıtmaya uygundur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar teşekkürler zaman ayırıp cevapladığınız için.
    Bir sorum daha olacak herkese,
    Ben kombiyi HepsiBurada üzerinden bir satıcıdan aldım. Satıcı ile iletişime geçtim hemen sonrasında, kurulumu herhangi bir ustaya yaptırıp sonra kendilerine haber vermemi, onların yetkili servise haber verip garantiyi başlatacaklarını söyledi. Bu normal bir süreç mi yoksa ben kutuyu direkt yetkili servisi çağırıp onlara mı açtırayım? Kargom muhtemelen bu haftasonu ulaşır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laincan L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kurulumu herhangi bir ustaya değil, yetkili firmaya yaptırmanız gerekiyor. Bulunduğunuz şehri bilmiyorum, İstanbul varsayıyorum. İstanbul'daki daireye ilk defa kombi takılıyorsa veya bacalı bir kombiden hermetik geçişi söz konusuysa proje, hermetik kombinizi değiştiriyorsanız cihaz bilgileri kayıt formu montajı yapan firma tarafından veriliyor.

    Ardından servis talebi için Bosch kombinizi aldığınız yere başvurabilirsiniz. Yetkili servis geldiğinde bu belgelerden birisini ibraz etmezseniz devreye alım işlemi yapılmaz. iyi akşamlar dilerim.
  • kombimuhendisi kullanıcısına yanıt
    Anladım, teşekkür ederim.
  • Merhabalar,

    Geçen günlerde bu kombiden aldım ve petek boyu toplamda tahmini 5-6 metre,



    Benim sorunum sirkülasyon pompasının hiçbirzaman durmaması ve sabit olarak ses çıkaracak kadar hızlı çalışması,


    Bu tarz bir sorun yaşayan oldu mu?


    Birde servis menüsüne girildiğinde kullanım klavuzunun aksine



    6-t4 GC2200iW .. C tipi cihazlar: Kesintisiz pompa çalışması (boyler pompası)


    diye bir ayar gözükmemekte

  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technoson -- 24 Kasım 2020; 16:32:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi efendim... Az önce teknik servis de geldi, cihazı gördü: "Cihazın 'otomatik hava alma işlemi' yapması normal" dedi. Cihaz başlatıldığı gibi hemen hazır olmazmış. "Fişten kapa aç 20-30sn otomatik hava işlemi yapar, ben hep görüyorum, biliyorum bunu" dedi. "Bâzen de yapar" dedi. Manometre ibresi hafif kıpırdayarak... Ben de, "Bir arkadaş var, aynı kombiden var, ona da sorayım" dedim. Size de sormak istiyorum:


    Ne diyorsunuz, doğru mu söylüyor, sizin kombide de aynısı oluyor mu?


    Problem: Kombi özellikle ilk açışta -bilinmeyen bir neden ile- 20-30snlik otomatik hava alma işlemi deniyor. Klik-klik-fışş sesi işitiliyor. (BOSCH CONDENS 2200iW)

  • Merhaba bende aranıza katılmış bulunuyorum cihazi aldım eca dd ve bosch arasında kaldım çok kişiye danışmam sonucu bosch a karar kıldım umarım hatalı bir seçim olmaz bu cihaza warmhaus recowa uyumlu olur mu acaba
  • **BOSCH CONDENS 2200** Kullanıcıları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar. Benim evimde Bosch condens 2200iw var. sabah 8de cikiyorum aksam 8de geliyorum. Hafta sonlari cogu zaman evde olmuyorum. Sabah ciktigimda kombiyi kapatmiyorum 30 yapiyorum ki petekler sogumasin evin havasina sogumasin. Gelince 45 e yukseltiyorum. 1 saatte isiniyorum. Ama aklima takilan 30da biraktigimda kombiye zarar verirmi? 30dan asagiya off oluyor zaten. Sizce dogru mu yapiyorum?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.