BOSCH Beyaz Eşya Fikir Alışverişi
-
-
Güle güle kullan dostum. Ben de sen gibi BOSH'tan ev düzeceğim inşallah. Ne kadara patladı sana bunların hepsi ve ödemeyi nasıl yaptınız?
-
Teşekkürler hocam, liste fiyatı 69.000 TL tuttu tanıdıklar vasıtasıyla indirim yaptırdık biraz. Yüzde 50 peşin yüzde 50 kk ya 9 taksit
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba Bosch indüksiyonlu Ocak (pue611bb5) ile ilgili 3. Gözü açtıktan sonra açma kapama sesi (tık tık) gelerek ısıtmanın sesle senkronize bir şekilde kesilmesi sorununu yaşıyor musunuz? 1 veya 2 göz çalışırken sorun yok 3. Gözü çalıştırınca problem var bizde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, hayır herhangi bir sorun yaşamadım daha hiç. Memnunum problemsiz çalışıyorlar şuan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. ben 3. Gözü açtıktan sonra cihazdan tık tık açma kapama sesi geliyor ve ısıtmada sesle paralel kesilip tekrar başlıyor servis çağırdık önce anakart arızası dediler anakartı değiştirdiler sonra arıza devam etti. Değişim talep ettim bana bunun normal olduğunu arıza olmadığını söylediler madem arıza yoktu anakartı neden değiştirdiniz dediğimde servis yanlış yapmış dediler ve sorun hala devam ediyor. Sizdede 3 Göz açınca tık tık şeklinde açma kapama sesi var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X