Arkandan taciz selektörü yapıp sinirini hoplatsa daha mı iyi? Bak sabah serige gittim simdi de Antalya'ya geri geldim d400 cevre yolunda serik cıkısında en sağ seritten gittigim halde arkamdan insan evladının biri ha bire selektör vuruyor derdi ben önde yavas giden yük kamyonunu sollayayım da o da benim arkamdan cıksın, soldan fisek gibi gelenler gecirirse önce bana gecirsin diye kendisi direkt sollamıyor, sen solla ben de pesinden geleyim diye selektör tacizi yapıyor camdan küfrettim zaten eski boksörüm dövsem elimden kaza cıkar.. neyse selektör atacagına makaslasın en fazla kendisi ve baska bir masum pert olur öbür türlü seni selektörleyip senin kafanı karıstırır sen sağa kayarsın belki arkandan sana gecirirler kaza yaparsın o makaslasın sağdakilere carpmayı o göze alsın sen devam et < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Ekim 2024; 14:9:51 > |
Boş yolda makas atan yaratık (3. sayfa)
-
-
makas suçtur eyvallah... makas atmak cahilliktir eyvallah... ama şu videoda sadece makas atanı suçlamak daha büyük cahilliktir. sol şeridi geçtim bu orta şeritçilere bile ne yapılsa müstehak... sağın boş ve müsait ise sağından gideceksin... bu kadar basit bi kuralı anlayamayan cahiller başkalarını cahillikle suçluyor... herkes ait olduğu hızına uygun şeritten gitse zaten makas atılmaz...
-
önün boş ve arkanda kuyruk varsa ,yanlış şerittesin,bir sağ şeridine girmen gerek.
Ama yanlış yanlışla düzeltilmez, o hata yapıyor diye sen daha tehlikelisini yapıp makas atmaman lazım.
Not: Lafım şahsına değil,geneledir.
-
Konudaki yorumlara gel birde. Solu işgal ediyorlarmista ondan makas atiyolarmis. Aynen herkes kafasına göre takılsın yanlışa yanlışla cevap verin siz. Adamın ne yaptığıda belli değil en sağa geciyor sonra şerit çizgisini arac ortasına almış öyle gidiyor seritinde bile durmuyor. Ani cins cins hareketler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
selektor yakacagina makaslasin selektorculeri dovmemek icin ciddi caba harciyorum gerci ben sol serit isgal etmem ama sagda bile yakan oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Ekim 2024; 22:0:22 >
Adam aracı sağlamıyor, sağ şerite geçip, hizlaniyor. Saglamak demek, saga kirip, gecip, tekrar adamın onüne kirmaktir. Belki yandan cikacak, tali yola girecek. Saga geçmek icin illa yavaslamak mi lazim?
sen şimdi kapıda duran güvenlik görevlisini niye ezdin ki?
kendine ne oldun da millete bu gözle bakar oldun prof falan mısın nesin.
-
Benim kuzende de var Audi. Zamanında uyguna babasından para dilenerek aldi. Öğrenci bu çocuk. Siyasiyle ne alakası var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X