Şimdi Ara

boş yere body çalısmayın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
9.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spor = karı kız inanmayın bu adama. Kolpa.
  • HACl kullanıcısına yanıt
    Bir vgci derki paranızı pahalı kıyafetler yerine vucudunuza yatırın kıyafetiniz değil vucudunuz marka olsun spor irade işidir herkes yapamaz o yüzden pahalı kıyafetler almaya devam edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spora yeni başladım. Sporu kız için yapmıyorum. Zaten biliyorum ki istersem vücudum brad pitt'in fight club taki hali gibi olsun bu yüzle gene bana bakmazlar. Ben kendim vücudumun gelişmesini istiyorum o yüzden yapıyorum. Vücutta değişim görmek gerçekten güzel bir his. Ayrıca spor insanı mutlu ediyor daha hafif hissettiriyor tembelliği engelliyor.

• Fitnessı kötüleyen eziğin önde gideniri, hayatta kaybetmeye mahkumdur
  • Velev ki karı kız için body yapıyorum velev ki zamanımı para mı her şeyi boşa harcıyorum ama bu senin şişman ve asosyal olmanı değiştirmiyor maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuujitsu

quote:

Orijinalden alıntı: Ramparapam

Ben katılmıyorum.

Birinci nedenim, sporu kişi kendi sağlığı ve kendi iyiliği için yapmalı. Ben henüz 2 ay gittim body'e ve şunu anladım ki kendisine suygu duyanlar bu sporu yapar net.

İkinci nedenim, kadınlar da tıpkı biz erkekler gibi net olarak vücudu tipten önde tutuyor ne derseniz deyin. Yakışıklı zayıf Mert'i Geniş omuzlu, kalın kollu Haydar'a tercih eden kadın daha fazla olacaktır. Kadınlar doğasında güçlü erkekleri istemsiz çekici bulurlar. İlkel avcı-toplayıcı toplumlardan beri bu böyledir. Erkek, doğada avlanır, karısına ve çocuklarına yemek getirir, onları korur.

Yani özetle kendinizi kandırmaktan vazgeçiniz efendim.

Sen de demişsin işte Mert'i Haydar'a tercih eden daha fazla olacaktır diye daha neyi savunuyorsun?

Merti hastalik derecesinde zayıf diye iplemezler kilo alınca kızlar haydari bırakıp merte koşar

• HACl kullanıcısına yanıt
    Kilo almak için spor şart onu ne yapıcaz ?

• dedi fat boy.

boş yere body çalısmayın

• kaslı olan yakışıklı film aktörleri var onlardamı olmaz şimdi örnek olarak.
  • Arkadaş troll beyler ciddiye almayin

• Birileri yine ağırlık kaldıramamış.

• Nasıl da kudurmus yine tipsiz gymcel ler

boş yere body çalısmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerry Way

Kilo almak için spor şart onu ne yapıcaz ?

Kilo almak için yapabilirsin onda bir sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazZenci01

Birileri yine ağırlık kaldıramamış.

Gymcel

• biri spor yapınca da yüz hatlarının,şeklinin şemalinin de bir forma girdiğini toparlandığını arkadaşa anlatmalı bence body nedirden önce öğrenmesi gereken şey bu bilgi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proofweb

biri spor yapınca da yüz hatlarının,şeklinin şemalinin de bir forma girdiğini toparlandığını arkadaşa anlatmalı bence body nedirden önce öğrenmesi gereken şey bu bilgi.

Ben kendim birkaç sene çalıştım zaten sen öyle saçmalıkları duvara anlat çok anlatmak istiyorsan yüz hatlarının genetik ve kafatası şekliyle ilgisi var öyle olsaydı her kilo verenin yüzü erirdi yüzden kolay kolay kilo gitmez ben gobeksiz 183 boy 80 kiloyum suratım hepinizden kemikli çünkü genetigim öyle sizler 60 kilosunuz ve yüzünüz balon gibi çünkü genetiginiz öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 11 Kasım 2017; 16:59:40 >
  • Arkadaş haklı bence ;

boş yere body çalısmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramparapam

Ben katılmıyorum.

Birinci nedenim, sporu kişi kendi sağlığı ve kendi iyiliği için yapmalı. Ben henüz 2 ay gittim body'e ve şunu anladım ki kendisine suygu duyanlar bu sporu yapar net.

İkinci nedenim, kadınlar da tıpkı biz erkekler gibi net olarak vücudu tipten önde tutuyor ne derseniz deyin. Yakışıklı zayıf Mert'i Geniş omuzlu, kalın kollu Haydar'a tercih eden kadın daha fazla olacaktır. Kadınlar doğasında güçlü erkekleri istemsiz çekici bulurlar. İlkel avcı-toplayıcı toplumlardan beri bu böyledir. Erkek, doğada avlanır, karısına ve çocuklarına yemek getirir, onları korur.

Yani özetle kendinizi kandırmaktan vazgeçiniz efendim.

Fiziksel güç devri bitti.
    Artık kazandığı parayla güvenli ev,güvenli beslenme(sağlıklı),çocuğunu güvenli okullarda okutabilecek erkek istiyorlar.Artık paran varsa güvendesin.
    Öyle olmasa ekranda o kadar çirkinlerin yanında ismini saymak istemediğim güzel hatunlar olmazdı.
    Kas iyidir ama bir kızı tavlamak için yapmaktansa kendini beğenmek için yapılmalıdır.
    bence üstüne başına bakıp kitap okusan daha fazla hatun tavlanır.
    Biri bir istatistik yapsa dese ki
    A) kaslı bir erkekmi bir kız için daha cezbecidir.
    B) Orta halli bir otomobildeki erkek mi.
    Emin ol kızlar erkek kaslı olsa da kendini sırtında taşımayacağını bilir?
    Akıllı olanlara sözüm yok onların ilgisini ikiside çekmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne kadar boş konular açıyorsun. açtığın konular kadar boşsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurlord

Ne kadar boş konular açıyorsun. açtığın konular kadar boşsun..

senin zoruna gittiği için sana boş geliyordur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.