Şimdi Ara

Boş konuşmak sohbet etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar boş gündelik hayattan konuşamıyorum mesela millet anlatıyor şöyle böyle oldu diye ben konuşamıyorum aklıma hiçbirşey gelmiyor sadece dinleyebiliyorum hayatta bildiğim şeyler böyle herkesin konuştuğu tarz şeyler değil mesela hiç futbol bilmem karı kız işinden anlamam pek dizi izlemem felan nasıl sohbetlere daha aktif katılabilirim?

• hiç anlatacak hikayen yok mu az dışarı çık
  • Ben arkadaşlarımla hiç o konuları konuşmuyorum hocam illa onlar konuşulacak diye bir şey yok.
  • Ay Adam kullanıcısına yanıt
    Anlatcak hikayem var da hiç onlarınki gibi değil :D sadece kendi arkadaşlarımın ( mahalle ) güleceği eğleneceği şeyler dışardaki ( okuldaki ) insanlar bunlardan haz etmiyor.
  • namaste1968 kullanıcısına yanıt
    hocam mahalle arkadaşlarımla bende öyleyim bir şekilde ortak bir yol bulurum ama okulda mecburen birileriyle konuşmak zorundayım zaten bir sosyal fobim var iyice artsın istemiyorum muhabbeti arttırmam lazım mesela örnek olarak ne konuşabilirim
  • Luffycan kullanıcısına yanıt
    Genelde film, video oyunlarından bahsediyorlar. Bilmem sen herkes için ortak olan şeylerden konuş yemek,uyku,başına gelen komik olaylar filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luffycan

Anlatcak hikayem var da hiç onlarınki gibi değil :D sadece kendi arkadaşlarımın ( mahalle ) güleceği eğleneceği şeyler dışardaki ( okuldaki ) insanlar bunlardan haz etmiyor.
    senin geyik eksigin var galiba, agir geyige maruz kalman lazim. kahvelere falan git amcalarla muhabbet et. havadan sudan girip yahudilerden cikarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ay Adam kullanıcısına yanıt
    galiba öyle 9 yıl aynı adamlarla takılınca başka kişiyle sohbet edemez oldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.