Şimdi Ara

Boş hayallerle yaşıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
4
Favori
3.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternette nereye baksam salak saçma motivasyon videolarıyla,yazılarla dolu

Çalışacaksın,çalışırsan her şey olur,bill gates,jeff bezos neden olamayasın zırvalıkları her yerde

Çıkın artık hayal dünyasından çalışmayla ne yapabiliriz?Kısır bi döngüde ilerliyoruz bi işçi ne kadar çok çalışırsa patronunu o derecede zenginleştirir kendini ise o derecede fakirleştirir,bi mühendis ne kadar başarılı olursa üstündeki adama o denli hizmet etmiş olur

O bahsettiğiniz bill gates,jeff bezos 2-3 milyarda 1 çıkabilecek insanlar,zengin ve güçlü bi ailede doğmadıysak ömrümüz kan emici zenginlerin servetini arttırmakla geçecek

Eskiden insanları zorbalıkla,şiddetle köle yaparlardı,şimdiyse köle olabilmek için yalvarıyoruz

• Altı üstü üniversite sinavina çalışıyoruz fabrikada işçi değiliz. Çalışmayı de kendimiz için yapıyoruz. Tamam çalışmayalim? Ee sonra? Napicaz yani anne baba ekmegi mi yicez ölene kadar geçin bunları hocam. Çalışmak zorundayız bunu peri masalı haline getirmeye ben de karşıyım bu bi gereklilik
  • Bana o sahip oldukları denizden bir yemek kaşığı verseler yeterdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Altı üstü üniversite sinavina çalışıyoruz fabrikada işçi değiliz. Çalışmayı de kendimiz için yapıyoruz. Tamam çalışmayalim? Ee sonra? Napicaz yani anne baba ekmegi mi yicez ölene kadar geçin bunları hocam. Çalışmak zorundayız bunu peri masalı haline getirmeye ben de karşıyım bu bi gereklilik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mastürbasyonu birakiyorsun,az yemek yiyorsun,ve her gün 4 kere nefes al ver derin şekilde,mastürbasyon yapmaktan hayata bakış açın değişmiş acilen birakmassan seni iyi günler beklemiyor hocam,iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faraday's Chair -- 7 Ekim 2020; 19:28:26 >
  • Oldschool00 kullanıcısına yanıt

sadece sınavdan bahsetmiyorum,hayatın tamamı bu şekilde birilerini zengin etmek için çabalıyoruz, ben çalışmayalım demiyorum haksız gelir dağılımından biz çalışırken başkalarının zengin olmasından bahsediyorum

işçi-mühendis-memur-avukat... hepsi aynı şey

• Faraday's Chair kullanıcısına yanıt

bence sen umut mastürbasyonunu bırak hocam Boş hayallerle yaşıyoruz 

ne için yaşıyoruz peki,gelir dağılımı adaletli mi sence ?okuyarak zengin olabilir misin,gerçekleri söyleyince insanlar sinirleniyo

• bu akşam forum çöp

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hayat çok boş geliyor
    16 yıl önce açıldı
    Anlamsız boş hayatım
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Senin dediğine bakılırsa tarihte hep şöyle bir şansımizin olmasını dileyecektik,aman ailem zengin değilse ben boşa geldim ölene kadar bombos yaşayayım, birşey yapmayayım,bu kafayla nereye kadar gidersin? Nutugu okuduğunu farz ediyorum,
    “Şayet bir gün çaresiz kalırsanız, bir kurtarıcı beklemeyin. Kurtarıcı kendiniz olun.” adam 20 saat nota bestelemis piyano çalmış boşa mı hepsi? Şimdi nasıl yad ediyorsun o adamı? Adam polifazik uykularla hayatını şekillendirip senin geleceginin temelini atmis,baktığın zaman bu adamların aileleri zengin miydi? Senin bakış acına bakacak olursak şuan daha elektrik bulunmamisti hep rahatlık hep rahatlık. Yarınlar rahatını bozanlarin yarınları olacak hocam size tavsiyem DaVinci Learning kanalına arada bir bakın

• keyikst kullanıcısına yanıt

bi kişi söylediklerimin yanlış olduğunu nedeniyle söylesin hesabımı sileyim,hayal dünyasında yaşıyosun gerçeklerle yüzleş

Gayet iyi açıklamışsınız hocam

Bambaşka şeylerden bahsediyoruz,ben emeğinin karşılığını alamayacağın bi sistemde bulunduğumuzu,çalışıcam zengin olucam,çalışmadan bi şey olmaz diyenlerin kendini kandırdığından bahsediyorum

Uç örnekleri değil kendi çevremizde gördüğümüz örneklere bakarsak gerçeği daha iyi görebiliriz

Ha dediğine gelirsek evet örnek verdiğin insanların da aileleri zengin ve soyluydu,mükemmel imkanlara sahip oldukları için başarılı olabildiler

• Aynen dostum Leonardo da Vinci çok soylu bir aileden gelmeydi,ve 15 yaşında bir zanaatcinin yanına çırak verildi paraları çok olduğu için :/ Nikola Tesla 2 sene boşuna garsonluk yaptı,Faraday boşuna kitapcida çalıştı,Henry Ford boşuna adamlardan iş bekledi,dostum oku biraz gözünü seveyim sen bu karamsarlikla gidersen bir şey yapamazsın cidden ha bu kitabı çok öneririm,eğer biyografi seviyorsan Walter Isacsoondan sasmamani öneririm. Boş hayallerle yaşıyoruz

• Oğlum burası ağlama duvarı mı gidin konu dışında ağlayın. Sen hiçbir şey beceremedin diye biz de mi beceremeyeceğiz?

• Hocam bunu yazınca elinize ne geçti?

• askmeafavour A kullanıcısına yanıt

çok çok uç örnekler dünyaya kaç tane da vinci,faraday gelmiş

şu da var tesla fakirlik içinde ölmüş yani onun yaptığı işlerin ekmeğini başkasını yemiş

• konu sahibinin morali bozuk galiba

• Seni ben biraz daha aydinlatayim :)
    Tesla insanlık üzerine ve herşeyi insanlık uğrunda yapılan bir toplumda yetismis,Edison ise kapitalizmin doruklarında olan bir toplumda birisi bunu paraya yeglemis, diğeri ise topluma ve Tesla için en büyük onur Michael Faraday'in oturduğu sandalyeye oturması olmuştur. Ve sorarsanız Amerikalılar dahi teslayi tercih ederler,dostum maddi olay çok farklı bu adamlar para için yapmamış ki hep insanlık hep insanlık,paraya fazla tapma insanlık için çalış :/

• MaviolanYedigün kullanıcısına yanıt

konuşuyoruz hocam,insanlar sürekli boş motivasyonlar,umut arıyo gerçek hayat öyle değil

burda neden jeff bezos olmayalım,günde 15 saat çalışalım başaracağız desem milletten övgüler yağar Boş hayallerle yaşıyoruz 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 7 Ekim 2020; 20:2:24 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.