Şimdi Ara

BOŞ CD'DE KAMPANYA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

neyse klasik uyarılarımıza baslayalım;
    princo TR de alınmaz niye mi?
    sahtesi var, 2'yi bırak 3. kalite malı var.
    piyasada super kalite bir suru medya varken tutturmussunuz bi Princo,bi DMS...
    DMS 'in market olayına bisey demiyorum, bir suru medya satıyorlar ama kendi urettirdikleri
    DMS markasını kullanmıyorum ben.
    Forumda aratırsanız bir sure sonra arsivlediginiz dosyaların ne hale gelebilecegini goreceksiniz..

Bi zamanlar ucuza gorece kaliteli urunler olmalarına ragmen su an pazarda ki bolluga ragmen
    alıyorsanız sizin terchinizdir.
    Devir degisti, devir hep degisir..
    onemli olan siz ayak uydurabiliyormusunuz?

cd isini bıraktım ben
    ama dvd icin yuden, ricoh,mitsubishi uretimi dvdler den sasmayın derim..
    dvd'nin altına bakınca rengi koyu renk olmalıdır,
    yazdıktan sonra optik yanılma biraz renk acılabilir onemli degil...

• taklıt prınco olmasın ben bırkere almıstım 100 cd den 25 tanesı bozuk cıktı
  • dvd leri ne kadar?
  • nicknick arkadaşım fikirlerine katılmakla beraber . senin ve bazı arkadaşların yaptığı hataya değinmekisterim...

Sahte Princo diye bir şey yooooooooooooooooooooooooooooook ... Bu malı getirecek adamlar gidiyor prinkonun fabrikasına .. daha doğrusu fabrikasının çöplüne " Doldur gardaş eli yüzü düzgün , yazsın yeter , gerisi boş , biz bu malı türkiyede satacaz , öenmlideğil PRINCONUN adı var "deyip adamları enberbat malını biraz daha iyi olanmalı ile B ve C grade ile karıştırıp .. satıyorlar .. Başka yerde de değindim PRINCO su antürk insanının şartlanışının bir kanıtı , bir sosyolojik vaka ..insanlarındaha kaliteli ve hesaplı mal var iken Princo alması ..

DMS mi Allah korusun .. CD sinden de DVD sindende nerede eski DMS ler ..

Birde Fiyat vermişiniz ...

Ya cok ucuk fiyatlar alıyosunuz..

CD almak isteyen ve hatta DVD ;.........ben kullanmak için MAGIC ve DIAMOND alıyorum .. Bire bir de garantili.. isteyene de satarim adetli alıyorum ..

SORUNU OLAN MALI GERİ YOLLASIN ::

100 adet magic 19,5 ytl ( 300 adet ve yukarısında türkiyenin her yerine kargo benden ... )

100 adet magıc dvd 55 ytl .. (300 adet ve yukarısına türkiyenin her yerine kargo benden .. )

Bana nasil mi ulaşacaksınız ..

dijitalsarf@dijitalsarf.com mail adresinden ..

şimdilik bu kadar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASURBANIPAL -- 1 Mart 2005, 18:47:03 >

• walla kayseri'ye gelin karşı yerim var... 100 tane 20 YTL alıyom
  • Normal fiyatlar
    quote:

Orjinalden alıntı: Hedef_Serdar

50 adet Princo 13.000.000 TL
    100 adet Princo 25.000.000 TL
  • Ben nerde oldugunu biliyorum kadıköyde ama yazıcıoglunda değil yazıcı oglunu geçin sağa bir sokak var sağa dönün solda bi dükkan var kartı da vardı hatta ama ben aldıgımda 12 milyon du 13 olmus belki de hala 12 milyondur
  • ben 52 ile yazabildigim 100 tane bos cd yi (marka diamond) 20 milyona aliyorum..indirim degil bindirim var gibi geldi bana bu is :)
  • yaw herzaman arada kalmışımdır bu boş cd olayında hep princo alarım çünkü pazara ilk girenlerden alışkanlık olmuş ama değiştirmek lazım ama hangisi bi sürü boş cd var...
  • princo bence kalitesiz cd markası
  • BU KAMPANYA İNDİRİM Mİ YOKSA BİNDİRİM Mİ KADIKÖY'DE DAHA KALİTELİ CDLERİ AYNI FİYATA ALABİLİRSİN.BİDE BU GÜNE KADAR 1000 KÜSÜR CD ÇEKTİM HİÇ BİRİNDEN PRİNCODAN ÇEKTİĞİM KADAR ÇEKMEDİM .ŞAKA Bİ YANA GERÇEKTEN KALİTELİ DEĞİL.
  • İyi de zaten 20 temmuzda söylemiş bunu. Şimdi 15 milyondur herhalde
  • istanbul anadolu yakası real hipermarkettede 100 tane 20 milyon ben fabrikada kullanıyorum memnunum baya tavsiyeederim markası itspeed :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

gelin 100 tane princo 20 milyon 50 tanesi 5 milyon. Nerede diye sormayın bilmiyorum?

• ankara maltepe pazarındaki diomondlar sahte mi beyler yaw adım başı diamond satılıyo ve en ucuz cd'lerden..yardım pls.
  • ya bikaç milyon fazla verin NT alın.super kalıte.
  • evet nt almayı düşünüyom eline alınca kalitesi belli oluyo ,inş onlarda zamanla bozulmazlar.
  • abı kadıkoyde dms ının yerı var galıba hatırladgıım kadarıyla..1 ytl fazla verın dms blue falan alın hıc degılse kalıte ve uzun omurlu...
  • abi siz neden bahsediyorsunuz cd nin tanesi olmus 190.000 tl siz 250.000 tl den bahsediyorsunuz enfazla 100 lük cd (pirinco veya diamond) 20 milyon

• quote:

Orjinalden alıntı: duduco

İyi de zaten 20 temmuzda söylemiş bunu. Şimdi 15 milyondur herhalde

millette yeni topic gibi gördü olsun ama ii oldu güncel fiyatlar orataya çıktı... enson bnde 23 e almıştım princoları ondan sonra NT ye döndüm nortech ile divx arşivime devam edicem...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.