Şimdi Ara

Borusan Servis BMWciler bir bakın derim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.910
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oguz38x

Bmw e46 1999 Model m52 Parça fiyatı verebilirmisiniz 4-5 parça lazım olucakta.. genel bakımı için..

Yanlış anladınız beni ben binek araç değil ağır vasıta yedek parça işi yapıyorum. Çalıştıgım tedarikçiler binek araçta sattıkları için genelde o şekilde toplamıstım ürünleri. Satış yapmıyorum yani bilgi vermek amacıyla yazdım.
  • Mehmetcigim eline koluna saglik bak simdi ben kimleri cagiricam buraya:
    Volvo servisi pahali diye aglayanlar var bu forumda,alman her yerde almandir muhabbeti yapanlar mi dersin sen hayatinda bmw icin pazarliga oturdun mu ben arabayi 30 binde goturuyorum diyenler mi dersin yildizi yeterciler cipli 3.16larla porsche yaratanlar mi dersin onlara okutmali bunlari,belki indirim alirlar sana degilmii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 27 Eylül 2013; 19:25:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik yetkili servisin insanları sömürme durumu.
  • Valla hocam şunu söyleyeyim işim yedek parça ama agır vasıta araçların yedek parçaları.Yani sen yedek parçacısın elbette ucuza alırsın diyenler için konusuyorum. Binek araç yedek parçacısı olsaydım 300 tl daha ucuza mal ederdim o servisi. Binek araç yedek parçalarını iskontolu alamadım. Kısacası Borusana veya Mengerlere veya her neyse herhangi bir servise para yedirmek istemeyen gider bu araçları iyi tanıyan bir özel servis bulur. Üşenmez ise parçaları toplar. Kalan parasıylada krediyle aldığı lüks aracının 1-2 taksidini öder.
  • Mehmet-UA kullanıcısına yanıt
    Neden dışarıdan parça almıyoruz dedi biliyor musun? Çünkü 150 euro dan daha ucuza alıyorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Neden dışarıdan parça almıyoruz dedi biliyor musun? Çünkü 150 euro dan daha ucuza alıyorlardır.

Dostum ben 105 euroya aldim zaten benim aldigim esnafta para kazandi desen malin borusana maliyeti en azindan 80 euro falan

• Yetkili servislerin kazıkçı olduğunu bilmeyen yok zaten oraya gidende bunu bile bile gidiyor yeni bişey keşfetmemişsiniz yani
  • renault servisi de öyle 100 tl parçaya 400 tl istedi..çoğu aynı..serviste kazanıyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

Yetkili servislerin kazıkçı olduğunu bilmeyen yok zaten oraya gidende bunu bile bile gidiyor yeni bişey keşfetmemişsiniz yani

Peki ben sana amerikayi yeniden kesfettigimi mi soyledim ? Bu ulkede hala kendini telefonla polis gibi tanitip para alan insanlardan haberi olmayan yuzbinlerce kisi varken . Ben sadece ornekli bir hatirlatma yaptim. Bile bile gidenler beni cokta ilgilendirmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet-UA

quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

Yetkili servislerin kazıkçı olduğunu bilmeyen yok zaten oraya gidende bunu bile bile gidiyor yeni bişey keşfetmemişsiniz yani

Peki ben sana amerikayi yeniden kesfettigimi mi soyledim ? Bu ulkede hala kendini telefonla polis gibi tanitip para alan insanlardan haberi olmayan yuzbinlerce kisi varken . Ben sadece ornekli bir hatirlatma yaptim. Bile bile gidenler beni cokta ilgilendirmiyor.

eyv kardeş
  • quote:

Bmw e46 1999 Model m52 Parça fiyatı verebilirmisiniz 4-5 parça lazım olucakta.. genel bakımı için..

Bmwpar olucak yerin adı topkapı sanayide orjinal bmw parçaları satan bi yer geçen e90 320d için genel bakım parçaları + ön arka balata aldım 350tl civarı tuttu yağ hariç iyi bir firma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXCALIBUR

quote:

Bmwpar olucak yerin adı topkapı sanayide orjinal bmw parçaları satan bi yer geçen e90 320d için genel bakım parçaları + ön arka balata aldım 350tl civarı tuttu yağ hariç iyi bir firma.

Kayserideyim sadece fiyat almak için demiştim eğer cazipse sipariş geçicektim, Ön takımla ilgili parçalar lazım allahın belası mahallenin yolu yüzünden 20-30 la gidiyorum gene ön takıma zarar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Mehmetcigim eline koluna saglik bak simdi ben kimleri cagiricam buraya:
    Volvo servisi pahali diye aglayanlar var bu forumda,alman her yerde almandir muhabbeti yapanlar mi dersin sen hayatinda bmw icin pazarliga oturdun mu ben arabayi 30 binde goturuyorum diyenler mi dersin yildizi yeterciler cipli 3.16larla porsche yaratanlar mi dersin onlara okutmali bunlari,belki indirim alirlar sana degilmii

Kimseye laf anlatamıyoruz zaten, fanatiklik zor zanaat olsa gerek.
  • bu çark böyle döner bilmeyen öğrenir oradaki o etiket o kurumsallık havaları bu paralarla döner

hangisine gitseniz durum aynıdır haa bazıları biraz fazla söyler istisna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEPEE PREMİUM PACK -- 27 Eylül 2013; 20:46:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtıl

renault servisi de öyle 100 tl parçaya 400 tl istedi..çoğu aynı..serviste kazanıyorlar..

Ayni olay Renault lagunada basima geldi bir arkadasim yine cok israr etti servis arizali debimetreye 750 tl istemis. Mehmet sordursana bir dedi. Bosch'u aradim 240 tlye aldim ayni urunu. Servise sormus onlarda bosch marka takacaklarmis zaten.

• Borusan Doğuştan bile insafsız malesef...
  • antalyadan önerebileceğiniz özel servis var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyolmur

antalyadan önerebileceğiniz özel servis var mı?

Ankarada önerebilirım hocam

• Yetkili servislerde daha kapıdan girerken efendim dedikleri anda başlıyorum acı hissetmeye. Bekleme yerleri var, gazete, atıştırmalık, çay geliyor falan, işte acı biraz daha şiddetleniyor. Sonra şu sihirli kelime geliyor. Kampanya. Yedek parçanın kampanyası mı olur? Hmm, kampanya varmış süresi bitmeden ben bir balataları değiştireyim diyen oluyor mudur acaba? Hadi onu anladım biraz diyelim işçilikte kampanya var diyorlar. O nasıl oluyor? Maaşlar zaten kuş daha mı az veriyorlar acaba.

Aracı 0 alıyorsun 1 ay sonra gel diyorlar. Gidiyorsun, herhalde birşey yapacaklar. Yok amaç bir iki göz boyamak, sonra belli oluyor. Büyüteçle bile görülmesi mümkün olmayan çizikler icat ediyor. Boya koruma yapalım, yanında şu da olursa fiyatı şu kadar, haaa şunda da kampanya var, istersen ondan da yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Mehmetcigim eline koluna saglik bak simdi ben kimleri cagiricam buraya:

Neden mesajınıza beni eklediğinizi sorabilir miyim? Amacınız nedir veya soracağınız , cevaplamamı istediğiniz birşey mi var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.