Şimdi Ara

BORSACILARIN BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU ! (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
33.608
Cevap
526
Favori
1.174.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzhanky23

Hisse Şu Anki Değer Lot Alım Fiyat Toplam K/Z(%) Sat
    MEMSA 1,04 10 1,01 10,10 2,97

% de kaç olunca satmalı :)

Kendine bir hedef belirlemen gerekir öngörüş ve kesin kararlıklık cok önemli ac gözülü olmamakda gerekiyor :) aslında birazda alacak oldugumuz kagıdı iyi analiz ederek bizim koymuş oldugumu hedefe gelip gelemeyecegini anlamamız gerekir mesele ben bundan 6 ay önce Marshall almışdım 24'lerdeydi 36'lara geldi beklentilerimi karşıladı ve çıktım ... bunun gibi sen kendine almış oldugun bir kagıdın hedefe ulaşmasını bekle eger geldiyse için rahatlamışsa cık kagıttan 3 5 olsun azar azar olsun kafan rahat olsun sitres yaşama

Önemli bir uyarı alacak oldugunuz kagıtların işlem hacminede bakmanızı öneririm talep varmı iştah kabartıcı tatmin edici bir tablo varsa bol kazançlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahLimm -- 22 Kasım 2010; 14:26:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanky23

Seans saatleri gibi bu hisslerin kapanma saati varmı ?
    örneğin: 12:29:58 aldığımız bi hisse ne zaman kapanır yada kapanıomu bu kısmı pek anlamış değilim :(

sabah seansı 9:50-12:30 öğleden sonra 14:20 --17:30.................ok..bol şans
  • Bu atlas'a ne olmuş ya böyle doping almış gbi gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebi_gokhan

Bu atlas'a ne olmuş ya böyle doping almış gbi gidiyor.

atlas ne kadar daha devam eder böyle
    bide FENER nasıldır bugün kadıköyde maçı var hisselere etki eder mi ?
  • Arkadaşlar dolar ve euro için düşünceleriniz neler şu an dolar 1.43 tl euro 1.96 tl 60000 tl var diyelim 30000tl ye dolar 30000 tl ye euro alınırmı 1 senede Türk Lirasına göre kazandırımı? arsa gibi yatırım düşünmüyorum borsada riskli ve tehlikeli geliyor, 60000 tl ile en kazançlı neye yatırmak lazım 1 sene gibi bir vadede? şimdiden teşekkürler
  • Atlas Yat. Ort. işlem hacmi yükseliyor ama dikkatli olmak lazım bu tür aniden yükselen kagıtlar aniden cakılada biliyor
    Fener iş yapar evet önündeki macıda alırsa bir sonraki maçına kadar elde tutulabilir ( Kısa vade için )
  • MEMSA 1.09 14.74% 48608125.33 bu kagıttan şuan giriş yaptım 500lot
  • atlas bir açıklamalar yapmış ama karşısına geçip inceleyemedim
    ama iyi bişeylermiş ki bu denli fırladı

bir arkadaşım atlası 2.30 dan almıştı kaç haftadır kıvranıyordu, çok sağlam bir kağıt olduğuna inanmıyorum bende

FB akşam kazansın yarın kesin %4-5 üzeri kar olur.

• uyum gıda hakkında malumatı,beklentisi olan var mı arkadaşlar? bugün işlem görmeye başlamış...
  • 2000 puanlık sert bir düşüş oldu....umarım kimsenin canını yakmamıştır..Sert düşüşte dahi yükselen kağıtlar var...............başlıkta sık sık konuştuğumuz baymd ve latek artmış sagyo düşmeden günü kapatmış................
    Endeks bence hala yüksek dow nasdag v.s dünya borsalarına göre bizim 61.000 lerde olmamız gerekirdi.
    Arkadaşlar böle düşüşlerin olduğu piyasada primsiz ve özel beklentisi olan sağlam kağıtlarda olmaya çalışalım....
    ---------
    saat 18:35 itibari ile DOW -0.72 ekside ve 11.122 seviyesinde.....daha aşağılara düşmezse veya biraz toparlanırsa korkacak bişey yok..............ama dediğim ve imzamdada yazdığım gibi şahsen ben düşüş tarafındayım en azından 61.ooo e kadar................
    Ama primsiz sağlam kağıtlarda olmak üzere full maldayım..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huntelarr -- 22 Kasım 2010; 18:36:11 >
  • hocam biraz ters köşe yaptılar. bugün için yükseliş bekliyordum ISCTR, HALKB, VAKBN, TUPRS, THYAO gibi hisselere akşamdan ufak alışlar girmiştim. aşağı gidişi erken farkedemedik akşama da toparlar diye bekledik. baktım yeni dip yapacak kestim kolları. hayırlısı olsun. biraz daha düşsün de iyice gazını alsınlar öyle girelim. bu irlanda yüzünden yabancılar büyük büyük çıkıyor.
  • @huntelarr hocam selamlar.. ersu bugün 0,96 yı gördü.. 97 den bir miktar aldım 20bin civarı.. yrn biraz daha almayı düşünüyorum.son zamanlarda takip ettin mi ersuyu.. snn vermiş oldugun öneri vardı aksgrt a birazda ondan almıstım bayramdan önce..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadri61

hocam biraz ters köşe yaptılar. bugün için yükseliş bekliyordum ISCTR, HALKB, VAKBN, TUPRS, THYAO gibi hisselere akşamdan ufak alışlar girmiştim. aşağı gidişi erken farkedemedik akşama da toparlar diye bekledik. baktım yeni dip yapacak kestim kolları. hayırlısı olsun. biraz daha düşsün de iyice gazını alsınlar öyle girelim. bu irlanda yüzünden yabancılar büyük büyük çıkıyor.

DOW -1 11.100 lerde geziyor.......................senin saydığın kağıtların hepsi endeks kağıtları şahsen önermem...................
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa85

@huntelarr hocam selamlar.. ersu bugün 0,96 yı gördü.. 97 den bir miktar aldım 20bin civarı.. yrn biraz daha almayı düşünüyorum.son zamanlarda takip ettin mi ersuyu.. snn vermiş oldugun öneri vardı aksgrt a birazda ondan almıstım bayramdan önce..

1 yıl öncesine kadar 3-4 yıl ersu taşıdım.........geçmiş sayfalarda ayrıntılı yazmıştım...............31 kuruş maliyetli yüklüce malı 55-65 aralarından satmıştım.........
    mali yönden ersu pek iyi değil ama ivriz suyu satıyor...aslında ordan güzel paralar kazanabilir...........bide söylenti var doğrumudur bilmem sahibi ali akman 3 yıl hapis cezası almış diyolar..........
    ama 68.000 endekse göre ucuz sayılabilir şahsen mali durumundan dolayı ben düşünmem ersuyu ama sana bol şans bol kazanç...
    yabacılarla mali işbirliği olayı vardı onu bi araştır..........

• primsiz sağlam kağıtlar derken kastettikleriniz?
    neye göre sağlam beklentiler neler yani ? ve sat fiyatı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tilsimonline

primsiz sağlam kağıtlar derken kastettikleriniz?
    neye göre sağlam beklentiler neler yani ? ve sat fiyatı nedir?

mesela mrgyo---sagyo--baymd--latek---tsgyo----aksgrt----aklıma gelen primsiz kağıtlar .................
    ama herkes kendisi dip-zirve analizi yaparak primsiz kağıtlar bulabilir.................
    sağlamdan kastım...PRİMSİZ----MALİ YAPISI GÜÇLÜ YANİ KAR EDEBİLEN VE BEKLENTİSİ OLAN.................
    ...................ZAMAN HARCAYIP emek veren herkes bişeyler çıkarır......satış seviyesi demişsin...........%20 kar satış seviyesidir bence.............isterse 5 e katlasın bakmam ardından................sürekli kazanmak ve bunu alışganlık haline getirmek en güzeli az olsun ama hep kar olsun............
  • quote:

Orijinalden alıntı: huntelarr

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa85

@huntelarr hocam selamlar.. ersu bugün 0,96 yı gördü.. 97 den bir miktar aldım 20bin civarı.. yrn biraz daha almayı düşünüyorum.son zamanlarda takip ettin mi ersuyu.. snn vermiş oldugun öneri vardı aksgrt a birazda ondan almıstım bayramdan önce..

1 yıl öncesine kadar 3-4 yıl ersu taşıdım.........geçmiş sayfalarda ayrıntılı yazmıştım...............31 kuruş maliyetli yüklüce malı 55-65 aralarından satmıştım.........
    mali yönden ersu pek iyi değil ama ivriz suyu satıyor...aslında ordan güzel paralar kazanabilir...........bide söylenti var doğrumudur bilmem sahibi ali akman 3 yıl hapis cezası almış diyolar..........
    ama 68.000 endekse göre ucuz sayılabilir şahsen mali durumundan dolayı ben düşünmem ersuyu ama sana bol şans bol kazanç...
    yabacılarla mali işbirliği olayı vardı onu bi araştır..........

bende duydum hapis olayınıda ama hep kenar haberlerdedi.yani büyük gazetelerde görmedim.. ne derece doğru bilmiyorum.. elma suyu kontantresı vardı 4bin ton civarı satmıslar 5milyon euro ciro elde etmişler bayramdan öncedi.yaz aylarında söylemişlerdi 5milyon euro ciro hedefliyoruz diye.bakalım girdik hayırlısınla. yabancıyla ortaklık imzalamıslardı. onlara belli bir oranda yanlıs hatırlamıyorsam hisse vermişlerdi. yatırım karsılıgı.

• quote:

hocam biraz ters köşe yaptılar. bugün için yükseliş bekliyordum ISCTR, HALKB, VAKBN, TUPRS, THYAO gibi hisselere akşamdan ufak alışlar girmiştim. aşağı gidişi erken farkedemedik akşama da toparlar diye bekledik. baktım yeni dip yapacak kestim kolları. hayırlısı olsun. biraz daha düşsün de iyice gazını alsınlar öyle girelim. bu irlanda yüzünden yabancılar büyük büyük çıkıyor.

Hocam bence erken sattın, aldığın kağıtlar hani kötü kağıtlar değilki belki IMKB nin en değerli kağıtlarından bugun borsa sağlam devrildi hatta alabora oldu sabah %1-1.5 arası idi sanırım artış akşam %3 civarı düşüş oldu.
    Ben 8.72 den GARAN almıştım şimdi bir anda 8.50 ye geriledi tekrar alıcam hatta daha fazla alacağım ama bayram öncesi paramın %60 civarını altın aldım.
    Allah belasını versin hergün artan altın bayram süresince sürekli düştü
    tekrar artacak adım gibi eminim de ya beklyeceğim, ya satacağım ama satmakda pek içime sinmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sebi_gokhan

quote:

Hocam bence erken sattın, aldığın kağıtlar hani kötü kağıtlar değilki belki IMKB nin en değerli kağıtlarından bugun borsa sağlam devrildi hatta alabora oldu sabah %1-1.5 arası idi sanırım artış akşam %3 civarı düşüş oldu.
    Ben 8.72 den GARAN almıştım şimdi bir anda 8.50 ye geriledi tekrar alıcam hatta daha fazla alacağım ama bayram öncesi paramın %60 civarını altın aldım.
    Allah belasını versin hergün artan altın bayram süresince sürekli düştü
    tekrar artacak adım gibi eminim de ya beklyeceğim, ya satacağım ama satmakda pek içime sinmiyor

ekgyo girmek için satmam gerekiyordu. zaten esas hisselerim sağlam duruyor. dohol,dyhol,ihlas'da durumlar güzel. hafta başı kar edelim arza gireceğim para da kar yapsın dedik ama zor kurtulduk. endeks çarşamba toparlar diye tahmin ediyorum. ama tahminlerim tutmuyor :) . düşen bıçak tutulmaz aman dikkatli ol. düzeltme bitmeden altına girme keser atar. yarın düzeltme görürsen girersin yoksa çarşambayı bekle derim.

• Yarında böyle sert düşüş olursa birileri bişeyler kurcalıyor derim ama sanmıyorum bişey olacağını. Yarın yataya yakın hatta az yukarı çıkarız bence dow jones a nazire yaparcasına.

Birde benim inancım kimse çomak sokmazsa borsa 68-71 arası gider gider gelir en azından yıl sonuna kadar.
    O geçen murdac mıydı neydi %15 düşme bekliyorum demişti o günde %3 ile çakılmıştık.

edit: biz de iş bankası üzerinden yarın ekgyo alabilirmiyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SebastianTR -- 22 Kasım 2010; 22:51:07 >
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.