Şimdi Ara

BORSACILARIN BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU ! (658. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33.608
Cevap
526
Favori
1.193.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dEpEchEmodE

quote:

Orijinalden alıntı: SAMICAN

Ustadlar ESCOM da derinlik görebilen var mı ? Satış rakamları nedir 12 maliyetle edlimde.

9,25 satış yazdım bir haber yok.

Satış rakamı olarak ne yazmalıyım ?

dostum zaten yazabileceğin son nokta 9,25 illa çıkmak istiyorsan yarın ki tabana yazacaksın emiri erken gir ama bu saatten sonra yapabileceğin bişi yok tam ters dönmüş hisse yorum yok yani 75000 lotla fena taban yemiş yarında iflah olmaz gibi 8,80 de toparlarsa bir ihtimal bir dahaki hareketinde tekrar elindekileri iyice çımak için yapılan 2.harekette 10,30 ları görebilir zor ihtimal kararı sen ver artık daha iyi yorumlayan arkadaşlar oksuun tahtayı mühendis abimiz mesela kolay gelsin

Teşekkür ederim dostum. Mühendis abi söz sende.

• Vnin sol bacağı tamam sıra sağ bacakta

Orijinalden alıntı: göbeklisüpermen

Vnin sol bacağı tamam sıra sağ bacakta

sag bacak bir uzun olsun ama
  • Bir tane olumsuz haber yok yaptıklarına bakın kan emicilerinin. :D

60k üstünde onlara mal yok ama. Çok beklerler. :)

quote:

quote:

Ustadlar ESCOM da derinlik görebilen var mı ? Satış rakamları nedir 12 maliyetle edlimde.

9,25 satış yazdım bir haber yok.

Satış rakamı olarak ne yazmalıyım ?

dostum zaten yazabileceğin son nokta 9,25 illa çıkmak istiyorsan yarın ki tabana yazacaksın emiri erken gir ama bu saatten sonra yapabileceğin bişi yok tam ters dönmüş hisse yorum yok yani 75000 lotla fena taban yemiş yarında iflah olmaz gibi 8,80 de toparlarsa bir ihtimal bir dahaki hareketinde tekrar elindekileri iyice çımak için yapılan 2.harekette 10,30 ları görebilir zor ihtimal kararı sen ver artık daha iyi yorumlayan arkadaşlar oksuun tahtayı mühendis abimiz mesela kolay gelsin

Teşekkür ederim dostum. Mühendis abi söz sende.

ESCOM 9,25 TABAN..
    185.000 lot emir var şu an.. Seninki de bunların içindeyse sıra gelirse işlem gerçekleşir..
    Bu havada, taban olmuş hissee de 186.000 lot alıcı zor gelir.. Yarın sabah açılışta da sıkıntı olacak maalesef sanırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

Bir tane olumsuz haber yok yaptıklarına bakın kan emicilerinin. :D

Nasıl olumsuz haber yok??

Morgan Stanley Türkiye tavsiyesini düşürdü.. Saat 15:10 gibi geldi haber sonra koptu zaten..
    http://www.finansglobal.com/featured/jp-morgan-turkiye-icin-tavsiye-dusurdu/

İlginiz ve bilgilendirmeniz için teşekkürler.

ihgzt den 2,75 den çıktığım malları 2,70 alım için bekliyorum seans sonuna doğru alırım yarın yada cuma haber gelir bizde biraz düzeliriz

karsan direniyor yarın bi zıp yapsada çıksam diyorum

bu arada egser takp eden varmı hiç 3,30 dan 2,30 lara geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camouflage-dm -- 22 Haziran 2011; 16:12:25 >

Orijinalden alıntı: sabotagetr

bence anne annen en iyisini yapıyor dostum takma sen herkesin bizim gibi boş vakti yok zırt pırt seansa baksın. Herkesin bir stratejisi vardır kimseyide ilgilendirmez. uzun vadeli yatırım yapılsa borsada şu halde olmaz belki..

Mühendis abi kardemir devam sonuna kadar benim de stop loss 0.81 yarısını satarım orda diğer yarısı 0.77 maliyetli onlar dursun diyorum biraz daha ne dersin? tirede 1.90 nı bir görse satacağım ama şeytanda çık diyor bakalım....

teşekkür ederim
    "Borsada başınıza gelebilecek en büyük felaket, ilk defa borsaya girdiğinizde para kazanmaktır. Daha büyük felaket ise ikinci hareketinizde de para kazanmaktır. Sizi ölüme bile götürebilecek felaket ise üçüncü hareketinizde de para kazanmaktır. Eğer Allah’ın sevgili kuluysanız, borsaya ilk defa girdiğinizde kaybedersiniz.”
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis78

quote:

Morgan Stanley Türkiye tavsiyesini düşürdü.. Saat 15:10 gibi geldi haber sonra koptu zaten..

Ben 14.35 de uyardım ama v olacak dedim

• JP Morgan Chase, Türkiye için tavsiyesini rekor cari işlemler açığı ve hızlanan enflasyon nedeniyle 'nötr'den 'ağırlığını azalt-underweight'e indirdi.

JP Morgan bugün yayınladığı raporda, "Yükselen cari işlemler açığıve enflasyon bize Türkiye'nin daha sıkı politikalara ihtiyacı olduğunu söylüyor" ifadelerini kullandı.

tire treni hızlandı :) treden 1,67 lerden çıkmayı umarken bugün sto sayesinde 1,65 den çıktım be kopma başladı o an için %3 daha veriyormuş neyse sağlık olsun

ihgzt den 2,75 den çıktığım malları 2,70 alım için bekliyorum seans sonuna doğru alırım yarın yada cuma haber gelir bizde biraz düzeliriz

karsan direniyor yarın bi zıp yapsada çıksam diyorum

bu arada egser takp eden varmı hiç 3,30 dan 2,30 lara geldi

Karsan için yarın geç olmasın aman diyeyim
    Imzamdan önce su çalismayan imza sistemini bir yenileseniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis78

quote:

Küresel üçkağıtçılar mal alamadı galiba endeksi geri çağırıyolar duraklarına

• görse görse 1,66 yı görür ordan çıkmayı düşünüyorum

Orijinalden alıntı: cemele

quote:

Orijinalden alıntı: Shattered Glass

quote:

Orijinalden alıntı: WebEX

quote:

Orijinalden alıntı: abrahamme

quote:

Orijinalden alıntı: WebEX

DJI 12200 üzerine atmaya çalışıyor, %1 artıda , son dklarda ve future'larda ters rüzgar olmazsa yarın yine + açarız gün içi 62600 deneriz.

bugün 62500 geçseydik sabah çok iyi olacaktı. ama bunada şükür. ben 58binleri göreceğimizi pek düşünmüyorum açıkcası. tamam ekonomist değilim. ama ekonomistlere katılmıyorum. Zaten 58binleri görmezsek bu demektir ki Türkiye ekonomisi hakikaten taş gibi oldu.

58000-59000 leri 65000 gecilmeden önce daha çok duyarız özellikle medyada, ne zaman dipteyiz alım yapın KY kazansın dendiki? tepeye ne zaman yaklaşırız alım zamanı diye öğütler gelir 2 istasyon sonra malı kucağımıza verirler.

İlk defa kendimi bir yoruma bu kadar yakın buldum. Kısa ve öz durumu anlatıyor satırlarca açıklamasını yaparım ama gerek yok ben zaten AL önermiştim.

Al mi onermistin?

Sen dahil kimse su son dususlerde al onermedi ve su an icin bile riskli.

Shattered harbiden enteresan adamsin:)

Ister KOCHOL ailesinden olsun isterse hisseyi alsin 10 yil ve uzerindeki al ve unut tarzi bir cok yatirim var yillar sonra devasa paralar birakmis. Al-sat yapmak kolay degildir onun icin derinlik olacak saglam bilgiler olacak hisseyi gunluk takip edeceksin ve al sat yapacaksin.

Burda daha oncede belirttim 1990 senesinden adamin elinde 350 adet TUPRAS var ve sadece 25 bin tl 1990-2010 yili arasi tutuyor.

Verilen bedelsizlerle ana paranin ne oldugunu hesaplayamadim ben.

Yine2002 yilindaTTRAK alan biri al-sat yapmasa bilebeklese hisse ederi 2.4 tl den bugun 37-40 bandinda.

Senin bahsettigin sey endex i somurmektir ama sattigin anda da arkasindan baka kalirsin.

Gerekçeli bir şekilde %25 lik dilimler halinde düşüşlerde ve yükselişlerde seviyeleride belirterek al önerdim. Uzun bir yazı yazdım endeks 61000 seviyesindeydi ozamanda. Yazı kabak gibi duruyor diğer sayfalarda

Siz benim dediğimiz hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz ben al sat yapsın demedim yine uzun vadeli tutacak elindeki hissesi ama zirvelerde satıp diplerde yerine geri koyacak. Bu endeks 10 yıl içinde kaç kez zirve ve dip yapmış açıp bakın. Bu zirve ve dip seviyeleri zaten periyod dediğim 4-6 aylık zaman dilimleri gerekirse daha uzun. Sonuçta demek istediğim endeks bazında 2010 eylül başında mal alan birisi şuan pek karda olduğunu sanmıyorum sağlam hisselere yatırdıysa parasını. 58000 de al 72000 de sat düşünce al yerine yine koy. Hisseyi günlük takip etmesine ve derinlik izlemesine zerre kadar gerek de yok.
    Will "Neden din hariç?"
    Edward "Din hakkında konuşmak kabalıktır. Kimi inciteceğin belli olmaz."

• quote:

Orijinalden alıntı: filmdükkanı

bakalım 3,15 den don giydik, hedef 3,25...çok oynak kağıt adam işemeye bile gidemiyor tırsmaktan yatırım tavsiyesi olarak algılamayın...bugün kumar günüm benim, iddia oynamıyom ne zamandır kaşıntı tuttu...

filimdükkanı donlumusun hala don 3.12

quote:

Orijinalden alıntı: fatih_18_18_18

quote:

Orijinalden alıntı: sabotagetr

quote:

Orijinalden alıntı: abrahamme

TIRE sat sat diye bağırıyor.

BORSACILARIN BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU !

beyler nasıl okuyorsunuz şu grafikleri bizde öğrensek artı şu tekniği neden sat diyor........

bende örenme istiyorum aslında arkadaşlar sağolsun yorumları ile örenmeye çalışıyoruz çok karışık geliyor bana

aslında sadece sto ile olmaz genel olarak iyi görünüyor demiştim ama yine çıktım ekmek varmış hala yani diğer indikatörler kötü değildi

ben 10 indikatörlerin hepsinin 5-15-30-60 lıklarınada bakarım neyse sağlık olsun

TIRE graiktede gürüldüğü üzere dün sat sinyali veriyor demiştim. Şuanda % -10.7 düştü

• 
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.