Şimdi Ara

BORSACILARIN BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU ! (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.608
Cevap
528
Favori
1.172.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nailebugra

23. sayfadayım ve öğretici bişey göremedim siz toplayıp ilk mesaja koysanız da rahat rahat göresek

Merak ettiğiniz birşey varsa sorun siz,cevaplamaya çalışırız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nailebugra

23. sayfadayım ve öğretici bişey göremedim siz toplayıp ilk mesaja koysanız da rahat rahat göresek

nail................geçmiş sayfalarda nasıl hesap açılır........komisyon nelerdir..........hangi bankalarda yapılmalı..................10 larca hisse ile ilgili görüşler.............talimat verme v.s hepsi defalarca soruulup cevaplandı..............
    Ama eksik kalan varsa senin sroun varsa buyur yardımcı olayım.....
  • farukaan.........bi arkadaşım şirketle görüşmüş tel açmış........ona söledikleri delillerin tam toplanmamasından dolayı dava ertelenmiş..öle söledi.............ama çok uzun bi süre değilse yani 1 ay falansa sorun olmaz bence.....................ama 4-5 ay ileriye ise ozaman durum iyi olmaz............
    bakalım p.tesi şirket bi açıklama yollar..............
  • takipte kalayım.
  • Merhabalar,

Bende ufaktan borsayla ilgileniyorum ancak incelediğim kadarıyla ben fazla sağlam az kar eden kağıtlara çok uzun vadeli yatırımlar yapmışım. (Hiç zararım olmadı ama tadında kazanıp sattım.) Aldığım kağıtlardan bazıları Aefes, Tuprs, Mgros... Yaklaşık 2 aydırda takip edemediğim için paramın hepsini iş bankası iştirak fona yatırdım. iyide getiri sağladı (%88i borsada fonun) Şimdi aralık sonuna kadar fonda bekleyip sonra tüprs almayı düşünüyordum ki burayı okudukça yeniden heveslendim. Ereglide almayı düşünüyordum aslında ama önerilerinize açığım. Merakla takibinizdeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiss1

Merhabalar,

Bende ufaktan borsayla ilgileniyorum ancak incelediğim kadarıyla ben fazla sağlam az kar eden kağıtlara çok uzun vadeli yatırımlar yapmışım. (Hiç zararım olmadı ama tadında kazanıp sattım.) Aldığım kağıtlardan bazıları Aefes, Tuprs, Mgros... Yaklaşık 2 aydırda takip edemediğim için paramın hepsini iş bankası iştirak fona yatırdım. iyide getiri sağladı (%88i borsada fonun) Şimdi aralık sonuna kadar fonda bekleyip sonra tüprs almayı düşünüyordum ki burayı okudukça yeniden heveslendim. Ereglide almayı düşünüyordum aslında ama önerilerinize açığım. Merakla takibinizdeyim.

ALLAH bereket versin.............HİSSE almak ev araba almak gibidir.analiz etmek gerekir,sölediğin ereğli tüpraş son 1 yılda %200 civarı primlendi....
    endekse göre ucuz kalmış riski az kağıtlara bakmak lazım..başlığın geçmiş sayfalarını okusan bi çok hisse ile ilgili görüşlerimiz mevcut.

• usta bakabildin mi emlak g.m.y.o arzına?
  • Ne borsa arkadaş bizimkide TS GS'yi yendi diye TS tavan yapıyor GS düşüyor

Hani ikiside hiç alakam olmayan kağıtlar gerçi ilgim yok ama böyle gereksiz bir maçın bile kağıtlara etki etmesi acayip
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebi_gokhan

Ne borsa arkadaş bizimkide TS GS'yi yendi diye TS tavan yapıyor GS düşüyor

Hani ikiside hiç alakam olmayan kağıtlar gerçi ilgim yok ama böyle gereksiz bir maçın bile kağıtlara etki etmesi acayip

ama şöle düşün gs nin şampiyonluk şansı bitti..........ts ise erken ama şampiyonluk için şansı arttı.......BEKLENTİLER ALINIR GERÇEKLER SATILIR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadri61

usta bakabildin mi emlak g.m.y.o arzına?

EVET GÜZEL GÖRDÜM ŞAHSEN.............DENENEBİLİR BENCE...BOL ŞANS.
  • GS şampiyon olamaz ama dünkü maçı kaybetti diye değil, kadrosu yetersiz ve kalecisi yok.
    TS şampiyon olamaz çünkü olamaz yani sebep kendileri

Futboldan biraz anlayan biri bunları bilir

Bence böyle maçların ekonomiye etki etmesi sadece fanatiklik başka bişey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebi_gokhan

GS şampiyon olamaz ama dünkü maçı kaybetti diye değil, kadrosu yetersiz ve kalecisi yok.
    TS şampiyon olamaz çünkü olamaz yani sebep kendileri

Futboldan biraz anlayan biri bunları bilir

Bence böyle maçların ekonomiye etki etmesi sadece fanatiklik başka bişey değil.

İYİ İŞTSE SEN TS OLAMAZ DİYON YA............OLAMAZ DİYENLER SATIYOR OLUR DİYENLER ALIYOR.....OLUR DİYENLER FAZLA Kİ YÜKSELİYOR.........ORDA PARA KONUŞUR....YANİ FİKİRLER PARAYLA İFADE EDİLİR..
  • Yerim ben onların fikrini

Her neyse bu nedir böyle
    ISATR 32.475,00 %-9,99
    32 bin liralık kağıtmı olur ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SebastianTR -- 8 Kasım 2010; 17:12:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huntelarr

quote:

ne güldürür ne öldürür 5000 lot yazıldım, aklımız kalmasın diye, sağolasın.
  • 1.92'den IHYAY'ı da şutladım. bir iki tavanı var diyorlar ama tatil yaklaşıyor cesaret edemedim.
  • Garanti 9.30 olmuş ne güzel
  • quote:

quote:

quote:

sadece türkishten talep ediliyor değilmi................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huntelarr -- 8 Kasım 2010; 18:02:37 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sadece oyaktan talep ediliyor değilmi................

ben oyaktan verdim ama başkalarından da veriliyor diye biliyordum. hatta oyak internet şubesinden yapamadım telefonla yazdırdım. 23-24'de de ödemesini yapacakmışız. yani yazdırsak da ödeme yapmıyoruz. sadece %5'lik iskonto için rakam söylüyoruz. kesin talepde söylediğimiz rakamın üzerinde bir talep yaparsak söylediğimiz rakam için %5 kalan kısım için %2.5 iskonta yapacaklarmış.

• quote:

1.92'den IHYAY'ı da şutladım. bir iki tavanı var diyorlar ama tatil yaklaşıyor cesaret edemedim.

tavanda 17 milyon lot alıcı bekliyormuş...yarın sabah 2.11 den verirdim ben olsaydım...............sağlık olsun aslolan kazanmaktır..........
  • Garanti ne zaman artar dediysem düştü, ne zaman düşer dediysemde arttı

Şimdi bugun 9.30 la kapandı bende yarın sabah için 9.28 ile satış emri verdim. Kesin güne artış ile başlar kahrolurum
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.