Şimdi Ara

BORSACILARIN BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU ! (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33.608
Cevap
528
Favori
1.170.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kadri61

yok artık. tepki ralliye dönüşmüş durumda. eğer 58 bin dip noktasıysa. neden tabanı kuvvetlendirmediler. tepki rüzgarının bu bulanık havada bu kadar götürmesi mantıksız. farklı değişkenler müdahale etmiş gözüküyor. not arttırımı da olmadığına göre ya büyük bir boğa tuzağı, yada seçim sonuçları alınmaya biraz erken başlandı. artık düşeceğiz demiyeceğim, yalnız prensip olarak nisan ortasına kadar en azından %80 nakitte kalmaya devam edeceğim.

Kadri61

Bizi diskoya götür

Dun ekonomi dergilerinden PARA ve Ekenomist almistim guzel aciklamalar vardi secime donelik hisse bazli ve onemli olan secim sonrasi degil secim oncesi posizyon almak diyor ve soruyordu secim oncesi ralliye hazirmisiniz?

Bence siz dusecek demeye devam edin totem yapalim su ana kadar guzel geldik. Bende sunu soyluyorum 58.000 ler seviyelerine dogru bir cekilme olasiligi halen var hemde olasilik degil epey guclu. Hep yukselmez degilmi birde kazanilan paralarin cebe girmesi gerekiyor. Fikrinizde israr etmeniz, bunu savunmaniz cok guzel. Bir insanda olmasi gereken ozellikler ama Kadri61 bey, secime de cok yaklasmayalim anketler baslamadan posizyonuzu alin ama tabiki dususlerde Ben hem saticiyim hem alici elimdeki mal pahaliysa satarim alacagim mal ucuzsa da alirim. Tabii bunlar 4 hisse icin gecerli bazi hisslerim var endex 58.000 den maliyetli ve daha gidecegimiz cok yol var onlarla dokunmuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemele

quote:

yok artık. tepki ralliye dönüşmüş durumda. eğer 58 bin dip noktasıysa. neden tabanı kuvvetlendirmediler. tepki rüzgarının bu bulanık havada bu kadar götürmesi mantıksız. farklı değişkenler müdahale etmiş gözüküyor. not arttırımı da olmadığına göre ya büyük bir boğa tuzağı, yada seçim sonuçları alınmaya biraz erken başlandı. artık düşeceğiz demiyeceğim, yalnız prensip olarak nisan ortasına kadar en azından %80 nakitte kalmaya devam edeceğim.

Kadri61

Bizi diskoya götür

Dun ekonomi dergilerinden PARA ve Ekenomist almistim guzel aciklamalar vardi secime donelik hisse bazli ve onemli olan secim sonrasi degil secim oncesi posizyon almak diyor ve soruyordu secim oncesi ralliye hazirmisiniz?

Bence siz dusecek demeye devam edin totem yapalim su ana kadar guzel geldik. Bende sunu soyluyorum 58.000 ler seviyelerine dogru bir cekilme olasiligi halen var hemde olasilik degil epey guclu. Hep yukselmez degilmi birde kazanilan paralarin cebe girmesi gerekiyor. Fikrinizde israr etmeniz, bunu savunmaniz cok guzel. Bir insanda olmasi gereken ozellikler ama Kadri61 bey, secime de cok yaklasmayalim anketler baslamadan posizyonuzu alin ama tabiki dususlerde Ben hem saticiyim hem alici elimdeki mal pahaliysa satarim alacagim mal ucuzsa da alirim. Tabii bunlar 4 hisse icin gecerli bazi hisslerim var endex 58.000 den maliyetli ve daha gidecegimiz cok yol var onlarla dokunmuyorum.

para kazananlar götürsün :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemele

quote:

Kadri61

Bizi diskoya götür

para kazananlar götürsün :)

Aaaaaaaaaaaaaa sanal karda-zararda sayilmaz diyen sizlerdiniz ama Harbidende oyle satiyorum baska bir hisseye yoneliyorum ortada para yok. Eeee ne icin ugrasyorum o zaman

Cok buyuk dise dokunur karimda yok acikcasi 2 subat itibari ile borsadayim baslangicta 2.85 lerden giren EKGYO larin zararini filanda tamir ettikten sonra Portfoyumun %1 i kadar deger kazandirmis durumdayim.

Yanii kisaca 58.000 ler beni ana parama goturuyor. Tabii bu arada 3 hisse senedi gereken sicramayi yapamadi henuz. Endex kagitlari endex e parelel getiride bazilari nal topluyor

• Sabreden dervis muradina ermis beni uyuz eden PETUN agresiflesti hayret nereye kosuyor bu yoksa bedelsiz haberimi var KAP da bilgide yok bilanco da gelmedi bindik bir alamete yukseliside dert bu hissenin korkutuyor beni. Bilgisi olan varmi? PETUN icin bilgiye ihtiyacim var.
  • Yine pozitif ayrışacağımızı hissetmiştim dün gece amerika futueleri şuanda ciddi kayıplar yaşarken 64400lere yol aldık. Bütün dünyada borsaların keyifsiz olduğu ortamda bizi yukarı taşıyan tek şey yabancı alımları ve yeni fon girişidir dediğim gibi benzerini eylül ayında yaşamıştık. Israrla herkese yatırım tavsiyesidir alın demiştim abime, eşime, dostumada alın dedim.

Bu hafta kapanışımız büyük ihtimalle kar satışları gelse bile 66000-66500 civarında olacak. Hatta daha fazlası bile olabilir.

Kadri haziran ayında allah izin verirse karları cebe koyarsam ben götürrüm seni Cemele abimide alırız
  • Shattered;

Hummm kulaga hos geliyor benim temettuler var onlari yeriz. Ama tuprasin ki olmaz O zaman oglanda gelmek ister

TTRAK, FROTO-AYGAZ kesin temettu alinacak cikamam bu hisselerden. Arceligin ederine bagli yuksek hedef bulursa temettu tarihine kadar misal 8.000 ve civari ucuracam onu.
  • Oğlanı sünnet ettirince bari altın yerine millet bir kaç lot tupraş, telekom, garan, akbank hissesi taksınlar yastığa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shattered Glass

Oğlanı sünnet ettirince bari altın yerine millet bir kaç lot tupraş, telekom, garan, akbank hissesi taksınlar yastığa

Sadece Tupras kabul edebilirim. Yada 5 lt lik bidonlarla benzin de olur goturur TUPRAS in rafinerisine dokerim katkim olsun

Bu arada dipten alinan arcelik emin adimlarla hedefe kilitlendi marka olarak evimde tercih etmesemde sanirim hedef fiyata ulasinca bi kettle bari alayim
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepduru85

Bu garanti bankası 500 tl nin altına sadece serbest alış yaptırıyor onun dışında yaptırmıyor bu ilerde sıkıntı olurmu sizce birde benim anadolu bank ta ve vakıfbankasın dan hesabım var onlar nasıldır bir bilginiz varmı

bunu cevaplıycak kimse yokmu yani anadolu bankasından veya vakıfbank tan yatırım hesabı oluşturan yokmu hiç ?

Vakıfbank veya Anadolu bank tan yatırım hesabı olusturan yokmu boyle bir sınırlama varmı onu ogrenmek istiyorum
  • arkadaş bu AVTUR METUR ne ya yüzde 10 inip cıkıyorlar bu kadar spek olabilirmi arkadaş :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

arkadaş bu AVTUR METUR ne ya yüzde 10 inip cıkıyorlar bu kadar spek olabilirmi arkadaş :=)

Uzak durun arkadaslar bu tur hisseler saman alevi gibi bir kac kisinin elinde oyuncak. Istedikleri gibi yonlendiriyorlar.

aslan çimento 6.3 milyar tl, tüpraş 10.4 milyar tl. 270 tl lik konya çimentonun temettüsü 2,7 tl, tüpraş 42.500 tl temettü 2.9 tl balonlar ve gerçek değerine ulaşamayan tüpraş. Hepsini yabancı alırsa değerlenecek galiba. mal varlığı eder o fiyatı.

AYGAZ uzun suredir uykuda normalde endex 65000 lere yaklastiginda bu hissenin 9.000 ustunde olmasi gerekiyor. Halen mal almak icin ky leri salliyorlar.

AYGAZ: Turkiyede LPG dagitiminda acik ara lider, Tupgazda lider ve en onemlisi enerjide cok buyuk oyuncu olacak, Kocholding bu Aygaz uzerinden enerjiye yatirim yapiyor, dahasi AYGAZ artik Holdinglesme yolunda hizla ileriyor. Hisse kisa vadede satis baskisinda ama 8.36 yi goruncede saldiriyorlar hisse dinleniyor su anda buralarda olmamaliydi en az 8.90 larda olmaliydi.

Uzun yatirim dusunenler icin hissenin drenci 8.30 dur burasi kirilirsa bir sonraki drenc 7.88 dir. Orasida kirilirsa 7.500 dur.

Uzun ve Orta vade dusunenlerin dikkatine ayrica AYGAZ secim hissesidir. Son 3 secimde secimlerden sonra en fazla kazandiran 8 hisse icindedir.

SNGYO: 1.68 ile dip yaptirlan hisse burdan cikisina basladi ve cikis o cikis. 2011 de GYO lar icinde bence en fazla getirisi olacak firmalardan biridir. Su anda fiyati 2.02 olan hissenin hafta sonuna kadar 2.16 ya gelmesine bekliyorum.

Sinpas proje sorunu olmayan, guclu sermayesi, arsa problemi olmayan onumuzdeki 5 yillik projesi hazir olan bir firma. Agaoglununda borsaya acilmasi ile beraber bu hissenin degeri cok iyi anlasilacaktir.

Hedef fiyati 2.60-2.80 arasi olan hissenin asil degeri onumuzdeki 1-2 yil icinde 4.00 lu rakamlar ustune ciktiginda anlasilacaktir.

AL-SAT-TUT onerisi degildir sadece bilgilendirme amaclidir.

• Beyler 1aylık yatırım için. Hangi senetleri önerirsiniz?
  • İMKB uçuşa geçti yeniden 64700 ü zorluyor

Crimsons

Banka hisseleri öneriyorum. Boya sektörü de çok prim yaptırabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shattered Glass -- 14 Mart 2011; 17:02:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shattered Glass

İMKB uçuşa geçti yeniden 64700 ü zorluyor

Ucsun bakalim neye guvendide ucuyorsa, Acaba korfez paralarimi akiyor, Boyle ucmamaliydik sonrasida sert oluyor.
  • Beyler VOB nedir, en karlı (1aylık süre için) Hangi türü seçilmeli ve ayarları nasıl yapılmalı? Birisi acil olarak anlatabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepduru85

Bu garanti bankası 500 tl nin altına sadece serbest alış yaptırıyor onun dışında yaptırmıyor bu ilerde sıkıntı olurmu sizce birde benim anadolu bank ta ve vakıfbankasın dan hesabım var onlar nasıldır bir bilginiz varmı

bunu cevaplıycak kimse yokmu yani anadolu bankasından veya vakıfbank tan yatırım hesabı oluşturan yokmu hiç ?

bende bu sorunu yaşadım garanti işte herzamanki şımarıklığı arkadaşlar söylerler akşama finanasta yokmuş galiba bende iş bankasını merak ediyorum varmı? limit
  • DOCO'yu son anda artırdılar
    Yakın zamanda 63lere yükselmesini hissetmeme rağmen cesaret edip giremedim.

Aynı şey Kilerde de oldu. Yaw alsana hisseyi 6 TL ye kadar düşmüş. Çıkacak elbette!

Zehir gibi olmak lazım borsada.

@cemele
    yorumunuz için teşekkürler. şunu ekleyeyim: Biz Türklerde sabır pek bulunmaz

Muhendis Bey oralarda mısınız? Uzak kaldınız hocam.
  • VOB vadeli işlemler opsiyon borsası, bir alım satım sözleşmesi türüdür. Bugün belirlenen bir tarihte mal veya kıymetli evraki ileriki zamanlarda o fiyattan alım satım vaadidir. Bence vob hakkında çok geniş bilgi edinmeden giriş yapma borsayı çok iyi anlayıp analiz etmeden voba yaklaşma.

Günü güzel kapattık endeks bir ara 64832lere kadar çıktı ve seans içinde kar satışları geldi yoluna devame tmesi açısından kar satışlarını seans içinde karşılaması piyasanın gücünün altını çiziyor.

IMKB 100 64530 %1,17
  • DH mesaj sayıları ile ve sayfa numaraları ile oynuyor 180 lerdeyken 92 lere geldik :)
  • finans.mynet.com
    Mynet 404 Hata
    http://finans.mynet.com/hisse/EMBYO
    bu hisse yüzde 63 mü yükselmiş yoksa ben mi öyle görüyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.