Şimdi Ara

Bornovada gezmeye nereye gidebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xoloer1 -- 14 Ekim 2017; 11:13:47 >

• up
  • AVM tarzı yerler seviyorsan Forum Bornova'ya gidebilirsin.

Benim tavsiyem ise ilk önce 63'e bin ve Hocazade Cami durağında in. Pizza Locale diye bir pizza restoranı var yürüme mesafesinde oraya git ve Türkiye'de yiyebileceğin en iyi pizzayı ye. "Deep Dish" pizza istedini söyle sana içinin malzemesi neli olsun diye soracaklar. "Kavurmalı" tavsiye ederim ben, bunun dışında "füme kaburgalı" da olabilir. Pizzanın yarısını ye kalanını paket yaptır. (Tek kişi olduğunu varsayarak söylüyorum ki tek kişi o pizza bitmez. Dipnot: Fiyatı 55 lira. Pahalı gelirse başka herhangi bir pizzasını da yiyebilirsin ama ben bir kere deep dish'in tadını aldığım için aşağısı kesmiyor. )

Buradan kalk Kıbrıs Şehitleri'ni turla ara sokaklara gir. Muzaffer İzgü Sokağı'nda Varuna Gezgin'e gir veya Can Yücel Sokak'ta Poetika'ya gir. Ya da bunların hiçbirine girme canın nereye isterse oraya gir.

Sonra Kordon'a çık yürü, sadece yürü...

Ahh İzmirim. Bu mesajı yazarken bile homesick oldum. İzmir'de üniversite mi yoktu ne vardı kalkıp Ankara'ya gelecek.

• Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    Bu gün hava çok güzel.. bende askerliğimi Ankara da yaptim.. ömrümden ömür gitti inan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

AVM tarzı yerler seviyorsan Forum Bornova'ya gidebilirsin.

Benim tavsiyem ise ilk önce 63'e bin ve Hocazade Cami durağında in. Pizza Locale diye bir pizza restoranı var yürüme mesafesinde oraya git ve Türkiye'de yiyebileceğin en iyi pizzayı ye. "Deep Dish" pizza istedini söyle sana içinin malzemesi neli olsun diye soracaklar. "Kavurmalı" tavsiye ederim ben, bunun dışında "füme kaburgalı" da olabilir. Pizzanın yarısını ye kalanını paket yaptır. (Tek kişi olduğunu varsayarak söylüyorum ki tek kişi o pizza bitmez. Dipnot: Fiyatı 55 lira. Pahalı gelirse başka herhangi bir pizzasını da yiyebilirsin ama ben bir kere deep dish'in tadını aldığım için aşağısı kesmiyor. )

Buradan kalk Kıbrıs Şehitleri'ni turla ara sokaklara gir. Muzaffer İzgü Sokağı'nda Varuna Gezgin'e gir veya Can Yücel Sokak'ta Poetika'ya gir. Ya da bunların hiçbirine girme canın nereye isterse oraya gir.

Ahh İzmirim. Bu mesajı yazarken bile homesick oldum. İzmir'de üniversite mi yoktu ne vardı kalkıp Ankara'ya gelecek.

bırak iyteye gel :)

• İzmir'de de kaldığım zamanlar oluyor ancak orayı İstanbul kadar iyi bilmem; ama AVM tarzı bir yer istiyorsanız Forum ya da Point'e gidebilirsiniz.

Bim/Şok/A101 dışında bir market isterseniz bir aralar yolda Kipa vardı ama Kipa'lar Migros'a döndü. Point'te Carrefour var.

Forum'da IKEA da bulunmakta (tabiî ki İstanbul dışında bulunduğu illerde sadece 1 tane var).

Sonra metro durağının yakınında Burger King var, ondan başka Üniversite-2 diye bir yer var.

Umarım yararlı olmuşumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

AVM tarzı yerler seviyorsan Forum Bornova'ya gidebilirsin.

Senin adina cok uzuldum dostum iznirden sonra ankarada çok zorlanmiş olmalisin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polatlıya nasıl gidebilirim?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.