Şimdi Ara

Borçlarım yüzüne evlenemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neco12 -- 25 Şubat 2025; 10:48:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam aylık gelirin ne kadar borçlar ne kadar?

• Aylık gelirim hep borçlarıma gidiyor. Ev kirası ve faturalara kalan param dışında 3 aydır her gün patates ve yumurtayla beslenebiliyorum ancak. Borçlarım faizsiz 600.000 üzerinde abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neco12 -- 24 Şubat 2025; 23:40:58 >
  • abi senin bu durumunu bilen kız düğün yapmadan evlenmem mi diyor ? 2 göz odada yaşayıp böyle şeylerin peşinden koşan kızları da anlamıyorum gerçekten. zengin kızlar bile meraklı değil bu kadar şatafata.

ne kredi almak ne de faize "bulaşmak" bir hata değil, senin belini büken tecrüben olmayan yatırımlara bulaşıp muhtemelen kolay yoldan para kazanmaya çalışman olmuş.

burada bütün eforunu borçları kontrol edilebilir bir düzeye getirmeye vermen dışında bir çıkar yol gözükmüyor. 40-50 bin kazanan biri için 600000 lira az bir borç değil çünkü. borcunu kapattığında da lütfen benzer bir meblağı düğün yapmaya, kızın gönlünü hoş etmeye harcama daha pişman olursun.

• Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt

Hocam cevap yazdığında gizli.Görmüş bir insan zaten onun bunun peşinden koşmaz.Özellikle ailesinin maddi durumu kötü kadınlardan kaçmak lazım.

• düğün den sonrasını okumadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapalım? Aramızda para toplayıp borcunu mu ödeyelim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BOŞANAMIYORUM
    3 yıl önce açıldı
    Ben Evlenmeyecem
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neco12 N kullanıcısına yanıt

Borç miktarı kredi, kredi kartı ve kmh karışık mı yoksa tek bir üründen mi bu borç? Eğer farklı bankalardansa yapılandırma konusunda teklif alabilirsin ama yapılandırma faizi bütçeni daha zor bir hale sokabilir. Aylık gelirini sormamın sebebi eğer kanuni takip gibi bir süreçle karşılaşırsan maaşının %25'ini haczedebilirler. İnternette falan kanuni takip konusunda saçma sapan bilgiler dolaşıyor. Olabildiğince borçlarını bu sürece sokma Youtubede anlattıkları gibi değil psikolojin alt üst olur. Çalıştığın bankalarla görüş eğer uygun yapılandırma teklifleri varsa değerlendir hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.