Şimdi Ara

bora comfortline mı-- yoksa bora pasific mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
27.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu modellerin benzerlikleri ve farklılıklarını yazarmısınız...

• comforline pasific ek olarak jant farkı on gösterge otomatik klima mevcut pasificte yıldıs jant kapı kol ve çıtalar ustu krom manüel klima
  • başka fikri olan yokmu arkadaslar???
  • 2004 kıyaslarsak...pasificde kol dayama yok...pasificde 4 comforline da 6-8 hava yastığı var..jantlar farklı...comforline da dijital klima var..göstergeler farklı....emin olmadığım bir kaç nokta daha var istersen bakarım onlarada
  • hocam kesinlikle gümüş gri renkte comfortline öneririm....donanım açısından göstergeler daha dinamik...jantlar tam araca yakışır şekilde dizayn edilmiş..dijital klima...6-8 hava yastığı...anlıycan en iyi donanımıdır..ayrıca en karizmasıdır..
  • valla bi kaç ay önce bende kesinlikle borada karar kılmıştım fakat araştırdığımda bu arabaların 8 valfe (8 subab) olduğunu öğrendim şimdi hiç gözümde yok bu arabalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferrariman

valla bi kaç ay önce bende kesinlikle borada karar kılmıştım fakat araştırdığımda bu arabaların 8 valfe (8 subab) olduğunu öğrendim şimdi hiç gözümde yok bu arabalar

otomatikler 8 manueller 16 olmalı.
    bizde 2003 primeline var manuel canavar gibi tüple klima açıkken 190 ı gördü zorlasak 200 ü de görecek gibiydi....ara hızlanmaları da çok güzel tavsiye ederim. sadece bobin mi dniyor ne bi parça var ateşlemeyle ilgili o ara ara (6-8 ayda bir) bozuluyor değişmek gerekiyo yani bi 100kağıt bayılıyosun ama araba çok güzel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    6 yıl önce açıldı
    Fluence mi Fiesta mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2002 yılından sonra boralar 8 v den 16 v çıktı yine otomatik vitesli olanlar 8 v dir fakat 8 v olan motorlarını lpg ye en uyumlu çok dayanıklı ve sorunsuz uzun ömürlü motor olduklarını söylerler vw. ustaları hp olarak 8 v 102 hp 16 v 105 hp comfortline da artı olarak yağmur sensörü kararan dikiz aynası bagajda çakmak priz krom göstergeler şuan aklıma gelenler artı olarak
  • kardeş bende comfortu tek geçerim comfort hem daha dolu ve hemde tutulur hele bide gümüş grise tamam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.