arkadaslar bu modellerin benzerlikleri ve farklılıklarını yazarmısınız...
comforline pasific ek olarak jant farkı on gösterge otomatik klima mevcut pasificte yıldıs jant kapı kol ve çıtalar ustu krom manüel klima
başka fikri olan yokmu arkadaslar???
2004 kıyaslarsak...pasificde kol dayama yok...pasificde 4 comforline da 6-8 hava yastığı var..jantlar farklı...comforline da dijital klima var..göstergeler farklı....emin olmadığım bir kaç nokta daha var istersen bakarım onlarada
hocam kesinlikle gümüş gri renkte comfortline öneririm....donanım açısından göstergeler daha dinamik...jantlar tam araca yakışır şekilde dizayn edilmiş..dijital klima...6-8 hava yastığı...anlıycan en iyi donanımıdır..ayrıca en karizmasıdır..
valla bi kaç ay önce bende kesinlikle borada karar kılmıştım fakat araştırdığımda bu arabaların 8 valfe (8 subab) olduğunu öğrendim şimdi hiç gözümde yok bu arabalar
quote:
Orjinalden alıntı: ferrariman
valla bi kaç ay önce bende kesinlikle borada karar kılmıştım fakat araştırdığımda bu arabaların 8 valfe (8 subab) olduğunu öğrendim şimdi hiç gözümde yok bu arabalar
otomatikler 8 manueller 16 olmalı. bizde 2003 primeline var manuel canavar gibi tüple klima açıkken 190 ı gördü zorlasak 200 ü de görecek gibiydi....ara hızlanmaları da çok güzel tavsiye ederim. sadece bobin mi dniyor ne bi parça var ateşlemeyle ilgili o ara ara (6-8 ayda bir) bozuluyor değişmek gerekiyo yani bi 100kağıt bayılıyosun ama araba çok güzel.
2002 yılından sonra boralar 8 v den 16 v çıktı yine otomatik vitesli olanlar 8 v dir fakat 8 v olan motorlarını lpg ye en uyumlu çok dayanıklı ve sorunsuz uzun ömürlü motor olduklarını söylerler vw. ustaları hp olarak 8 v 102 hp 16 v 105 hp comfortline da artı olarak yağmur sensörü kararan dikiz aynası bagajda çakmak priz krom göstergeler şuan aklıma gelenler artı olarak
kardeş bende comfortu tek geçerim comfort hem daha dolu ve hemde tutulur hele bide gümüş grise tamam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme