Şimdi Ara

Boot From CD - Format atamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaş bende 2 tane bilgisayar var. Eski bilgisayarıma format atmak istedim temizlenmesi için fakat xp sürücüye taktım biostan 1. olarak dvd rw gösterdim format işlemine başlamak için bir tuşa basın yazısı bir türlü gelmiyor boot from cd'de kalıyor işlem neyse cd kontrol amaçlı yeni bilgisayara baktım cd çalışıyordu sonra dvdrw'leri değiştim aynı yerde yine boot from cd hatası aldım demek ki dvdrw bozuk değil cd çalışıyor ee ben nasıl format atacağım yardım ederbimisiniz

• Hwoaranq55 H kullanıcısına yanıt
    elinizde ki cd bozulmuş ve yeniden cd oluşturmalısınız anlamıyorsanız bilgisayarcıya verin.Oda ev geçindiriyor çocuk bakıyor verin kurtulun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peer16401 -- 11 Kasım 2013; 14:46:29 >
  • fakat dediğim gibi öbür pcde kontrol ettim çalışıyor cd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hwoaranq55

fakat dediğim gibi öbür pcde kontrol ettim çalışıyor cd

diğer bilgisayarda çalışacak tabiki onda otomatik boot var fakat cd cizikse ve boot cd yükleyin diyorsa cd bozulmuştur KESİN....
  • Usb den atmayı dene dostum
  • calısan pc de cd yı yenı bır cd ye kopyala dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrfelis

calısan pc de cd yı yenı bır cd ye kopyala dene

BOOT bölümü bozuk olan cd zaten yüklenmez..Yüklense bile aynı hatayı alır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Disk Format Atılmıyor
    15 yıl önce açıldı
    Usbden format atarken boot seçimi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş cd den emın dıye soyledım hıc degılse kafasında soru işareti kalmaz
  • Neyse yeni bir format cdsi oluşturdum o an yine boot from cd diyince hard diski diğer pc taktım oradan attım formatı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.