Şimdi Ara

Boot\bcd Sorunu Win7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Bilgisayarımda aşağıdaki resimde görülen hata meydana geldi ve şuan açılmıyor, format atmayı denedim ama dvd den boot etmiyor. Cd ' den ön yükleme için bir kusa basın diyor basıyorum ama yine aşağıdaki ekran geliyor. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...

     Boot\bcd Sorunu Win7



  • E09 hatası muhtemele olası I/O hatası. Bu durumda bilgisayara takılı bir donanım arızalı olduğu için açılış gerçekleştirilemiyor demektir. Muhtemelen de bu donanım hdd dir, tabi diğer donanımlarında olma olasılığı mevcut. Arızanın kurulum cd/dvd sinden kaynaklanma ihtimaline karşı başka bir cd/dvd ile kurulum yapmaya çalışın, ayrıca bios ayarlarından kurulum için cd/dvd romun öncelikli olduğunu doğrulayın. Hala bu konuda sıkıntı çekiyorsanız bir adet usb disk edinip kurulum için bu diski uygun bir şekilde hazırlayıp kurulumu birde usb diskiniz ile gerçekleştirmeyi deneyin. Bunun yanında bilgisayarınıza takılı, kamera, yazıcı, telefon, fotoğraf makinası, external wireless tarzı tüm donanımları çıkartıp arızanın düzelip düzelmediğini kontrol edin.

    Kurulum için hala sıkıntı çekiyorsanız ya windowsun kurtarma konsolu aracılığı ile ya da hdd araçlarına sahip hirenboot cd (internet üzerinden edinebilirsiniz) veya benzeri bir yapı ile diskinizi kontrol ediniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 8 Eylül 2014; 18:22:42 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.