Şimdi Ara

booking.com önemli bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yurtdışı için ücretsiz iptal ön ödemeye gerek yok ibareli bir rezervasyon yaptırdım.Şimdi 27 Ağustosa kadar ücretsiz iptal yazıyor ve parayı tesiste ödeyeceğim yazıyor.Ben 1 eylülde tesiste olacağım 27 Ağustos ta ne olacak kartımdan bir miktar çekim mi yapılacak?

• Hiç bir çekim yapılmayacak, sadece ödeme garantisi için kartında ödeyeceğin tutarı provizyon olarak göreceksin.
    Otelden çıkarkenkende kartınla yada istersen nakit ödeme yapıp ayrılacaksın.
    Sen ödeme yaptıktan sonra provizyonda gözüken tutar silinecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LSG L kullanıcısına yanıt
    hocam şöyle bir sorun var toplam rezervasyon kredi kartı limitimden fazla yani limitim yetmeyecek o işi nasıl çözeceğim? Başka kart olarak sadece enparayı ekleyebilirim visa o kabul edilir mi acaba?
  • Bu söylediğin Durum 5 gün önce Berlin'deki konaklamamda Başıma geldi.
    Maaşı almadığım için kredi kartına ödeme yapamamıştım, kalan limit konaklama tutarını karşılamıyordu.
    Bir kaç kez telefona mesaj geldi, kartınızda limit olmadığı için rezervasyonunuz onaylanamadı gibi, tabi bu esnada otelde kalmaya devam ediyoruz.
    Otel bi sabah kapının altından zarf atmış odaya, ödeme garantisi için kartınızı onaylayamıyoruz diye.
    Resepsiyona inip başka kart verip güncellettim.
    Otelden Çıkışta istediğin kart ile ödeme yapabilirsin.

• Mart ayında yaptığım seyahatte şöyle olmuştu.

25 Mart 2017, 23:59 saatine kadar ÜCRETSİZ olarak iptal edebilirsiniz. Şeklinde olan bir ücretsiz iptalli rezervasyonum vardı.

Rezervasyon tarihi 27 mart 2017 .

26 mart 2017 tarihinde gelen e-mail

Sunduğunuz kredi kartını Hotel ..... tesisi işleme alamadı. Rezervasyonunuzu güvence altına almak için bize geçerli bir kredi kartı sağlayın veya lütfen bankanızla iletişime geçin.

Konaklamanızı garanti altına almak için gelecek 24 saat içerisinde lütfen kartınızı güncelleyin.

------------------------------------

Yani , seyahat tarihi yaklaşınca booking.com maillerine bakmayı unutma . Yeni bir kart girdiğinde sorun olmuyor.
  • *Designer* kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam teşekkürler.
    şöyle bir örnek vereyim 100€ luk rezervasyonum var otele varmadan 5 gün önce kredi kartımdan 100€ ön provisyon alındı.Otele vardım parayı ödedim konakladım çıktım.Ön provisyon 1 güne iptal olur mu? eğer olursa sorun yok diğer konaklamalara limit yeter aralarında 3-4 gün olacak konaklamaların
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoIF

tamamdır hocam teşekkürler.
    şöyle bir örnek vereyim 100€ luk rezervasyonum var otele varmadan 5 gün önce kredi kartımdan 100€ ön provisyon alındı.Otele vardım parayı ödedim konakladım çıktım.Ön provisyon 1 güne iptal olur mu? eğer olursa sorun yok diğer konaklamalara limit yeter aralarında 3-4 gün olacak konaklamaların

Malesef .. o konuda tam bir bilgim yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Designer* -- 9 Ağustos 2017; 17:7:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Otele parayı ödeyip çıkışım 3 Ağustos, provizyonlar hala bekliyor bende.
    O yüzden tedarikli gitmende fayda var.

• LSG L kullanıcısına yanıt
    anladım çok teşekkürler
  • RoIF kullanıcısına yanıt
    Genel de bir hafta sonrasında işlem gerçekleşmiş oluyor. Aslında otel anında ön provizyonu geri çekiyor ama banakalar arasında ki iletişimden dolayı bu şekil de oluyor.
  • dozdoz kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkürler.
    1)
    İptal: 5 Eylül 2017 tarihinden önce ÜCRETSİZ iptal Varıştan 3 gün öncesine kadar ücretsiz olarak iptal
    edebilirsiniz. Varıştan önceki 3 gün içinde iptal edilirse, ilk gece ücreti sizden alınacaktır.
    (Belirtilen saatler tesisin yerel zaman dilimindendir: (CEST))

Ön ödeme: Rezervasyondan sonra ilk gece ücreti sizden ön ödeme olarak alınacaktır.

Şimdi rezervasyon günüm 8 eylül, 8 eylül günü mü ilk gece ücreti ön ödeme alınacak?

2)Diğer rezervasyonumda ön ödemeye gerek yok diyor.Burada kartımdan hiç ön provisyon alınmadan direk tesise mi ödeyeceğim toplam miktarı
  • Ön ödeme olmazsada ödeme garantisi için provizyon alınacak kartından.

• RoIF kullanıcısına yanıt
    Abi şimdi bunun türkçe meali; 4 Eylül günü iptal edersen, senden para kesmiyor hiç bir şekilde. Ama sen 5 eylül günü iptal edersen, ilk gece ücretini ödemek zorunda kalıyorsun. Aynı zaman da rezervasyon yaptığın günden itibaren ilk gece ücretini senden ön ödeme yani provizyon olarak tutma hakları var. ( Adamların zaten iptal edersen ilk gece ücretini senden alma hakları olduğundan bu yüzden ön provizyon almamış olabilirler.) Rezervasyon günü tamamını ödersin otele vardığında.

2. de ise evet aynen öyle otele gittiğinde ödeme yapıcaksın.
    tamamdır hocam teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.