< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1285. sayfa)

-
-
migrosta hediye karta qr ile yükleme yok,temassız olur ama ilk olarak 3-5 liralık bir şey alıp ,ödemeyi temassız yapıp slipte garanti yazıp yazmadığını kontrol et,sonra 2500 lirayı temassız öde.
Diğer kampanyalarla birlikte 250+100+25 gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 25 Ağustos 2025; 12:1:33 > -
Hocam ek gelecek dediğiniz bonuslardan 100 TL bonus olanı hangi kampanya acaba?
-
Market kampanyası. 80 (market,kırtasiye)+ 20(nfc/qr gibi bonus flaş ödeme/garanti mobil ödeme yöntemi). +25 1250 nfc/qr kampanyası. Bir de gelecek ayın sonuna kadar 4 tane 2500 migros harcamasına 800 tl bonus kampanyası var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 25 Ağustos 2025; 12:2:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler, biraz önce bu şekilde faydalandım. Hatta bonusflaşta 2 ayrı temassız ödeme kampanyası gözüküyor. Bunlara da katılım sağlamıştım, 1000 lira üzeri temassız alışverişe 75'er bonus verileceği yazıyor. Ama bu ikisinde kampanya işlemedi. İşlese iyiydi, toplamda 150 daha gelmiş olacaktı.
-
o bahsettiğiniz temazsızlar provizyondan çıkınca işleyebilir,yarın kontrol edin
-
Aldınız mı bim hediyem kart? Geldi mi bonuslar?
bim kart mı yok?
Bim kart aldım, qr ile ödedim, market kampanyasına saymadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Garanti posundan mı çekmedi acaba?
Özellikle de sordum, "garantiden geçelim" dedim, "bu pos bütün bankaları seçiyor" falan diye zırvaladı. Sonuç fiyasko.
Slip duruyor mu? Duruyorsa bakar mısın? Büyük ihtimalle başka postan geçti.
İşbankası geçmiş.
İade etse idin.
Ek kart başvurusu yaparken asıl kartlardan farklı ek kart başvurusu yapılabiliyor. ek kart olarak money bonus yada bonus amex alsam kampanyalardan faydalanabilir miyim yarı aidat vererek deneyen var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 25 Ağustos 2025; 16:16:7 >
Market alışverişi yaptım ama 2500e 250 bonusa dair mesaj gelmedi. Diğer 100 tl bonus market kampanyasına saydı ama. Bonus kazanıp kazanamadığımı nasıl bilebilirim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kampanya takipten 2500/250 kampanyasını tıkla,geçtiğimiz aylarda orada yazıyordu.
-
-
Nfc de pos banka soruyor mu? Otomatik garantiye mi atıyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nfc otomatik garanti bonus atıyor.
Qr iş bank
Kkartı takarsan seçenekler var,
2 poşet al , slip kontrol ve sonra Nfc çek 2500/250
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X