Şimdi Ara

BONUSTAN 500 TL HARCAMAYA 50TL BONUS!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    * Kampanyadan sadece SMS ile bilgilendirilen müşterilerimiz yararlanabilir.
    * 7 – 31 Aralık 2011 tarihleri arasında Bonus ile SMS metninde belirtilen tutarda alışveriş yapmanız durumunda SMS metninde belirtilen tutarda ekstra bonus kazanacaksınız.
    * Kampanyaya katılmak için 31 Aralık 23:59'a kadar Garanti Bankası sisteminde kayıtlı bulunan cep telefonunuzdan "ODUL" yazarak 3340'a SMS gönderilmesi gerekmektedir.
    * Garanti Bankası sisteminde kayitli olmayan cep telefonlarindan gönderilen katilim basvurulari dikkate alinmayacaktir.
    * Harcama hedefinizi gerçekleştirmeniz durumunda kazanılacak Bonus’lar 5 Ocak-12 Ocak 2012 tarihleri arasında kullanılabilecektir. 12 Ocak 2012 tarihine kadar kullanılmayan bonus geri alınacaktır.
    * Birden fazla Bonus kartınızla alışveriş yapmanız durumunda kazandığınız bonus, en çok alışveriş yaptığınız Bonus karta yüklenecektir.
    * Kampanyaya Bonus Card'ınız ile yapacağınız peşin ve taksitli alışverişler dahil olup, bonus kullanımları ve nakit avans işlemleri dahil değildir.
    * Taksitli işlemlerde alışverişin yapıldığı tarihteki toplam tutar dikkate alınacaktır.
    * İade edilen alisverisler harcama hedefine dahil edilmeyecektir.
    * Altın Bonus ve Sanal kartlar ile yapılan alışverişler harcama hedefine dahil değildir.
    * Yüklenecek bonus ektsrenizde "Size Özel Bonus" açıklamasıyla yer alacaktır.
    * Her müşteri kampanyadan en fazla bir kere yararlanabilir.
    * Kampanyaya katilim, gönderilen her sms için operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.
    http://www.bonus.com.tr/rd/

• bana sms gelmedi, iyi kampanyaymış.

tahminimce sene sonu geldiğinden banakaların kredi kartlarından yapılan harcamayı yüksek gösterebilmek için kampanyaları hız alacaktır.
  • msg attım 15 senelik garanti musterısıyım henüz cevap gelmedi :D
  • Henüz SMS gelmedi ama, mesaj attım katılımınız alındı dedi. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexia

Henüz SMS gelmedi ama, mesaj attım katılımınız alındı dedi. :)

bende geçenki 150 tl ye 50 tl migros kampanyasına sms gelmeden sms gönderdim, aynen katılımınız alınmıştır diye cevap geldi, tabi sonuçta 50 tl yüklenmedi ne kdar çirkinleştiysemde garanti vermedi 50 tl
  • quote:

7 – 31 Aralık 2011 tarihleri arasında Bonus ile SMS metninde belirtilen tutarda alışveriş yapmanız durumunda SMS metninde belirtilen tutarda ekstra bonus kazanacaksınız.

mesah gelmeyenler Boşuna sms parası vermeyin. Ne kadar tutarda harcama yapacağınız bile belli değil. herkese farklı geliyor sms. bana da paracard için 500 TL harca 25 TL gelsin diyor:http://paracard.com.tr/ozel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinbestil -- 8 Aralık 2011; 16:54:19 >
  • bana 30tl lik sanal kart alışverişime 10tl vercekmiş bugün geldi mesaj iyidir be.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bütün bonuslar geçerlimi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

quote:

7 – 31 Aralık 2011 tarihleri arasında Bonus ile SMS metninde belirtilen tutarda alışveriş yapmanız durumunda SMS metninde belirtilen tutarda ekstra bonus kazanacaksınız.

mesah gelmeyenler Boşuna sms parası vermeyin. Ne kadar tutarda harcama yapacağınız bile belli değil. herkese farklı geliyor sms. bana da paracard için 500 TL harca 25 TL gelsin diyor:http://paracard.com.tr/ozel

Valla ben başlığı görünce gönderdim mesajı, "500 TL harcamaya 50 TL bonus!". Yine de MH ye bir sormak lazım, olmuyorsa SMS ücreti önemli değilde boş yere harcama yapmak için kasmayalım.

• bende gonderdım..talebınız alınmıstır dedi..fakat puan gelır mı bılemıyorum...
  • Mesaj gelmediyse hiç boşuna heveslenmeyin tecrübeyle sabittir
  • Mesajı almayanlar umutlanmasın, Kurban Bayramı öncesi bana sms gelmedi abime geldi. Ben de yerlerse diye katıldım, ama yemediler. Abimin 50 TL'sini yüklediler, bende bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk8er-boi

bana sms gelmedi, iyi kampanyaymış.

tahminimce sene sonu geldiğinden banakaların kredi kartlarından yapılan harcamayı yüksek gösterebilmek için kampanyaları hız alacaktır.

neden müşteri seçiyor bu pinti banka?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.