Şimdi Ara

BonusFlaş’la QR ile 35 lira Ödemeye 10 lira bonus(Burger King®, Sbarro®, Popeyes®, Arby’s®, Usta D.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
3
Favori
2.555
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kampanya 18 Nisan – 2 Mayıs 2019 tarihleri arasında Bonus üyesi ve BonusFlaş’la QR ile Ödeme yapılabilecek Burger King®, Sbarro®, Popeyes®, Arby’s®, Usta Dönerci® restoranlarında, BonusFlaş uygulamasını kullanarak yapılacak olan QR ile Ödeme işlemlerinde (paket servisler hariçtir) geçerlidir.

Kampanya süresi boyunca tek seferde 35 TL ve üzeri ilk alışverişte BonusFlaş’la QR ile ödeme yapın, bir defaya mahsus olmak üzere 10 TL Bonus kazanın!

Kampanyaya BonusFlaş ile katılmak için Hemen Katıl butonu tıklanmalıdır. Kampanyada katılım sonrasında yapılan alışverişler dikkate alınacaktır.

Kampanya paket servislerde geçerli değildir, yalnızca restoranlarda geçerlidir.
    Favorile

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 10 TL Bonus kazanabilir.
    Paylaş
    Nerede

Kazanılan bonus, 10 – 20 Mayıs 2019  tarihleri arasında Bonus program üyesi işyerlerinde aynı kartla yapılan harcamalarda kullanılabilecektir.
    : 18/04/2019-02/05/2019
    Kampanya Dönemi

Kazanılan bonus kullanılmadığı takdirde 21 Mayıs 2019 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanyaya Garanti Bonus, Garanti Bonus Business, Easy, Money Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç dahildir.
    Kampanya Takip

Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç kart sahipleri kampanyaya BonusFlaş’tan katılabilirler. (bu kartlar için katılım ücreti 0,99 TL’dir).
    BonusFlaş’la QR ile 35 lira Ödemeye 10 lira bonus(Burger King®, Sbarro®, Popeyes®, Arby’s®, Usta D.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 19 Nisan 2019; 0:45:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fena görünmüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi şubelerde geçerli bunla ilgili bir şey yazmamışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul615

hangi şubelerde geçerli bunla ilgili bir şey yazmamışlar
    uygulamada konum bilgisinden faydalanarak çevrenizde hangi şubelerde geçerli gösteriyor. Nerede butonu koymuşlar.

• avantis A kullanıcısına yanıt
    Az once akasyadaki arbysde sordum qr kodla odeme yok burda dedi. Bilseler sasardim. Neredeye tikladigimda akasya gosteriyor

• Abudik gubidik kampanya. Adamlar normal postan geçmesini bilmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul615

Az once akasyadaki arbysde sordum qr kodla odeme yok burda dedi. Bilseler sasardim. Neredeye tikladigimda akasya gosteriyor
    personelin hatta başlarındaki mudurun bile bir önceki kampanyadan haberi yoktu. Ekranda halen reklamı dönerken puanı kullanın dedim ne puanı ne kampanyası diyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mall of istanbul şubesinde bugün kullandım.

• 0.99 katılım ücreti çıkardı flexi için.

• Viaport Burger King - QR Kod ile Ödemenin ne olduğu konusunda en ufak bir fikirleri yok!
  • Dün, kırk (olmasa da) yılın başı fast food yiyelim diye Ankara Metromall AVM'de yemek katında baktık ettik, Arby's'e karar verdik. İkili menülerden 25-30 TL'ye alabilecekken "kaburga eti" diye bir menüye özenince hesap 43 TL'yi geçti. Kampanyayı bugün öğreniyorum. Bonus üyesi QR ile ödeme yapılabilecek TAB Gıda restoranları listesine https://www.bonus.com.tr/assets/pdf/qrtabisyeri_listesi_17042019.pdf adresinden ulaşılabileceğini okuduğum halde açmadı. Uygulamadaki Nerede düğmesinden harita üzerinden baktım, katılmıyor olduğunu görüp içime su serpmek isterken bir bardak soğuk su içmem gerektiğini gördüm. Gerçi hem 0,99 TL katılım bedeli olacaktı, sonra bir de 10 TL bonusu geri alınmadan 10 gün içinde harcamak için fellik fellik Bonus iş yeri arayacaktım! Belki katılamamış olmak daha iyi. Belki şube de bu kampanyadan zaten bîhaberdi, bilinmez...

• POS uzerinden QR'in nasil acildigini gosteren bir video yayinlasalar herkes icin daha kolay olacak. En azindan musteri gosterir bakin boyle yapmaniz gerekli diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 23 Nisan 2019; 10:26:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • veneziada usta dönercide qr yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.