Şimdi Ara

Bonus,kule alana özel yapılmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kule çökertmekten gelen bonus çökertene özel yapılmış, bu takım savaşına girmek yerine kafasına göre push yapan noob sayısının feci oranda artışı demek,uyandırayım

• Çökertmek
  • Kötü oldu bence toptaki bi shenin draga gittiğinde kule kaybetmesi takımı early'de geri çok düşürmüyordu. Ortalama miktarlarda goldları takımlar ceplerine koyuyordu, fakat tp artık daha çok kullanılacak demektir bence bu top lane için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xStarTR

Çökertmek

takılma abik böyle şeylere
  • Spilit push yapanlara noob diyen biri.. Keşke öyleleri artsada senin gibi "takım savaşçılar" azalsa.
  • O değilde en çok, kuleye ks attın diyenler artıcak onun için üzülüyom
  • Cidden anlamadım ne başlık ne konu havalarda uçuyoruz:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

Cidden anlamadım ne başlık ne konu havalarda uçuyoruz:

yeni sezonda kuleyi bireysel olarak alan diğerler dost şampiyonlara göre daha fazla altın kazanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belarius

Spilit push yapanlara noob diyen biri.. Keşke öyleleri artsada senin gibi "takım savaşçılar" azalsa.

aha onlardan biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßÈ®Tu_

Kötü oldu bence toptaki bi shenin draga gittiğinde kule kaybetmesi takımı early'de geri çok düşürmüyordu. Ortalama miktarlarda goldları takımlar ceplerine koyuyordu, fakat tp artık daha çok kullanılacak demektir bence bu top lane için.

Aslında tam tersi sen shenle bota gittiğinde adam toptan kule alıp geride kalan bot lane ede gold aldırıp geri kalmamalarını sağlıyordu şimdi sadece kendi kasacak sen karşı bot lane i öldürürsen onlar daha da geri kalacak .
  • Sen çok yanlış anlamışsın Bota gitmesi değil mesele kuleden alınan para ve dragdan alınan paradan bahsediyorum shen meselesinde ortalama birbirlerini karşılıyorlardı 5v4 savaşada girilmediği için fakat şimdi topta bi shen varken tp şart olucak dedim. Tp daha doğrusu artık drag fightları için her türlü şart olucak birisi aldımı diğeri 5v4 bırakmış olucak takımı.
  • Takım savaşına giremeyip beklemeniz lazım öyle bir konuda. Ki zaten kule almak için lane e giden adam takıma göre iş yapmalı takımdaki herkez ne durumda mide veya biyere takımca kayma varsa kule almaya gitmemeli yani bu durumda takımdaki diğer oyuncular da o kuleye giden adam da ayrı noob olmuş oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sen çok yanlış anlamışsın Bota gitmesi değil mesele kuleden alınan para ve dragdan alınan paradan bahsediyorum shen meselesinde ortalama birbirlerini karşılıyorlardı 5v4 savaşada girilmediği için fakat şimdi topta bi shen varken tp şart olucak dedim. Tp daha doğrusu artık drag fightları için her türlü şart olucak birisi aldımı diğeri 5v4 bırakmış olucak takımı.

Tamam yani ben shen açısından dedim .Shen kule verince ultiyle gitmesinin farkını çok kapatıyordu takım için şimdi sadece 1 kişi için kapanacak .Aynı şeyleri farklı şekilde diyoruz
  • 1v1de veya 2v1de çok rahat hayatta kalabilecek yada kaçabilecek tarzda şampiyon varsa o tek basına kule ittirir her zaman.Geri kalan 4 kişi ise diğer takımın topluca bi yerden ittirmesini engellemeye calısır.FIGHT YAPMAZ.Eğer o solo ittiren kişiye 1 yada 2 kişi durdurmak için giderse, kendi takımındaki 4 kişide aynı şekilde ittirmeye baslayıp kuleleri almaya calısır.Normalde High elodaki oyun kazanma şekli budur.Ne yazik ki TR deki low elolarda bu tür bir sistem daha oluşmadı.Düşünemediler.
  • kule çökertmece
  • Bence guzel olmus. lane ini puslayan adam ile sadece freeze lane ve farm yapan adam ayni goldu hak ediyordu. Ustelik backdoor ve split push yapanlarin takimi yalniz biraktigina degmiyordu. Takim olarak totalde ayni gold kazaniliyor zaten ama aslan payinin kuleyi yikana verilmesi bana dogru geliyor.
    hem bazen minion rush yaparak kendisini guvende tutan oyuncularida temizleyecektir bu sistem.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • yine bilip bilmeden konu açmışlar kule alındığında tüm takıma yine altın gidicek ama kuleyi alana extradan altın gelicek yani alakası yok burdaki yorumların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spyhnx.

1v1de veya 2v1de çok rahat hayatta kalabilecek yada kaçabilecek tarzda şampiyon varsa o tek basına kule ittirir her zaman.Geri kalan 4 kişi ise diğer takımın topluca bi yerden ittirmesini engellemeye calısır.FIGHT YAPMAZ.Eğer o solo ittiren kişiye 1 yada 2 kişi durdurmak için giderse, kendi takımındaki 4 kişide aynı şekilde ittirmeye baslayıp kuleleri almaya calısır.Normalde High elodaki oyun kazanma şekli budur.Ne yazik ki TR deki low elolarda bu tür bir sistem daha oluşmadı.Düşünemediler.

bunu jaxla bir kaç kere yaptım artık yapmıyorum yediğim küfürün haddi hesabı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordRaiden

quote:

Sen çok yanlış anlamışsın Bota gitmesi değil mesele kuleden alınan para ve dragdan alınan paradan bahsediyorum shen meselesinde ortalama birbirlerini karşılıyorlardı 5v4 savaşada girilmediği için fakat şimdi topta bi shen varken tp şart olucak dedim. Tp daha doğrusu artık drag fightları için her türlü şart olucak birisi aldımı diğeri 5v4 bırakmış olucak takımı.

Tamam yani ben shen açısından dedim .Shen kule verince ultiyle gitmesinin farkını çok kapatıyordu takım için şimdi sadece 1 kişi için kapanacak .Aynı şeyleri farklı şekilde diyoruz

O zaman ben çok yanlış anlamışım neyse doğru yolu bulduysak sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Belarius

Spilit push yapanlara noob diyen biri.. Keşke öyleleri artsada senin gibi "takım savaşçılar" azalsa.

Kafadan pıçakladı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.