Şimdi Ara

Bonus ile 250 liraya 25 TL bonus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
1
Favori
12.252
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bonus kredi kartından harika bir kampanya haberi geldi.Bonus ile 23 Eylül – 2 Ekim 2011 tarihleri arasında Bonus üye işyerlerinde garanti pos cihazlarından toplam 250 TL ve üzeri harcama yaparak 25 TL bonus kazanın.Sadece kampanya sonunda sms atarak katılabileceğiniz bonus kampanyası için sektör kısıtlaması yok.
    Kampanya Detayları:

Kampanya, 23 Eylül – 2 Ekim 2011 tarihleri arasında Bonus üye işyerlerinden yapılan harcamalarda geçerlidir.
    Kampanyada toplam 250 TL ve üzeri harcama yapılmalıdır.
    Kampanyaya katılmak için, kampanya bitiminde sonra 3 – 5 Ekim 2011 tarihleri arasında “ISTIYORUM” yazıp, 3340‘a SMS gönderilmelidir.
    Kampanya kart bazındadır ve her kart en fazla 25 TL bonus kazanabilir.
    Kazanılan bonus, 10 – 17 Ekim 2011 tarihleri arasında aynı kartla kullanılabilir.
    Kullanılmayan bonus geri alınacaktır.
    Kampanya kapsamında verilecek ödül tutarı 2.000.000 TL ile sınırlıdır.
    Taksitli ve tek çekim işlemler kampanyaya dahildir.
    Kampanyaya Garanti Bonus, Deniz Bonus, TEB Bonus, Şeker Bonus, ING Bonus ve Money Visa dahildir.
    Ticari Kartlar, Altın Bonus, Debit Cardlar, TFKB Happy Card, Eurobank Tekfen, Shop&Miles, American Express, Flexi, sanal kartlar, ekspress limit işlemler, bonus kullanımları, sanal pos ve mail order işlemleri kampanyaya dahil değildir.
    Kuyumcu ve sigorta sektöründe yapılan harcamalar ile otomatik ödemeler kampanyaya dahil değildir.
    Kampanya ödül kazandıran başka bir kampanya ile birleştirilemez.
    Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    Kampanyadan faydalanmak için işlemler mutlaka Garanti Bankası POS’undan geçmelidir.
    Kampanya katılım SMS’lerinin Garanti Bankası sisteminde bulunan cep telefonu numaralarından gönderilmesi gerekmektedir.
    Kampanyaya katılım için Deniz Bonus sahipleri 3280′e, Şeker Bonus sahipleri 7353′e, ING Bonus sahipleri 2205′e, TEB Bonus sahipleri Turkcell için 4766′ya, Avea ve Vodafone için 05327524766′ya SMS göndermelidir.
    Kampanyaya katılım, gönderilen her SMS için operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.

• Bu da TEB Kampanya Detayları;
    (TEB Bonusun ayrıca sms gönderdiği müşterilerine yönelik 3 farklı günde 50 TL ve üzeri 3 alışverişe 50 TL Bonus kampanyası var)

TEB Bonus Card'dan Tam 25 TL Bonus!

Kampanya 23 Eylül - 2 Ekim 2011 tarihleri arasında Bonus Üye İşyerleri'nde yapılan toplam 250 TL harcama için geçerlidir.
    Kapmanyaya kuyumcu, sigorta, mail order ve Sanal POS harcamaları dahil değildir.
    Kampanyaya tek ödemeli ve taksitli işlemler dahildir.
    Kampanyaya ilk 80.000 kişi dahil olacaktır.
    Kampanyaya katılmak için 3-4-5 Ekim 2011 tarihlerinde İSTİYORUM yazıp 4766'ya SMS gönderilmesi gerekmektedir.
    4766 sadece Turkcell hatlar için geçerli olup Vodafone ve Avea hatların 05327524766'ya SMS göndermeleri gerekmektedir.

Kampanyada iptal, iade ve bonus kullanımları dikkate alınacaktır.
    Kampanyadan kazanılan bonuslar 10 - 17 Ekim 2011 tarihleri arasında kullanılabilecektir.

• süper haber,

bugun 300 e 20 tl kazandım (kişiye özel), iyki bütün ödemeyi birden yapmamışım, sadece 300 tl yaptım, yarında gider 250 e daha çektiririm
  • +1
  • Ne şans var bizde ya bugün 18:46 da 311 TL lik taksitli işlem yaptım KOÇTAŞ dan garanti posundan gitti 25 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redoksan

Ne şans var bizde ya bugün 18:46 da 311 TL lik taksitli işlem yaptım KOÇTAŞ dan garanti posundan gitti 25 TL.

O işin kolayı var hcm.Müşteri Hizmetlerinden rica edin,alışverisinizi iptal etsinler yenidn çkm yapsnlar,o kdr bst
  • O zaman geri ödeme taksit taksit olmuyomu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

O zaman geri ödeme taksit taksit olmuyomu?

Evet, taksit taksit oluyor.
  • quote:

O zaman geri ödeme taksit taksit olmuyomu?

taksitli alışverişlerde geri ödemede taksitle oluyor, ama bazen provizyonda iken iptal yaparsan hiç çekmemiş (ne çekmiş nede iade etmiş) gibi olabiliyor
  • Arkadaşlar bişey sorcam hangi bankanın bonus kartı daha sorunsuz yapıyor bonus yüklemelerini bilgisi olan varmı?
  • takip
  • quote:

Arkadaşlar bişey sorcam hangi bankanın bonus kartı daha sorunsuz yapıyor bonus yüklemelerini bilgisi olan varmı?

garanti ile çok uğraştım hala daha uğraştırıo ama ing öyle değil...leb dmdn çorum osmancık diyip keyfi sana kalio
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

quote:

Arkadaşlar bişey sorcam hangi bankanın bonus kartı daha sorunsuz yapıyor bonus yüklemelerini bilgisi olan varmı?

garanti ile çok uğraştım hala daha uğraştırıo ama ing öyle değil...leb dmdn çorum osmancık diyip keyfi sana kalio

O zaman bana cumartesi koçtaşa giderek money kartmdaki ödemeyi iptal ettirip ing bonus dan 325 TL yi çektirmek kalıyo. Money karta 12 taksitte gelecek ama ne yapalım 25 TL alcaz 325 TL mizi taksitle kullansın garanti 25 TL de ücretini veriyo anlaşırız:))

arkadaşlar bu alışverişte ben bonus ta kullanmıştım 325 in 12 küsür u bonus iade de koçtaş bonusu nasıl iade edecek bilgisi olan varmı?

• quote:

Ne şans var bizde ya bugün 18:46 da 311 TL lik taksitli işlem yaptım KOÇTAŞ dan garanti posundan gitti 25 TL.

Kampanya şartlarını okudunuz mu? Ben mi yanlış anladım?

Kampanya, 23 Eylül – 2 Ekim 2011 tarihleri arasında Bonus üye işyerlerinden yapılan harcamalarda geçerlidir.
    Kampanyada toplam 250 TL ve üzeri harcama yapılmalıdır.
    Kampanyaya katılmak için, kampanya bitiminde sonra 3 – 5 Ekim 2011 tarihleri arasında “ISTIYORUM” yazıp, 3340‘a SMS gönderilmelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flexi_ -- 22 Eylül 2011; 21:33:16 >
  • bir defada mı 250 tl lik alışveriş yapılmalı yoksa o tarihler arasında toplam mı 250 tl lik alışveriş yapılmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: k35

bir defada mı 250 tl lik alışveriş yapılmalı yoksa o tarihler arasında toplam mı 250 tl lik alışveriş yapılmalı?

verilen 2 tarih arasında toplam 25o TL harcama ve verilen tarihler arasındada verilen kodu kullandığın bonus kartının bankası için verilen numaralara sms atıyorsun.

Bu sefer bonusların kullanımı sınırlı belli tarihten sonra silinecek
  • Arkadaşlar ben ramazan da bayram bonusu kampanyasında yaşadım siz yaşamayın önemlidir ....

Alış veriş yaptığınız yerde cep telefonunuza "şu kadar daha alış veriş yapın 25 TL bonus kazanın mesajı" gelsede cep telefonunuza kesinlikle en başında emin olun POSUN garanti POSU ve bonus üyesi olduğunu. Bana mesaj geldi üyedir zaten hikaye yani kabul etmiyo üçkağıtçı garanti. Halboki üye değilse niye mesaj atıyon adam belki bu şekilde haberdar oldu kampanyadan uyacak mesaja sonrada diyeceksinki orası bonus üyesi değil geçersiz alışveriş
  • arkadaşlar bim ve migrostan kupon alsak geçerli olur mu acaba?daha önce hiç almadım o yüzden bilmiyorum.ödemesini post cihazından mı geçiyolar oralarda nasıl oluyor?
  • Migrsu bilmemde BİM de ramazan harcama kartları gibi bişey diyosan o kartlada tek ödemede bitimen lazım 25 Lİk kartlar
  • bim de hediye kartları var mesela 25 liralık 3-5 tane alırım diye düşünüyorum tabi kampanaya uyuyorsa.bi de bu üye iş yerleri denildiğinde bilmediğim bişey var mesela bende ing bonus var illaki ing bankasının bağladığı pos cihazından mı geçmesi gerekli?o firmanın üye işyeri olup-olmadığını nasıl anlıyoruz?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.