Şimdi Ara

BONUBON.COM TATİL FIRSATLARI 1 ALANA 1 BEDAVA (KAMPANYA SONA ERDİ) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.664
Cevap
27
Favori
63.685
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bendevarım

arkadaşlar ben bir otel aldım ama değiştirmek istiyorum . turu aradım parayı bonubon aldığı için iptali onlar yapacak dedi. bonubonun şartlarında da 7 gün içinde iptal edebilirsiniz diyorlar. sıkıntı olurmu. alıp iptal eden varmı aramızda

Ben 1 degil 2 otel iptal ettirdim. Ama tek şart var rezervasyon yaptırmamış olmanız gerekiyor. Eger acenteyi arayıp kodları bildirmesiyseniz, herhangi bir sıkıntı yasamadan iptal işlemi gerçekleştirebilirsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birikideneme

quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

Orijinalden alıntı: mkarakas

Bugün itibariyle rezervasyonumu yaptırdım. Haber veren arkadaşa minnetlerimi sunarım.

Hangi otel..
    Belconti otele bitek ben rezervasyon yaptırdım galiba formundan. Limak oteli kaçırdık. Nashira yorumları berbattı hakkımızda hayırlısı olsun..

hangi tarihlerde ordasınız?

eşim tesettürlü olduğu için açıkası genel olarak tedirginim. 5 yıldızlı otellerde bazı sıkıntılar yaşanabiliyor.

6 eylül giriş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: seasqua

quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

Sitede yer alan bütün otellerin kampanya koşullarında 0-9; 0-11...vs yaş aralığında sadece 1 çocuk ücretsiz diyor.

Tatil satın alan ve 2 veya daha üstü çocuklu durumda olan arkadaşlar diğer çocuklar için ek ücret ne istediler ve diğer çocukların kaydı...vs nasıl oluyor? Bilen birileri paylaşabilir mi acaba?

Hocam o yazanlar yerine otelin kendi sayfasından bakın orda ne yazıyorsa o geçerlidir. Bazılarında 2 çocuk ücretsiz. Ama delphinlerde 1 çocuk ücretsiz.

ben biraz önce 08503000400 numaradan acenta firmayı aradım ve "alanya delphin botanik" için 1 ve 6 yaşında iki çocuğum olduğunu söyledim.gerekli yerlerle görüşme yaptıktan sonra bana ikisi için de ücret ödemeyeceğim söylendi bilginize...

Bende 2 çocuk olunca diğer tur firmalarından ve kendi sitesinden fiyat sorgulaması yapınca 2. Çocuk için %50 ücret hesapladı. Ama siz böyle bir teyit aldıysanız sorun olmaz sanırım.

evet aradım ve bu sorum için hatta bekletildim hemen cevap vermediler.biryerlere görüşüp bana evet cevabı ile döndüler.bu arada otelin kendi sayfasında 2 kişilik rezervasyon yapmaya kalktığınızda da şu ifadeler yazıyor:

Çocuklar ve ilave yatakl
    Bebek karyolası kullanılıyorsa bir adet 2 yaşından küçük çocuk ücretsiz konaklayabilir.
    Odada mevcut yataklar kullanılıyorsa bir adet 11 yaşından küçük çocuk ücretsiz konaklayabilir.
    Bir odadaki ilave yatak kapasitesi 0 (azami).
    Bir odadaki bebek karyolası kapasitesi: 1 (azami).

buradan ne anlaşılması lazım bebek karyolamızı kendimiz mi götüreceğiz yanımızda?

Bebek karyolasını rezervasyon sırasında acenteye bildirin odanız ona göre hazırlanır ve müsaitlik durumuna göre odaya bebek karyolası koyulur.

teşekkür ederim ilginize.

ben de botanikten 11-18 ağustos tarihine rezervasyonumu yaptırdım.sözleşme ve de voucher mail adresime geldi orada 1 ve 6 yaşındaki iki kızımında bedeva (free) olduğu yazıyor.bebek karyolasının odaya konulacağını söylediler yaşayıp göreceğiz artık:))

2.016 TL ödedim gelen sözleşmede 3.430 TL yazıyor.

faturayı ne zaman göndereceklerini sorduğumda otel çıkışı faturamı alabileceğim söylendi bilginize.

gerçekten de iyi bir fırsat, doğuş grubu güvencesi de bir sıkıntıyla karşılaşma olasılığımızı düşürüyor diye değerlendiriyorum.

Hocam öncelikle hayırlı olsun. Umarım memnun kalacağınız bir tatil olur. Delphinler otelcilikte çok başarılıdır Siz yine otele girişten bir iki gün önce otelle iletişime geçerek odaya bebek karyolası istediğinizi teyit ettirin.

• crazy_mulo C kullanıcısına yanıt
    hocam iptal halinde paranızı hemen yatırdılar mı ?
  • alitaro A kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: serghat

Arkadaslar Limak atlantis aldim ben. Eylul birde orada olacagim. Nelere para verecegiz biliyor musunyz?

Otelin kendi resmi sitesinden ya da herhangi kurumsal bir turizmi firmasının sitesinden ücretli ve ücretsiz hizmetleri görebilirsin

• Yeni oteller pazartesi mi eklenecek. Bu konuda bilgisi olan var mı?

• İlan edilen fiyat 2 kişilik odada kişi başı olup yararlanmak için 2 kupon alınmalıdır.

bu ne demektir arkadaşlar bilgi verebilir misiniz ?

ben 1 adet kupon alsam puanla tekrar 1 adet daha alsam olmuyor mu 2 kişi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_JeoGenc_42

İlan edilen fiyat 2 kişilik odada kişi başı olup yararlanmak için 2 kupon alınmalıdır.

Lütfen konuyu okumuyorsanız, en kötü konu içi arama yapın. Defalarca açıklandı bu durum ve yüzlerce kişi bu şekilde rezervasyon yaptırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_JeoGenc_42

İlan edilen fiyat 2 kişilik odada kişi başı olup yararlanmak için 2 kupon alınmalıdır.

Konunun ilk messjina yazdim. Oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hitaf73

Alan xafira deluxe veya belconti nasıl arkadaşlar? Önerilerinize göre satın alacağım. Forumun gazıyla cruze aldık :) malum durum sıkıntılı biraz.

cevabınızı bekliyorum arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy_mulo

quote:

arkadaşlar ben bir otel aldım ama değiştirmek istiyorum . turu aradım parayı bonubon aldığı için iptali onlar yapacak dedi. bonubonun şartlarında da 7 gün içinde iptal edebilirsiniz diyorlar. sıkıntı olurmu. alıp iptal eden varmı aramızda

Ben 1 degil 2 otel iptal ettirdim. Ama tek şart var rezervasyon yaptırmamış olmanız gerekiyor. Eger acenteyi arayıp kodları bildirmesiyseniz, herhangi bir sıkıntı yasamadan iptal işlemi gerçekleştirebilirsiniz..

Ben otelide aldım turdan iptal olurmu tecrübeli arkadaş yazabilirmi

• quote:

quote:

Arkadaslar Limak atlantis aldim ben. Eylul birde orada olacagim. Nelere para verecegiz biliyor musunyz?

Otelin kendi resmi sitesinden ya da herhangi kurumsal bir turizmi firmasının sitesinden ücretli ve ücretsiz hizmetleri görebilirsin

Hep merak etmişimdir; UHD otelde nasıl para harcayabilirim diye.
    Bir kez bile nasip olmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

quote:

Su sporları, spa, doktor, kuaför, kese bazı otellerde taze sıkılmış meyve suları, kapalı kutu içecekler vb ücretli hizmetlerden faydalanırsan ödersin. Ama bunları kullanmadan da çok kaliteli bir tatil yapmana engel yok tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phatron_23 -- 11 Ocak 2014; 20:04:18 >

• quote:

quote:

Hocam özel değilse neden 2 otel iptal ettirdiniz

• belek calista luxury aldım balayı için haber veren firsatçi forumdaşıma teşekkürler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuccukpirana

belek calista luxury aldım balayı için haber veren firsatçi forumdaşıma teşekkürler .

Rica ederim. Ben haber vermesem HBdeki çorap indirimini bile keşfeden DH firsatlar ahalisinden birisi keşfederdi :)

• phatron_23 kullanıcısına yanıt
    Ilk once 5 gece limak, 5 gece crystal sunset almıştım. Daha sonra bunları iptal edip 7 gece limak atlantis aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

quote:

Ben ozellikle buradan sordum cunku sitelerde yazan dogru olmayabiliyor. Uhd olarak gittigim Mirada del mar isimli otelde yabanci vodkaya para istemislerdi. Ozellikle yabanci icki durumunu merak ettim Limak atlantiste.

• quote:

Ilk once 5 gece limak, 5 gece crystal sunset almıştım. Daha sonra bunları iptal edip 7 gece limak atlantis aldım.

2 tane 5+5 alma imkânınız varsa Limak yerine delphinlerden (imperial, palace) 5-7 gece alsaydınız keşke.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.