Şimdi Ara

BONPRIX'de tüm ürünlerde %50 indirim ve Kargo Ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.068
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bonprix Türkiye internet sitesinden yapacağınız tüm alışverişlerde sepette %50 indirim ve Kargo ücretsiz. Kampanya Bitiş tarihi belirtilmiyor. Acele Etmekte fayda var.

https://www.bonprix.com.tr/ adresine giriş yapıp yada mobilden giriş yapıp hemen alışveriş yapabilirsiniz. Bonprix genellikle kadın giyim ağırlıklı az da olsa erkek ve çocuk kategorisi de var. Tavsiye edilir.BONPRIX'de tüm ürünlerde %50 indirim ve Kargo Ücretsiz

• %80v90 lsa belki alınır
  • Bonprix in normal fiyatlarını da biliyorum bazıları şişirmişler demiş ama zaten Alman firması fiyatlar normalde de yüksekti. O yüzden bütçesine uygun olan alsın. Ben 25 tl pantolon aldım mesela.
  • Düzenli aldığım boxer atlet vb her şey kampanya başladığı günden beri tükendi gözüküyor ve satılmıyor güncellenmiyor. Ivır zıvırı elden çıkarmaya çalışıyorlar sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markasi belli degil ürünlerin ayrica şişirilmiş fiyatlar pahalı değilmi

• Bonprix tchibo ayarında bir markadır. Markası belli değil demek yanlış Alman firması bildiğim kadarıyla kendi üretimleri de var Çin'e ürettirdikleri de. Kaliteli ürünleri var müşterisi de oldukça fazla daha önce almış olanlardan yorum okuyabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: therapistanbul

Bonprix tchibo ayarında bir markadır. Markası belli değil demek yanlış Alman firması bildiğim kadarıyla kendi üretimleri de var Çin'e ürettirdikleri de. Kaliteli ürünleri var müşterisi de oldukça fazla daha önce almış olanlardan yorum okuyabilirsiniz.
    Sizin firma ile baglantiniz nedir ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Komisyon alıyor gibi mi görünüyorum. Herhangi bir bağlantım yok bilmeyenler için firmanın kaliteli ürünleri olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Alırsınız almazsınız beni ilgilendirmez.
  • therapistanbul T kullanıcısına yanıt
    Ürünlerini aldinizmi kullandınız mı ?

• Pantolon aldım gayet güzel kumaşı var. Beğenmezseniz iade edersiniz sonuçta. Birde kullanıcı yorumları olan giyim ürünleri var onlarda size yardımcı olur.
  • Bonprix iyi markadır. Bilinmedik marka demeniz bu markayı sizin bilmediğiniz anlamına geliyor.
    Henüz bir kaç yıldır Türkiye pazarında ağırlığını koymaya başladı. Ondan önce de vardı ama genelde lüks plaj giyim mağazalarında satılırdı. İyi ürünleri de var orta ve kötülerde, yani gördüğünüz her Bonprix iyi değil.

Bu arada bilip bilmeden birbirinizi suçlamayın bence reklam yapıyor diye çünkü zaten bu marka bir kaç ay evvel Türkiye'den çekilme kararı aldı. Reklamla işi olmaz yani Yeni ve Muhteşem Türkiye'de yani doların 1 lira olduğu Yeni Türkiye'de satış yapamayacakmış. İşte bunlar hep dıj güçler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.