Şimdi Ara

Bombom'a İlk Bakış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bombom'a yeni başlayan oyuncularımıza kolaylık sağlamak ve bilgilendirmek adına bu makaleyi hazırladık.
    →http://www.337.com/tr/bombom/
    →https://apps.facebook.com/ddtank-tr/
    Bombom'a İlk Bakış
    Demirci Atölyesi ; Burada teçhizatlarınızı güçlendirebilir, teçhizatlarınıza karakterinizi geliştirecek inciler yerleştirebilir, inci yuvalarını geliştirebilir, teçhizatlarınıza sentez yapabilir, teçhizatınızın niteliklerini bir birine aktarabilir, ve çeşitli öğeleri füzyonlayabilirsiniz.

    Onur Listesi ; Burada günlük olarak güncellenen bilgiler ile, Kişisel ; Güç, seviye, karizma, turnuva, Birlik olarak ; Güç, seviye, servet, karizma gibi rekabet sıralamanızı kontrol edebilirsiniz.

    Oyun Salonu ; Oyun Salonunda tek başınıza " Özgür Savaş " yapabilir, ve ya en fazla sizden başka 3 arkadaşınız ile birlikte " Özgür Savaş " ya da " Birlik Savaşı " yapabilirsiniz.

    Birlik Kulübü ; Bu sistem de herhangi bir birliğiniz yok ise, giriş yaparak sıralanan birliklere başvuru yapabilirsiniz, kabul edildiğiniz zaman, Birlik Kulübünü tıkladığınızda artık bağlı olduğunuz birliğe giriş yapabilecek ve bir birlikte olmanın tüm avantajlarından sizlerde yararlanabileceksiniz.


    Evlendirme Dairesi ; Bombom'da evlilik sistemi de mevcuttur. Bunun için Alış Veriş Merkezin de bulunan " Tek Taş Yüzük " satın alarak, karşı cinsinize evlenme teklifi edebilir, ve kabul edilirse Evlendirme Dairesin de düğününüzü yapabilirsiniz. Ayrıca Evlendirme Dairesin de, yapılmakta olan bir düğüne katılabilir, ve evliyseniz boşanabilirsiniz.

    Çiftlik ; Evcil Hayvan Çiftliği Sisteminde 25. Seviyeye ulaştıktan sonra, Çiftliğe giriş yaparak, Kabul Merkezi'n den kendinize bir evcil hayvan seçerek onu ücretsiz bir şekilde elde edebilirsiniz. Ve Çiftlik içerisinde ki Mağaza dan istediğiniz seviyede Tohum satın alabilir, ve tarlanızı ekebilirsiniz. Arkadaşlarınızın çiftliğinden günlük belirli bir limitte yağma yapabilirsiniz. Yardımcı kullanarak belirli bir ücret karşılığında otomatik ekim ve toplama yaparak çok daha hızlı bir şekilde Evcil Hayvanınıza seviye atlatabilirsiniz.

    Alışveriş Merkezi ; Bu sistem oyunun tüm oyunculara sunduğu özel alışveriş merkezidir. Burada ihtiyacınız olan tüm öğeleri satın alabilirsiniz. Karakterinizi kişiselleştirebilir, silah satın alabilir, çeşitli aksesuarlar satın alabilir, ve etkinlik ile sunulan çeşitli öğeleri, indirimli öğeleri satın alarak karakterinizi geliştirebilir veya istediğiniz öğeyi bir arkadaşınıza hediye gönderebilirsiniz.

    Keşif Rıhtımı ; Burada eğlence dolu uzak sunucularda canavarlara meydan okuyarak, birbirinden farklı hazineler kazanabilirsiniz.

    Günlük Hazine Kutusu ; Bu sistem çok önemlidir. Her gün saat 00:00 da yenilenen bu sistem de günde 4 defa belirli dakikalar aralığında hediyeler verilmektedir. Bu zaman aralıkları şu şekilde dir ; 1. Defa 15 Dakika , 2. Defa 40 Dakika, 3. Defa 60 Dakika, 4. Defa 75 Dakika, şeklinde gün içerisinde elde edilebilir.

    Vip ; Burada karakterinize çeşitli seviyelerde ve indirimlerde sunulan Vip satın alabilirsiniz. Vip'e ait özel ayrıcalıkları keşfedebilir, Vip iseniz, Vip seviyenizi atlatmak için gerekli tecrübeyi görebilir, Vip seviyenizin zamanini uzatabilir, veya arkadaşınıza Vip açabilirsiniz. Vip Satın almak her zaman avantajlıdır.
    İmza At ; Bu sistemde, oyuna giriş yaptığınızda günlük 1 defa imza atarak, 3 kez, 9 kez, 17 kez, 26 kez, olmak üzere belirtilen birikim sayısına ulaştığınızda, ücretsiz olarak çeşitli ödüller elde edebilirsiniz.
    Ödül Alımı ; Her oyuncu buradan günlük olarak ödül alabilir, Vip oyuncular ise, extra ödüller elde eder.
    İlk Yükleme ; Burada çeşitli zamanlarda oyunculara sunulan özel etkinlikleri görebilirsiniz, Zengin Adam Zar Çevirme Sistemi, Hazine Çiftliği Oyunu, İlk Yükleme ve bu gibi kaçırılmayacak birbirinden güzel etkinlikleri "İlk Yükleme" sisteminin olduğu kısımda görebilirsiniz,
    Kanal ; Her sunucuda 3 kanal vardır, genelde ilk girişlerde sistem sizi 1. kanala atar. yoğunluk olduğu zamanlarda 2. veya 3. kanallardan giriş yapmış olabilirsiniz. Kanal sistemini kullanarak dilediğiniz kanala geçebilir ve orada oynamaya devam edebilirsiniz.
    337 ; 337 Altın Üye satın alan oyuncularımız bu sistemi kullanarak, 337 Altın Üyelere sunulan günlük özel ödüllerini ayrıca alabilirler.
    Yükleme ; Bu sistemi karakterinize kupon yükleyebilmeniz için çeşitli seçenekler sunmaktadır. Unutmayın ki 337 Altın Üye'liğin avantajlarından bir tanesi de %10 indirimli yükleme yapmaktır.
    Sırt Çantası ; Oyun içerisinde en sık kullanacağınız sistemlerden biridir. Kısa yol tuşu " B " dir. Burada karakterinize teçhizatlarınızı giydirebilir, Evcil Hayvan Sistemini ve Eğitim Sistemini kullanabilir, Demirci Atölyesi kısa yolunu bulabilir, Sırt Çantanızı düzenleyebilir, şifre koyabilir, öğelerinizi rafine edebilir, satabilir, bölebilir, savaş esnasında kullandığınız kısa yol tuşlarını düzenleyebilir, kart sistemine erişebilirsiniz.
    E-Posta ; Bu sistem ile arkadaşlarınıza e-posta gönderebilir, e - posta ile çeşitli öğeler gönderebilir, hatta alışveriş bile yapabilirsiniz. Kısa yol tuşu " R " dir.
    Görev ; Bu Sistemi de en az Sırt Çantası kadar kullanacağınıza emin olabilirsiniz. Ana görevlerinizi, Ek görevlerinizi, Günlük ve Etkinlik görevlerinizi buradan kontrol edebilirsiniz. Kısa yol tuşu " Q " dur.
    Muaşeret ; Bu sistemi kullanarak arkadaş ekleyebilir, birlikteki arkadaşlarınızı görebilir, bir kullanıcıyı kara listeye alabilir, arkadaş listenizde ekli herhangi bir oyuncunun verilerine göz atabilir, sohbet edebilir, ismini kopyalayabilir, evlenmek için teklif gönderebilir ve daha bir çok özelliği kullanabilirsiniz. Kısa yol tuşu " F " dir.
    Etkinlik ; Bu sistemi sürekli takip etmeniz sizin için çok yararlı olacaktır. Burada gelen etkinlikleri kontrol edebilir, bu sayede karakteriniz geliştirmekte daha da hızlı yol alabilirsiniz. Kısa yol tuşu " S " dir. Her gün Etkinlik sistemini kontrol etmeyi unutmayınız.







  • Önceden deli gibi oynardım, hala yaşıyor mu bu oyun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.