Şimdi Ara

Bom ve Battleshout hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Retri Palamla Za yapayım dedim. Grupta dps warri vardı. Ben melee dps lere Greater Bom attım. Warri battleshout attı bendeki ve diğer herkezdeki Bom u kaldırdı.
    Kendime tekrar bom atmaya çalışıyorum olmuyor. Yeni gelen özellik bence çok saçma. 3dakikalık battleshout 30dakikalık Greater Bom u kaldırıyor.

• Ewt öyle bişey oluyor. Galiba ikisi bir arada olmuyor artık. Ve Battleshout toplamda 1 ap daha fazla yani 306 battleshout 305 bom ve kaldırıyor
  • acayip sinir oldum instance ta ya ---battle shout atan warri utanmadan bom at dior bana -- böyle salak bi özellik olamaz yani
  • 3 dakikalık bs 30 dakikalık blessing of mght ı silmiyor, tooltipine bakmayın sadece, warriorun talenti var, 400 ap veriyor bs ile, ve zaten işini bilen bir warrior sürekli bsyi aktif tutar

http://www.wowhead.com/?spell=12861

(blessing of might 304, battle shout 305 olması bişey degiştirmiyor, eger BS talenti yoksa warrior bom un üstünden BS atamıyo)

gogo 5 points, blessing of kings!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RFyo -- 19 Ekim 2008; 20:09:38 >
  • emin değilim ama bugün maggy yaparken de bi paladin dedi battle shout bitsin bom aticam bug war felan demişti
  • Bug değil artık stack olmuyor.
  • Buffların çoğu raide etki ettiği için böyle bir değişiklik yapıldı. Zaten warrorlar sürekli atıyor bs yi.
    Çok büyük bir değişiklik yok diğer gelen talentlerin yanında giden hiç birşey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bs nin süresi kısa olduğu için warr a söyle bom kalsın diye tabi adamda talent varsa bs daha iyi.
  • ben warrinin bs ni taşımak zorundamıyım -- 3dakikalık atıyor warri -- ben 30dakikalık atıyorum
    çok salakça yani o zaman vermeselerdi bize böyle buff ı
  • quote:

Orjinalden alıntı: psycho1

ben warrinin bs ni taşımak zorundamıyım -- 3dakikalık atıyor warri -- ben 30dakikalık atıyorum
    çok salakça yani o zaman vermeselerdi bize böyle buff ı

3 dk lık atıyor, ama 100 ap fazla atıyor, istersen sag click yapıp might atarsın çok da zor degil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.